Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Tibia
BeoWolf:
Moim zdaniem ta gra to jedne wielko G*wno !(Bez obrazy) "Grafika taka sobie" Tam nie ma grafiki,tam jest obrazek z kwadratami ! "Fabuła niczego sobie" Tam nie ma Fabuły,tam chodzisz i zabijasz bez sensu !
Orcrist:
Ja pogrywałem sobie w Tibie w wieku 3\4 klasy. potem mi się znudziłą ta monotonia. idę zabić potworka, jem sobie serek, idę zabić potworka... . Kiedy chodziłem do piątej klasy razem z kolegą (Vessenem) chcieliśmy sprawdzić ulepszenia itp. Włączyliśmy. Poszliśmy sobie zabić parę szczurków i..., znudziło nam się.
Fragenstein:
Mój pierwszy MMORPG. Grafika mnie nie odepchnęła, trochę mnie to nawet wciągnęło swojego czasu (miałem 12-13 lat). Na dłuższą metę gra jest po prostu nudna. Ile można "expić". Do tego ilość questów jest wręcz śmieszna.. kilkanaście? Do tego cała rzesza noobków (10, góra 11 lat) nie mających żadnych zasad, sikających z radości uśmiercenia kogoś bez powodu. Można trochę pograć, ale pamiętam co się działo na moim osiedlu.. Grałem w jedną z starszych wersji (7.2 czy coś około tego) i wtedy byłem wręcz wytykany palcami bo spędzałem kilka godzin dziennie (nie chodzi o to, że przed kompem ale przed tą grą) grając w Tibię. Rodziła się przeciwko mnie i kilku moim kolegom istna nienawiść, prawdopodobnie biorąca się z zazdrości- chcieli grać, ale wstydzili się. Kiedy mi się Tibia znudziła, nastał pewnego rodzaju trend. To była kwestia tygodnia zanim cała szkoła się w tym zatraciła.. Z tego co wiem siedzą w tym już dobre parę lat. Dla porównania- ja grałem rok, góra dwa i miałem życie poza tym, oni grają parę lat zaniedbując podstawowe potrzeby. Wszystkich moich znajomych grających w Tibię zapytałem o jedno- gdyby było ich stać to czy grali by w World of Warcraft. Większość odpowiedziała twierdząco..
Oceniłbym tą gre na 6/10, za dobrą grywalność (jakaś tam niby jest).
krassus:
Nigdy nie grałem w Tibię. Nie sądzę też że kiedykolwiek zacznę. W czasach takich gier jak LineageII czy WOW albo RYL ciężko jest od nowa zaczynać rozgrywkę w takiej grze jak Tibia. Grafika nie powala na kolana a raczej odpycha, fabuła czy świat są nieporównywalnie gorsze w porównaniu do wcześniej wymienionych gier!
Xarak Bunt:
Krassus ciesz się, że nie grałeś. Ta gra jest od niczego. Ja zmarnowałem dobre 3 lata. 3 lata, które mógłbym zagospodarować zupełnie inaczej, lepiej. APELUJĂ: OBUDÂŹCIE SIĂ, TO WAS ZNISZCZY!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej