Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Co myśleliście o Gothic'u 3 nim w niego zagraliście?
Galeria_Ciastek:
A więc tak. Nie wiem czy podobny Temat już był, w każdym razie go nie znalazłem.
To tak. Co myśleliście o Gothic'u 3 nim w niego zagraliście? Co będzie? Jak będzie wyglądało? Ja myślałem tak:
1). Przede wszytkim zdziwił mnie wygląd postaci. Wszyscy tacy jacyś napakowani itd. Szczególnie zdziwił mnie wygląd Gorna, Miltena , Diega i Lestera. Lester to wygląda jak by 2 lata żeglował po morzu, Gorn to jak by siedział 4 miesiące na wyspach południowych, a Diego i Milten to mają takie dziwne twarze. Ciekawe jakiej farby do włosów użył bezi . Nim zagrałem w Gothic'a 3 wyobrażałem sobie wszytkich, tak jak w poprzednich częściach. Nie inaczej ze zwierzakami które też przedstawiały się dziwnie.
2). Zawiodłem się na grywalności. W trójke mi się wogóle niechce grac. Od tej grafiki bolą mnie oczy, i mnie mdli. Mogła by byc tylko 3/4 lepsza od tej grafy z Gothic'a 2. No i miasta. Odległości miedzy miastami są spore, przez co gra traci na grywalności. Czasem to mam ochote położyc jakiś ciężarek na "W". Wiedziałem, że Gothic 3 będzie miał dobrą grafę i będzie przeogromny. Ale nie wiedziałem, że aż tak. Naszczeście wszytko ratują piekne widoki
To wszytko. Dopisywac się!
Pozdrawiam,
Ciastek.
Coś tu pusto
Resio:
Mnie od grafiki nie bolą oczy , jest poprostu przepiękna. Napakowani ..?? w gothic 2 byli tacy jagby ich nie karmili , dla mnie mogło by być więcej km do zwiedzenia .
Thorbjørn:
Ja o Gothicu 3 myślę , że jest to dobra gra . Widziałem go u kolegi i poprostu myślałem , że jestem w raju .
Grafika: SUPER!!!!!
Grywalność: taka se ( po co ta wytrzymałość , bo jak się wpisze kod na nieśmiertelność to nawet
sztylaeta nie podniesie!!!???? )
A reszta jest dobra
LinkLess:
--- Cytuj --- Grywalność: taka se ( po co ta wytrzymałość , bo jak się wpisze kod na nieśmiertelność to nawet
sztylaeta nie podniesie!!!????
--- Koniec cytatu ---
To nie graj na kodach, a zobaczysz, że to naprawdę przyjemniejsze. Wytrzymałość moim zdaniem jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Przecież od machania ciężkim jak cholera mieczem człowiek się męczy. To samo ze skakaniem i bieganiem. Zresztą i tak szybko się regeneruje.
Wracając do tematu to wyobrażałem sobie Gothic'a 3 podobnego do takiego jakim jest. Z tym, że początkowo w zamysłach twórców było wprowadzenie wierzchowców (nie tylko koni, mam projekt w albumie z EK). Miałem też nadzieję, że po skończeniu wątku głównego będzie nam dane grać dalej (Liczę, że w Gothic 4 to będzie). Jak już powiedziałem wyobrażałem sobie G3 podobnego do obecnego, ale w niektórych sprawach mile mnie zaskoczył, np. walka dwoma mieczami, obrona tarczą i co najważniejsze wiedziałem, że będzie duży świat, ale że aż taki? I to mi się podoba w Gothic 3. Jest on grą wielką i basta .
Pazoxi:
Ja jak zobaczyłem ÂŁYSEGO Laresa albo białego Saturasa to myślałem że nie wyrobie ze śmiechu . Mnie od razu wkręcił sam początek , ta muzyka , otoczenia , cała ta bitwa i grafa ... aż się łezka w oku kręci , opłacało się dzień po wypłacie kupic nową karte :) Jedynie co mnie tu denerwuje to że 85% mieszkańców to łysi mężczyźni , 10% łysi z irokezem małym , 4% jakieś dziwne fryzy a ten 1% to laski :P Jedynie kto zachował swój głos z poprzednich części to Bezi i Diego co też mnie troche zasmuciło . Tutaj Bezi jest "grubszy" tak jak inni , a nie jak takie patyki w poprzednich częsciach .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej