Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Tibia
Giker:
Tibia Tibia... podobno wciąga niesamowicie! Ale... jak do cholery można grać na takiej grafice i bez fabuły??!! Wygląda ta gra jak klocki Lego Tyle że klocki Lego przynoszą więcej zabawy i emocji niż Tibia przepraszam fanów ale takie jest moje zdanie.
pozdr all
Matty:
Aktualnie słowo Tibia, wywołuje u mnie tekst: Maj gad...
Nie będę ukrywał jako n00b internetowy grałem w to coś, ale dość szybko przejrzałem na oczy. Choć notabene nie przez samą grę (choć to i tak w wielkim stopniu) przestałem grać, a bardziej przez graczy. Prawdziwy n00bland. Ale tego komentować nie muszę, bo każdy wie jak wyglądają tibijscy gracze. Gra wygląda jakby wyszła z spod rąk firmy Lego. Szczerze mówiąc to nawet Pokemon Emerald, już nie takie nowe, ale mają lepszą oprawę graficzną, a tu mamy przecież grę update'owaną co pół roku, albo nawet częściej, a gra i tak ma więcej bugów niż Gothic 2. Dodatkowo te bezsensowne questy, żenada.
Zigur:
Nigdy nie grałem, nie gram i grać nie będę, NIGDY. Jakoś nie bawi mnie latanie do dupy animowaną potacią po kwadratach 1*1 cm. Już se wole z dziadkiem w szachy pograć. A jeśli chcecie sobie pogadać z osobą o ilorazie inteligencji paczki rodzynek to pełno takich w Tibie gra.
Givess:
Lol tibia to głupia gra kiedyś mi się podobała mam 24 level na Guardi i nie chce mi się grać Tibia jest nudna nie warto w nią grać nie polecam.
MooN:
Cóż do Tibi namówili mnie tzw "koledzy" (jedne chciał nawet za adres strony tibi 20 zł dostać, bez komentarza). Grałem sobie w to gó**o okoła miesiąca (akurat nie miałem żadnych ciekawych gier). Później zabił mnie jakiś idiota który niby pomagał graczom o niższych poziomach, a gdy wziąłem nagrodę ze skrzynki zaatakował i zabił mnie. Potem jasne... Koniec z tym sza***m powiedziałem. Teraz w gimnazium słuchać nie mogę dzieci Neo gadających tylko jaka tibia jest wspaniała, że idą na dragi (smoki), jaki masz level (poziom). Denerwujące, zwłaszcza, że przezywają mnie n00b, bo mam trochę inne zdanie o Tibi niż oni. No ale ta gra była fajna tylko do wersji 7.4, potem już doszły nawet zegarki. Niedługo zapewne będą samochody... Naprawdę, zachęcam by "omijać" tę grę szerokim łukiem.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej