Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy kompan

<< < (4/12) > >>

Leszcz:
Najlepszym towarzyszem wg. mnie jest serdeczny nasz przyjaciel Diego. Podoba mi się w nim ta "cwaność", do tego wysoka ranga w obozie, i duża wpływowość. Do tego jest silny i odważny (nie każdy może bez wahania skoczyć na trolla). Do tego ideał złodzieja i myśliwego. Poprostu git :)

bartek:
mysle ze najlepszym kompanem jest Gorn jest poteznym wojownikiem i nie boi sie byle jakiej istoty uzywa poteznego oreza i z wielka profesja wlada nim dlatego wybieram wlasnie jego

Daedagor:
Moimi ulubonymi kompanami są Diego i Biff.Diego za to że pomaga nam na Dworze Irdorath w pierwszej części Gothica I dolączyć do SO i w dwójce.Jest też świetnym wojownikiem i dobrym łucznikiem.A co do Biffa to pomaga nam w walce ze smokami, możemy do zabrać na Dwór Irdodrath.Jest takim materialistą ponieważ za pomoc w walce chce dużo złota.

Ale Bardzo ICH Lubie!!!!

Cristal:
Hmm...
Ja po zastanowieniu wybieram Diego. Dlaczego? Otóż uważam, że to wspaniały gosc. Jest z nami praktycznie od początku. To on nas obronił przed Bloodwynem i jego koleżkami, to on nas uczył wszystkiego od podstaw i pomógł nam w robieniu kariery. Zastanawiem się tylko dlaczego związał się z takimi ludzi(chodzi mi o ludzi ze starego obozu) ale to może w innym temacie. Diego jak narazie jest z nami od początku do końca jak wierny przyjaciel i kompan. Chociaż jego rola w Gothic 2 nie jest tak istotna, to daje o sobie znac. Mam nadzieje, że w nadchodzącej już trzeciej częsci nie ulegnie to zmianie, a Diego będzie z nami końca!

Pozdrawiam...

Itrogash:
Według mnie najlepszym kompanem jest Diego. Znamy się w końcu praktycznie od początku, uratował nas z rąk Bullita. Gdyby nie on, Bullit by nas wykończył. Lubię też Diega za to, że jest przyjacielski, wierny i ma swój honor (złodziejski bo złodziejski ale jednak ma). Zawsze służy nam pomocą i właśnie za to o cenię.

Pozdro  .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej