Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy kompan
Konrad012:
Jak dla mnie najleprzym kompanem jest Milten i Diego ale niestety można zaglosować na jedną osobe i zagłosowałem na Diega. Pomagał on w wielu trudnych sytuacjach oraz nauczał nas jak zostać bardziej zręcznym
Ksardax:
Oczywiście, każdy z naszej piątki przyjaciół jest wyjątkowy jednak moim ulubionym jest Gorn. Wesoły i zabawny, miał takie zabawne texty, zresztą glos podłozony pod niego bardzo Mi się też podobał.
Był nieocenioną pomocą w misjach z nieumarłymi,a z 5tki naszych przyjaciół byl najsilniejszy. Walcząc z nim, lub jak kto woli on u naszego boku, nigdy nie martwiłem się że cos mu się stanie. Zawsze świetnie dawał sobie rade no i nawet polubiłem to jego "notoryczne pakowanie się w kłopoty" :)
Kapi Pogromca:
Lee, Lee i jeszcze raz Lee. Nie ma lepszego wojownika niż on. Zawsze postępuje zgodnie z prawem. Ile razy grałem w I czy II to zawsze stawał po stronie sprawiedliwości . Kojarzy mi się zawsze z pięknymi toporami, którymi na pewno potrafi władac po mistrzowsku. No i nie zginał by tak szybko ja kilku innych z tej listy.
Pozdrawiam.
lukkasszz:
dla mnie najlepszym kompanem był diego. Pomagał on nam w gothic'u 1 i 2 (nie wiem czy w trzeciej części bo jeszcze nie przeszedłem). Jak pamiętacie na począdku gothic 1 pomagał nam i to prawie ciągle. Pewnie bez jego pomocy byśmy sobie nie poradzili (jeżeli by nam nie pomógł na począdku gry). On według mnie zasługuje na miano najlepszego kompana z serii gier gothic.
Wrath:
Ja najbardziej lubię Diega od pierwszej części nam pomaga no przecież gdyby nie on to Bulit wbił by Beziego w ziemie potem pomaga nam przy trollu zawsze mi się podobało gdy on wali w gobliny z łuku a ja dostaje doświadczenie .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej