Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Tibia

<< < (17/20) > >>

XardaSeQ:

--- Cytat: Xarakus Bezius ---Krassus ciesz się, że nie grałeś. Ta gra jest od niczego. Ja zmarnowałem dobre 3 lata. 3 lata, które mógłbym zagospodarować zupełnie inaczej, lepiej. APELUJÊ: OBUDÂŹCIE SIÊ, TO WAS ZNISZCZY!!
--- Koniec cytatu ---
masz racje wiele ludzi traci czas na tibie... ja osobiscie w tibie nie gralem tylko dlatego ze to co slyszalem to juz wolalem nie grac...

Xtremex:
ÂŻeby tibia wciągnęła trzeba wbić ten 40 poziom i wtedy się zastanowić czy warto grać.
Wiele osób co zacznie grać w tibię, pisze na forach że tibia to "złoooooo" itd. Może dlatego, że włączyli tibię na godzinkę, uzbierali sobie jakieś rzeczy i ktoś ich oszukał :P
Nie oceniajcie tibii jak graliście w nią 10 minut, bo to nie ma sensu.

Obecnie gram w tibię mam ponad 100 poziom i jestem zadowolony. Tak przy okazji na tibii można sporo zarobić, sprzedawaniem pieniędzy tibijskich lub kont na allegro, lecz wiąże to się ze sporym wkładaniem czasu w tą postać. Sporo osób co grało w Gothic'a gra teraz w tibię ^^

Polecam dłużej troszkę pograć i dopiero się wypowiadać.

Pozdrawiam,
Xtremex

Nakiel:
Hmm... czy tu jest mowa o grze z 1997 r. w której chodzi się kolorowym kwadratem, do blizej nieokreślonego celu (no chyba, że ktoś gra z fabułą) i w której rutynowy dzień wygląda tak:
Idę zabić potworka (machając kreską o dziwnym kształcie), jem coś co nazywają mięsem i znowu to samo...

Tak świetna gra  ! Poprostu 1/10  .

ps. Wreszcie setny post!

Amras:
Powiem co ja myślę o tibii: TO JEST GÂŁUPIE PATOLOGICZNA GRA W KTÓRÂĄ NIE WIEM JAK MOÂŻNA SIÊ WCIÂĄGNÂĄC!

i tyle na temat rozgrywki,fabuły(jeśli ją ma) i całokształtu tibii.Ta gra mi się nigdy nie podobała to była najgorsza gra jaką w życiu widziałem.

I tyle co JA uważam o Tibii więc nie pisac "ale w nią nie zagrałeś to co możesz o niej wiedziec itp.itd.
To ja o niej sądzę i tyle :]

AVE dla was from AMRAS:]

stefan666:
Jedyne, co ja dostrzegam w tej grze to kasę i to ogromną, Cipsoft, na Pacc-ach zarabia 4mln to był ich zeszłoroczny dochód a w grze chodzi o to żeby tak się uzależnić żeby siedzieć przy PC 12-8 godz. Potem gracz już nie daje rady i kupuję konto premium, bo z nim gra jest łatwiejsza. Konto te kosztuje od 90 zł do 300zl kończąc nie wspominając o tym, że nie, którzy kupują jeszcze jakieś „rzeczy” do tej gry lub gotową postać. Więc nie trzeba poprawiać tej gry skoro graczy tak to wciąga. Osobiście widziałem przypadek nazwałbym to już psychozy mój kumpel z szkoły gada 24/7 o tibi z drugim moim kolegą, co więcej jednemu podobno się już ona zaczyna śnić. I to by było na tyle..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej