Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Piractwo

<< < (12/15) > >>

stefan666:

--- Cytuj ---Pienik! A ty na pewno nigdy nie wypalałeś żadnej płyty, nie sciągałeś piosenki czy coś takiego. Wątpię a jeżeli tak to jesteś święty. Gdyby nie przepalnie gier sciąganie piosenek i całej reszty to wiesz gdzie bym teraz był? Pod mostem! I bym prosił ludzi o darowiznę bo pieniądze wydałem na oryginalne gry i muzykę! Ktoś to zrobił żeby ktoś bez wydawania pieniędzy mógł mieć coś!
--- Koniec cytatu ---

Ja to nazywam kradzież ale nazywaj jak chcesz, nie wiedziałem że utrzymujesz siebie i dom i twoje wydatki na gry to aż tak duże pieniądze że trafił byś pod mostem. Z ciekawości gdzie pracujesz?

jf:
Gdybyś nie zauwazył mam 13 lat. Widze że niestety nie zrozumiałeś. Trudno ja też trochę! Pieniądze które wydłbym na wszystkie gry przewyższały by pieniądze które bym miał na wyżywienie podatki i całą resztę. Tu chodzi o to że mój tato nie wyrabiał by na moje gry(gdyby mi musiał kupić to wszystko co mam na cpłytach i na kompie) i byśmy musieli się wyprowdzić bo byśmy nie mieli pieniędzy na prąd, jedzenie i całą resztę i by nas zresztą wyeksmitowali. Teraz mniej więcej rozumiesz?

stefan666:

--- Cytuj ---Gdybyś nie zauwazył mam 13 lat. Widze że niestety nie zrozumiałeś. Trudno ja też trochę! Pieniądze które wydłbym na wszystkie gry przewyższały by pieniądze które bym miał na wyżywienie podatki i całą resztę. Tu chodzi o to że mój tato nie wyrabiał by na moje gry(gdyby mi musiał kupić to wszystko co mam na cpłytach i na kompie) i byśmy musieli się wyprowdzić bo byśmy nie mieli pieniędzy na prąd, jedzenie i całą resztę i by nas zresztą wyeksmitowali. Teraz mniej więcej rozumiesz?
--- Koniec cytatu ---

To był dość trudny Sarkazm, ale dobra, więc nie możesz zrezygnować z przyjemności i żeby osiągnąć swój cel materialny musisz kraść? Mnie np. nie stać na BMW 7 to co mam iść i je zajebać, bo zbankrutował bym na kredycie? Zresztą mniejsza o to, bo to się zamienia w Off top i tylko licznik postów nabijamy zapraszam na PW gg..

Patty:
Ja nie rozumiem. Gry to aż taki wydatek, że rodzina idzie z torbami? Ze ojciec daje Ci na wszystko bez mrugnięcia okiem? Aż ma debet na koncie? Po tych słowach widać, żeś pirat, bo gracz kupujący oryginalne gry dokładnie wybiera, zastanawia się i dopiero potem kupuje. A nie kupuje, bo mu się podoba, a potem wypad z dysku, bo jest nowa. Pirat gra góra kilka dni, a potem ściąga następną. A gracz, który kupuje w sklepie? Cieszy się grą miesiąc, może więcej. Mam nadzieję, że Ty zrozumiałeś.

Czaroxxx:
A kupujecie tylko oryginalną muzykę i filmy? Dla jednej piosenki kupujecie płytę za 50-70zł?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej