Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Co myśleliście o Gothic'u 3 nim w niego zagraliście?
Kirgo32:
Przed wejściem Gothic 3 do sprzedaży myślałem, że gra będzie bez żadnych bugów i niedociągnięć.Niestety, ale się myliłem.Jest tego sporo, naszczęście nie tyle jak w poprzednich częściach, ale i tak jest ich dużo!Słyszałem o pięknej grafice, wielkości świata, wspaniałej muzyce i grywalności, dzięki której nie będzie można oderwać się od komputera.Grafika żeczywiście jest piękna, świat ogromny, muzyka w większości miejsc jest naprawdę dobra, ale czasem mi się nie podoba.A jeśli chodzi o grywalność to na tym naprawdę się zawiodłem.Gothic 1 i Gothic 2 przeszłem chyba z dziesięć razy, a Gothic 3 dopiero raz (na swoim komputerze) ścieżką Innosa, a ścieżką Beliara już mi się nie chce.Także wygląd Bezimennego i jego przyjaciół nie wyszedł twórcą gry.W G2 Bezi miał brązowe włosy i fajną kitke, twarz też miał inną.A teraz czarne, krótkie włosy, które nie pasują do reszty dziwnej twarzy.A przyjaciele też dziwnie wylądają.Diego ma jakąś małą głowe, Milten fryzure jak kilkuletnie dziecko i głos, który wogóle do niego nie pasuje, Gorn ma tak ciemną skóre, że gdy go zobaczyłem to pomyślałem że jest murzynem.Tylko Lester wygląda jak człowiek. Zmiany w jego wyglądzie wyszły mu na dobre, choć i tak te znaki najego twarzy jakoś dziwnie wyglądają.
oktoffel:
Ja myślałem że klimat gry będzie taki jak w poprzednich częściach - lekko mroczny, z mocno zarysowanym tłem, a tu proszę G3 jest jak dla mnie "cukierkowate"....Po prostu gra jest zbyt miła...wolę coś w stylu G1...ale o gustach się nie dyskutuje.
Muzyka mnie mocno rozczarowała bo pasuje raczej do filmu kostiumowego z elementami romansu a nie do gry w której głównym wątkiem jest wojna...
Myslałem że gra będzie bardziej dopracowana i ze nie będzie sie scinać...
Myślałem że fabuła będzie ciekawsza...
Ale dość tego narzekania. Ogólnie gra spoko mimo iż mogła być lepsza. PB odwaliła mimo wszystko kawał dobrej roboty
Wybrańczyni Adanosa:
G3 ma dużo niedociągniec ale w porownanju z G2 tyle samo. Tylko że G2 buło mniejszje.
Dyktował Ivan moj brat
Ja myślałam że będje też można grac kobjieta. W konjcu miało byic cos nowedo.
Grochol:
Ja gdy jeszcze nie grałem w G3 myślałem że to będzie gra roku z super grywalnością ale gdy już się do niego dobrałem to się bardzo rozczarowałem bardzo wiele niedociągnięć jeśli mam być szczery to od G3 wole Oblivion jest on o 1000 razy lepszy i można grać wieloma rasami i wybierać płeć swego bohatera
Eregrin:
Ja myślałem, że to będzie cienizna, a tu wypasik. ;) Szkoda tylko, że ma takie wielkie wymagania ;(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej