Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy kompan
kacper422:
Moje podsumowanie:
Gothic 1: Najlepszy kompan Wrzód (mówię serio bawił mnie mocno)
Gothic 2: Nie wiem chyba nikt nie zasłużył na moje zaufanie
Gothic 3: Najlepszy kompan Copper (śmiać mi sie z niego zawsze chce jak go te orki tłuką)
Gunses:
Dla mnie najlepszym kompanem jest Diego. Pomaga nam na początku, 'wprowadza' w świat, jest fajnym kumplem/przyjacielem dla Bezimiennego bohatera. Najbardziej przypadł mi do gustu, jest sprytny, przebiegły ale też jest wiernym przyjacielem i oto właśnie chodzi.
PzDr
Paler:
Zaglosowalem na Diego,ktory pomogl nam na poczatku naszej przygody.Gdy wybieramy SO pomaga nam sie do niego dostac.Mozemy u niego takze wiele sie nauczyc.No i w dalszej czesci ostrzega nas przed ludzmi ze Starego Obozu,ktorzy czekaja na nas przy bramach.
MattiRosik:
Ja głosuje na Diego, głównie ze względu że jest pierwszym NPC z którym się zetknąłem w grze.
Niestety mogłem oddać tylko jeden głos, więc prezedstawię listę ulubionych kompanów:
1.Diego, 2.Gorn, 3.Lee, 4.Lares, 5.Angar, 6.Lester, 7.Milten,[(...)2500000000005.Wrzód].
Sir Gregres:
Jak dla mnie to najlepszy jest Milten, miły, otwarty itp. Gorn jest za tym żeby bic i zabic.Lester no cóż niewiele nam pomaga.Nie mam nic przeciwko Diego ale jakoś mi nie przypadł do gustu.Ja zawsze wolałem załatwiac sprawy przy pomocy czarów a jeśli Milten mi towarzyszy to jest albo siła czarów razy 2 albo miecz (lub łuk) i czary.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej