Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy kompan

<< < (10/12) > >>

Revagus:
Powiem że wszystkich kompanów lubie oprócz Wrzoda   jednak myślałem na zagłosowaniu na Angara,Lestera,Diega,Gora,Lee to moi najlepsi kumple z gry ale jednak wybrałem Gorna.
Gorn.Sliny,Odważny zawsze gotowy żeby skopać tyłki ;] [tak samo jak ja].

OS@M@:
Dla mnie najlepszym kompanem jest Gorn. Jest równym gościem bardzo silnym i dobrze wyszkolonym w walce. Duzo nam pomaga począwszy od 'jedynki' kiedy to razem z nami zdobył kamien ogniskujący z starego kasztoru i odbijał z nami wolną kopalnie.

Bandito:
Dla mnie najlepszym kompanem i towarzyszem broni jest Angar. To bardzo mądry człowiek i świetny wojownik.  Nie okazuje zbytnio swoich uczuć i nie pozwala by emocje wzięły górę nad zdrowym rozsądkiem. Pomógł mi też na dworze Irdorath i za to wszystko bardzo go cenię.

gorn99:
dla mnie najlepszym kompanem jest gorn, bo nie cacka się w jakieś kusze, łuki czy zaklęcia tylko wszystko wymiata swoim pięknym obusiecznym toporkiem (myśląc tu o 1 części). Wszyscy właściwie są w porządku, ale gorn jest twardzielem i dlatego respekt.

Vlades:
Według mnie najlepszym kompanem jest Diego. Uważam, że jest najlepszy, ponieważ to on nam pomógł na początku. Potem wiele razy go spotykaliśmy i za każdym razem nam pomógł.
A oto i przykłady, np.
- Podczas gdy chcieliśmy zostać Cieniem, pomagał nam.
- W kanionie trolli, też.
- Ostrzegł nas abyśmy nie szli do SO, ponieważ pilnowali go strażnicy i chcieli zabić każdego.
(Dla niektórych, on nas poinformował, że sąÂ strażnicy ale nie poto aby
ten ktośÂ uważałÂ ale aby się na kimśÂ wyżyć...)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej