Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy kompan

<< < (9/12) > >>

Diego Ostatni Asasyn:
Według mnie najlepszym towarzyszem broni jest właśnie Gorn, dobrze zbudowany mięśniak który pomoga nam w trudnych chwilach. Na drugim miejscu jest cwany stary lis, Diego

Rakbar Nasard:
Długo sie zastanawiałem kogo wybrać ale gdy przeczytałem imie Milten to wiedziałem koto już wybiore. Miltena wybrałem za jego spokuj, odpowiedzialność i mądrość. On jest najlepszym kompanem oprucz tych wyżej wymienionych cech jest jeszcze jedna jego: siła magiczna której w G3 nie ma  .

Bondzik:
No cóż, dla mnie najlepszym towarzyszem jest Gorn. Nie wiem dlaczego ale to on mi najbardziej przypadł do gustu, w G3 wszyscy nasi towarzysze są "Ciotowaci" ale Gorn jest z nich najsilniejszy... Pomógł nam bardzo dużo, wyszedł po nas na dworze Irdolas (Jak zrobiłem błąd proszę mnie poprawić) i zawsze było z nim o czym porozmawiać i ma niezłe poczucie humoru ;)

Dark Ulthar:
ja wybierałęm pomiędzy miltenem i diego ale zagłosowałem na miltena ponieważ jest mądrym rozważnym i silnym magiem.Oczywiście jak bym miał wybierać między wszystkimi kompanami wybrałbym każdego

Kjamilex:
Ja wybrałem Diego, ze względu na to, że pomaga nam na samym początku gry, w dworze Irdorath, ogólnie go lubię, nie wiem czemu, może za jego spryt i zręczność. Na drugim miejscu jest Milten, spokojny mag, i pomaga nam naładować Uriziel magiczną mocą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej