Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy kompan

<< < (8/12) > >>

Anmarius:
Moim zdaniem najlepszy jest Gorn.  Silny, sympatyczny, z humorem wojownik. Uważam, że jest najlepszym wojownikiem w całej Myrthanie, a Thorus może się pocałować w odbyt. Pomagał nam w wielu sprawach, lubi nasz itd. Zaskarbił sobie u mnie szacunek i tak dalej będzie    Poza tym, uważam, że powinien, np. zostać najlepszym wojownikiem na całej Myrthanie i żeby był znany. Oczywiście to tylko moje opinia. Wiem, że zrobiłem powtórzenie, ale to chyba nie powód, żebym dostał kolejne ostrzeżenie    Pozdrawiam...

Devristus Morii:
Moim zdaniem najlepszym kompanem jest Diego , ponieważ ochronił nas przed Bulitem. Następnie pomógł nam dostac się do SO. Zawsze nam ufał , nie mal bezgranicznie. Zawsze moglismy liczyć na jego pomoc :).
Najbardziej sie mi spodobał , ze względu na to , ze nigdy się nei pytał dlaczego coś robimy :P

Visor:
Moim zdaniem jest nim Diego. Jest on pierwszą osobą jaką poznajemy i od razu pomaga naszemu bohaterowi (co robił jeszcze nie raz w dalszej części gry) przerywając "chrzest wody". Jest on również naszym nauczycielem życia za barierą. To dzięki niemu poznajemy tereny oraz zasady panujące w dolinie. No i darzy nas swym zaufaniem.

Voythaz:
Lee- w trzeciej cześci, bez większego zastanowienia pomoglem mu w zemście. :D Ogólnie lubię go za umiejętności przywódcze i to, że ma w sobie trochę psychola. :P Czemu? Ano temu, że tylko kompletny wariat (lub Bezi) :) chce podbić Vengard we dwójkę.

Lees:
Według mnie najlepszym kompanem jest Lee.W pierwszej części może nie pomaga tyle co Diego,Gorn,Milten i Lester ale w drugiej jego pomoc jest widoczna i zasługuje na uznanie.Będąc łowcą smoków po prostu jego pomoc jest nieoceniona np. w wejściu na statek.Jest pożyteczny i dobrze walczy.W trzeciej części wiadomo-kumple przestali odgrywać znaczące role i usunęli się  w cień.

Głos na Lee

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej