Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Piractwo

<< < (6/15) > >>

Eric:
No cóż ja też piracę lecz w ten mniejszy sposób, ściągam jedynie filmy, muzykę i programy. Filmy ściągam tylko dlatego, że jestem jestem zamiłowany w filmach komediowych oraz filmach akcji, a także przygodowych.  Płyt muzycznych nie kupuję gdyż często jest na nich wiele utworów, których wprost nie da się słuchać i co najwyżej dwa, które lubię słuchać, więc to dlatego ściągam muzykę, a jeśli mowa o programach komputerowych to zwykle są w gazecie PC-Format, ale ja wolę CD-Action, a mój stan majątkowy najwyższy nie jest xD.

Valdar:

--- Cytat: XAR_DAS ---Ech, jestem DUÂŻYM PIRATEM   .
Oryginalnych gier mam zaraz...(nie licząc z gazet) 5!
Piratów zaraz.... Około 35 !
A więc jestem piratem , aloe nie mam kasy na to by kupować gry za 100 zeta, kiedy mogę mieć zadarmo. Muzykiu natomiast zbyt duzo nie słucham, ale tak też ściągam.
Taaak, gry też przepalam, wiem, nielegalne, ale jak mówiłem nie mam kasy.
Ahhh, nie mogę tego two worlds przepalić,  

--- Koniec cytatu ---

Duży pirat ?? No coś ty :P 35 gier to mały pikuś w porównaniu z niektórymi ludźmi którzy cały czas coś ściągają. Ja nie za bardzo lubię ściągać ;P Chociaż przyznam że mam kilkanaście kopii ale i oryginałów też mam trochę ;)

spider_TJ:
Dawno dawno temu byłem piratem i czerpałem z tego korzyści. Jednak coś sprawiło że już nie ściągam gier z sieci troche zdziwiła mnie odpowiedz kolegi gdy mu powiedziałem że mam orginanalnego gothica 3 "co ty idiota jesteś wydać ponad pół stówy na grę" ale ja kilka lat temu powiedziałbym to samo. Wkurzają mnie ludzie którzy mówią "kupuję piraty bo mnie nie stać na orginały, jak by ktoś powiedział"samochód taż byś ukradł bo cię nie stać na nowy?" jak cie nie stać na grę to poczekaj aż trafi do jakiejś taniej serii

Thorbjørn:
Ja też mogę powiedzieć , że jestem trochę piratem . ÂŚciągam muzę , cracki do gier ( bardzo rzadko ) i filmy.
Nie jestem bogaty , że mogę sobie kupić co zechcę więc ściąganie to dla mnie dobry sposób. Zastanawiam się więc czy to na pewno piractwo?? Dużo ludzi ściąga różne pliki i chyba nic w tym złego.

Pozdrawiam .

Respev:

--- Cytuj ---, że jestem trochę piratem . ÂŚciągam muzę , cracki do gier ( bardzo rzadko ) i filmy.
--- Koniec cytatu ---
Jestem trochę złodziejem. Włamuję się do domów, kradnę auta (bardzo rzadko).

--- Cytuj ---Nie jestem bogaty , że mogę sobie kupić co zechcę więc ściąganie to dla mnie dobry sposób.
--- Koniec cytatu ---
Nie jestem bogaty. Nie mogę sobie pozwolić na Mercedesa, więc go kradnę. To dla mnie dobry i szybszy sposób, niż przejechanie 6km do salonu i kupno auta.

--- Cytuj ---Zastanawiam się więc czy to na pewno piractwo??
--- Koniec cytatu ---
Zastanawiam się czy to na pewno kradzież.

--- Cytuj ---Dużo ludzi ściąga różne pliki i chyba nic w tym złego.
--- Koniec cytatu ---
Dużo ludzi kradnie auta i chyba nic w tym złego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej