Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Piractwo

<< < (9/15) > >>

Czaroxxx:
Po co ta agresja wobec osób które wolą gry "nie"oryginalne od gier kupionych za no te 100/60 zł? Chyba cały sens gry polega na miłym spędzaniu przy nim czasu a nie hmm wydawanie pieniędzy (tak jakby to była część rozrywki) Jak ktoś chce kupuje oryginał i ma pewność, że gra działa i ma dostępne wszystkie jej opcje, a jak ściąga pirata musi się liczyć z tym, iż mogą w nim występować błędy związane z przeróbką oraz przeważnie brakiem możliwości aktualizacji i gry w sieci. Ja głównie właśnie z tego powodu kupowałem gry, by móc grać z innymi, inaczej wygląda sytuacja na xboxie bo tutaj muszę kupować oryginalne gry. Z resztą nabywanie gier ze sklepów to też poniekąd kradzież bo wiele firm tworzących gry nie myśli o dobru graczy a jedynie o wypełnieniu swych kieszeni pieniędzmi głupich ludzi.

Respev:

--- Cytuj ---inaczej wygląda sytuacja na xboxie bo tutaj muszę kupować oryginalne gry
--- Koniec cytatu ---
A o iextreme 1.4 słyszałeś?

Czaroxxx:

--- Cytuj ---
--- Cytuj ---inaczej wygląda sytuacja na xboxie bo tutaj muszę kupować oryginalne gry
--- Koniec cytatu ---
A o iextreme 1.4 słyszałeś?

--- Koniec cytatu ---
Słyszałem ale wolę nie ryzykować utraty Live. Znaczy nie wiem ale słyszałem plotki, że używanie przerobionych gier blokuje możliwość gry w sieci czy coś. Nie wiem dokładnie ale wolę nie ryzykować. Dlatego z góry zakładam, że inna opcja nie istnieje jak kupienie oryginału

Gyngysz:
A ja jestem piratem :P. ÂŚciągam gry z neta albo pożyczam od kolegów, bo mi szkoda na to kasy. Wolę przeznaczyć ją na coś lepszego (np. nowy rower niedługo xD), a nie po to, żeby zapełniać pokój pudełkami, instrukcjami i innymi pierdołami. Oczywiście to nie oznacza, że nie lubię gier, ale żeby wydawać po 100 zł na grę to lekka przesada. :]

Pawel Najemnik z Farmy:
Rafeal czy ty czytasz do końca. Na samym końcu w nawiasie napisałem że to kradzież. I jeszcze jedno. Grałeś kiedyś G3. Ja tak i dzięki temu że ściągałem z internetu czekam aż wyjdzie wersja tak udoskonalona że będzie można w nią grać (bez wyrywania sobie włosów z głowy i domyślania się skąd się wzięły te je***e orki). Ja najpierw testuje gry osobiście i jak mi się nie podobają to je kasuje a jak się podobają to kupuje. To są właśnie reguły. I rzeczywiście tak robie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej