Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy kompan
Delux:
Moim ulubionym kompanem jest Diego. Cenie go za odwage, pomoc, za to, że poznalismy go od początku gry. Zawsze pomoagał nam i zjawiał się w najodpowiedniejszych miejscach.
To tyle.
Pozdro!!!
SzpakU:
Myślę, że najlepszym kompanem jest Lee, ponieważ jest świetnym wojownikiem i dowodcą (w końcu to generał ). Zawsze można na niego liczyć i jest spoko przyjacielem. A przede wszystkim myśli trzeźwo i ze spokojem podchodzi do każdej sprawy.
Khaleb:
Dla mnie najlepszym kompanem jest Milten.Bardzo przyjaznie nastawiony czlowiek, rozwazny, inteligenty chociaz troche bojazliwy.Potrafi sluzyc swoja rada w ciezkich sytuacjach, ale wszystko z umiarem z jego strony.Nie jest podejmuje pochopnych decyzji i jest doswiadczonym magiem. Wszytko to co napisalem wczesniej przemawia za tym, ze Milten jest najlepszym kompanem. Pozdrwiam
Ciern:
Wachałem się między wyborem Gorna a Diego...jednak wybrałem Diego. Jesteśmy z nim zupełnie od pierwszego momentu gry, zawsze nam bezinteresownie pomaga, jest mi najbliższy, nie da się tego jeszcze wytłumaczyć, po prostu jest świetny.
Gall:
Cóż, szczerze mówiąc lubię wszystkich naszych kompanów, ale na miano najlepszego z nich chyba zasługuje Diego. Jest z nami od samego początku, nigdy nie dał znaku jakiegoś sprzeciwu w stosunku do nas. Gorn...Gorn jest również ciekawym człowiekiem, ale nie jestem do końca pewien, czy byłby w stanie dla nas wszystko zrobić. Mam dziwne wrażenie, że dba on bardziej o swoje i niż o innych interesy. Milten - to równie ciekawa postać jak Diego. Zakwalifikowałbym ich razem, ex equo na pierwszym miejscu. Milten nie ma fachu złodziejskiego, co czyni mnie przychylnym ku niemu. Jest inteligentny i mądry jak mało kto. Lester ? Nie wiem w zasadzie czemu, ale jego postać jest mi dziwnie obca. Na początku G3 ciężko było mi przypomieć kim on jest. Pierwsza rozmowa z nim z trzeciej części sagi sprawia wrażenie, jakby wisiało mu to, że nasz statek został zabrany przez piratów. Lee ? Uwarzam, że jest mądry, najmądrzejszy z wszystkich naszych kompanów, lecz ta dziwna mądrość sprawia, że nie jest nam do końca przychylny. Nie zgadza się z nami w wielu kwestiach, gdyż ma swoje zdanie. Może to i dobry objaw, ale czyni go nie do końca lubianym.
1 m-ce: Diego, Milten ( z małym wskazaniem na tego drugiego )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej