Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy kompan

<< < (3/12) > >>

Varikhem:
Moim zdaniem zdecydowanie Gorn.Wspaniały wojownik.Duzo nam pomaga począwszy od 'jedynki' kiedy to razem z nami zdobył kamien ogniskujący z starego kasztoru i odbijał z nami  wolną kopalnie.Za to w Gothic II pomógł nam w dostaniu się do kamiennej cytadeli.Pozatym ma świetny humor i charakter.Poprostu prawdziwy wojownik         .

DeadFish:
Moim zdaniem to zdecydowanie Gorn jest The Best. A czemu? Poniewaz to nie tylko silny i potezny wojownik, to rowniez dobry kumpel ktory czesto odpala niezle teksty :D Jest lojalny Lee, wiec wie kogo trzeba sie trzymac ;]

Laress:
Moim zdaniem jest był i bedzie nim Diego ! Ponieważ uratował tyłek bezziemnemu już na samym początku gothica ! pozatym to jedna z moich ulubionych postaci !  Oczywiście tak samo jak Gorn , Milten , Lares:) , Lester nawet Xardas . Mimo tego jak tylko usłysze najlepszy kompan Bezziemnego odrazu mi sie kojarzy z Diegiem nie wiem dlaczego    !

Dee'mon:
Wedłuk mnie najleprzym kompanem jest Lee poniewasz ma znakomito oreż i opanowaną walke nim do perfekci a także jest znakomitym przyjacielem

Garret:
Moim ulubionym kompanem jest Diego. Drobny cwaniaczek, sprytny, zawsze wie jak zdobyć złoto i  zapewnić sobie wygodne żyćie. Ma bardzo fajny charakter, dużo z nim można zrobić, od oczyszczenia połowy gurniczej doliny w Nocy Kruka, po wybicie orków z Dworu Irdorath. Moze nas podszkolić w zręczności, i tylko w zręczności. Ja bym go widział jako przywódce gildii złodziejskiej, a dokładnie za zioma siedzącego w gurnym mieście , wcinającego pyszne mięso i popijajacego je piwem, w czasie gdy jego złodzieje buszują po cały mieście a on tylko czerpie z tego zyski :D .

Z poważaniem
Garret

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej