Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Co myśleliście o Gothic'u 3 nim w niego zagraliście?
kgdaro:
Ja się spodziewałem zupełnie innej gry. Będę wymieniał w punktach, wtedy będzie to czytelniejsze.
1. Świątynie Adanosa - szkoda, że były na pustyni.
2. Xardas - zmienili aktora podkładającego głos. Głosem xardasa dysponuje zdaje się Karypto z Vengardu.
3. Wymagania - spodziewałem się większych, w chwili gdy pokazywali screeny, oraz podawali co tydzień oficjalne wymagania, mój komputer nawet w 1/10 ich nie spełniał.
4. Ukształtowanie terenów w Myrtanie - zbyt monotonne.
5. Gdzie jest Esmeralda ?! - tego wyjaśniać nie zamierzam, wiązałem z tym statkiem wielkie nadzieje, a tu lipa. Trzeba będzie czekać na dodatek, który będzie umożliwiał, przechwycenie łupu piratów i podróż na W-y Południowe.
6. Nordmar jest beznadziejny, tylko 4 klany + klasztor, no po prostu żenua.
7. Varant - ruiny na pustynie to istny labirynt, z jednej strony dobrze, z drugiej zaś mało klimatyczne jak na pystynie.
8. Idealnie zaś pasuje do moich wyobrażeń pasuje miejscowość Lago, świetny klimat, bagienne ziele, przystań.
9. No właśnie bagienne ziele, w Gothicu 3 nie ma bagien, jednym słowem ble.
10. Gdzie się podziało sterowanie z poprzednich gotików ?! tragedia, dzięki owemu sterowaniu gra była unikalna, a zarazem bardziej klimatyczna, a teraz ? Hack & Slash.
-.-' Moim marzeniem jest reedycja gry Gothic1 oraz Gothic2 NK w grafice podobnej - wróć - lepszej niż z Gothici 3.
Tyle na ten temat.
Infernal:
No więc ja myślałem że będzie tylko "łał" itp. Miałem nadzieje że Gothic 3 będzie strasznie porywający i ujawni nieco więcej prawdy o przeznaczeniu bezimiennego bohatera.
Kiedy zagrałem w Gothic 3 to pierwsze co to był tekst "ale się tnie, żal" lub "ale ta wioska ssie"
Miałem nadzieję też że dołączą tzw. składanie zbroi, czyli tak jak np. w The Elder Scrolls że zbiera się nagolenniki itp. itd. Czyli ściśle mówiąc myślałem że będzie łał i szał, a był żal.
Najemnik009:
Zawiodłem się na Gothicu 3 ponieważ myślałem że będzie fajna fabuła jak z poprzednich części ,grafika podobna do 2 i mniej błędów.Ale tu całkiem odwrotnie cienka grafa,fabuła i pełno błędów.Jak pierwszy raz grałem nawed fajna ale gdy zobaczyłem wszystkie błędy i fabułe której nie ma odechciało mi się grać.Nie warto było kupowac Gothic 3.
Tyle na ten temat.
Vassili:
gra jest przepiekna. Tylko tn wygląd.
diego ma tak mała głowe że szok,
milten jest chudy po twarzy widać mu wszystkie kości,
gorn trochę się poopalał ale nawet wyszedł tylko te zbroje mogłyby być inne na początek bo wygląda to tak choćby gorn był nordmarczykiem, diego bandytą, a lares gońcem lesnym.
bohater gry wygląda nawet spoko ;] niejest już goły a te włosy są lepsze ;]
Baś-ka:
Mnie najbardziej zawiódł wygląd bohatera gry, to już nie ta sama morda co kiedyś już nie mońza się czuć jak we wcześniejszych częściach, po prostu zrąbali sprawę. Jednak jesłi chodzi o grafikę to jest całkiem niezła o wiele lepsza niż w poprzednich częściach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej