Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy kompan

(1/12) > >>

Dragosani:
Według mnie najlepszy jest Angar. Nie nawązujemy z nim zbyt wiele kontaktów, ale jest dobrym wojownikiem i mądrym przywódcą.

MenThor:
Ja też głosuje na Angara. Bardzo go lubię począwszy od pierwszej części gothica. Jest opanowany i zawsze pomocny. Bardzo inteligentny i pomocny. Chce jak najlepiej dla wszystkich. Nie wiem dlaczego, ale od razu polubiłem tego kumpla od początku gry. Jest oddany i przyjacielski udowodnił to gdy umierał Yberion, chciał za wszelką cenę ocalić swojego przyjaciela. Nie umie on jednak zabardzo okazywać uczuć, jest skryty. Może jest tak dlatego, bo boi się że inni odbiorą to jako oznakę słabości. Stara się zawsze postępować tak jak należy i zawsze zdaje sobię sprawe z powagi sytuacji.

Eron:
Moim zadaniem najlepszym kompanem jest Lee jest on przywodca Najemnikow jest tez swietnym wojownikiem. Madrze dowodzi najemnikami w 1 czesci tak jak i w drugiej czesci gothica. Nie daje sie sprowokowac swoim narwanym co niektorym kumpla i zawsze jak moze probuje nam pozmoc :D pozdro

Arkhan:
Dla mnie najlepszym kompanem jest Milten. Jak większość naszych przyjaciół, jest pomocny, miły, wie co zrobić i jak pomóc w danej sytuacji. Opanowany, zdycyplinowany...

momo:
Dla mnie najlepszym kompanem jest Gorn. Jest równym gościem bardzo silnym i dobrze wyszkolonym w walce. Zawsze chętny do pomocy (do walki), i mimo, że jest troche zwariowany to lubie jego styl waki (szczególnie kiedy gram łucznikiem), on leci do przodu, i ściąga na siebie przeciwników a ja jednego po drugim ściągam z łuku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej