Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Tibia
Nallon Ridarth:
Otóż mam pytanko takie, graliście kiedyś w grę Tibia ? Ja osobiście grałem i czasem pogrywam , ale nie wciąga zbytnio, brak fabuły i grafa jest taka sobie. Niektórzy mówią że to konkurent WoW'a , ale jest zbyt słaba by takim konkurentem być. A jak wy sądzicie?
Isentor:
Lol, 90% n00bków grających w tibie nie wie, o co w tej grze chodzi i nie zna jej fabuły. A fabuła ta jest spisana i znajduje się na forum jej oficjalnej strony. No tylko, że po angielsku a większość 10 latków zaczynających grać w tibie nie zna nawet podstaw tego języka. A tak po za tym gra była fajna i ciekawa do wersji 7,4. Chodź już w tej wersji były pewne denerwujące rzeczy. Ale gdy nadeszły 2 kolejne update'y gra straciła swój urok, jej cały świat fantasy został zachwiany, stała się jednym wielkim gównem. W którym dobrze mają się tylko wojowie. No cóż grę zapewne czeka jeszcze wiele aktualizacji może wreszcie przy którymś twórcy pójdą po rozum do głowy i poprawią grę tak by przywrócić jej dawny klimat i grywalność.
Obecnie gra nie reprezentuje niczego ciekawego, ale każdy bachor, który tylko podpatrzy tą grę u kumpla lub zobaczy gdzieś w necie nie chce być inny, więc też ją instaluje, i tym samym % n00bków, którzy za grosz mają zasady gry bardzo niebezpiecznie wzrasta.
Nallon Ridarth:
Nio masz racje, choć może właśnie zaczną coś z nią robić bo CipSoft w końcu po woli coś robi.
Seth:
Ahhh właśnie i ja próbowałem iść z modo i grać w Tibie myślałem że to takie super ale jak włączyłem zobaczyłem grafe odrazu off i Delete. Nie nawidze gierek z grafo podobno do maria i do tego jeszcze niektórych wciąga. A co do wowa to narazie chyba w niczym mu nie dorasta do pięt.
Terranik:
Mnie pare osob zachęcało żeby zaczoł grać tibie, ale grafika stanowczo mnie odrzucała i nawet nie próbowałem tego "szajs" instalować :P owiele bardziej wole Thanga ^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej