Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Tibia
Onar:
Moim zdaniem tibia jest głupią grą ja grałem 10 minut i delete. Grafa jest do kitu a sens gry też niezbyt ciekawy. Jak wchodziłem na inne forum ziomuś napisał coś w stylu:
"tak tak grajcie w tą głupią gre że w końcu sie uzależnicie i zabijecie własną matke taboretem". Co nieco zgdzam sie z nim ale powiedział to nieco brutalnie.
Travis napisał:
Często pewnie słyszeliście, że niektórzy siedzieli ( i nadal siedzą dzień i noc, żeby nabić duży lvl, a potem sprzedać ), a jeden nawet zatłukł matkę krzesłem, bo mu wyłączyła komputer, gdy miał sprzedać postać za 400 zł. Straszne. Nienawidzę tej gry i nigdy nie będę w nią grał.
Właśnie o tym mówie
Kurgan:
@up
Jak grałeś tylko 10 min to się nie odzywaj jak wbijesz 20 lvl to dopiero się wypowiedz a tak to nic nie wiesz o tej grze. Osobiście tibii nie lubie kiedyś grałem. Co do ludzi co ciągle piszą jak to tibia uzależnia i wogóle to spójrzcię na wowa gdzie gracze umierają z wycieńczenia rzucają szkołe wszystko byle tylko grać !!
P.S.
Ten kto gra w to tylko żeby sprzedać postać to maniak żeby wbić sensowny lvl i sprzedać postać trzeba poświęcić pare miechów to już więcej zarobisz na roznoszeniu ulotek
Boba Fett:
Powiem, że tak, spróbowałem, ale moja sesja trwała nie więcej niż pięć minut. Tibia jest jedną z wielu darmowych gier, która nie zachwyca w zasadzie niczym. Pikselowa (??) grafika wręcz od razu odpycha, rzesze nierozgarniętych użytkowników i cały ten system rozgrywki... Od razu co można ujrzeć, to ludzi, którzy nie powalają swoim słownictwem oraz zachowaniem - mam tu na myśli w szczególności tak zwanych PKów oraz tych, którzy blokują innym drogę ucieczki przed powtorem, co często kończy się śmiercią (to był jeden z powodów mojego pożegnianią z tym marnym MMORPG).
We współczesnym okresie czasu jest tyle innych o wiele lepszych gier sieciowych, które mają takie same zasady jak Tibia, więc ludzie powinni powoli odchodzić od tej gry, z której wypływa więcej szkód niż korzyści - dużo się słyszało, co Tibia robi z ludźmi. Dodatkowo traci się na nią czas i pieniądze.
Jeśli miałbym wybrać jakiegoś darmowego MMORPGa, to byłby to na przykład biorąc Maple Story.
With respect
Boba Fett
Dark:
Myślę, że te dwa filmy pokarzą wam wystarczająco jakie zło drzemie w tibi, nie mówiąc już o zerowej grafice która chowa się przy źle które niesie sama gra.
TVN o Tiba
TVP3 o Tibia
Thorbjørn:
Ja grałem w Tibie i na OTS i na normalnej . To nie jest gra jak inni mówią "Na poziomie Gothica" .
To gra dla tych co mają internet , ale mają słaby procesor. Tibia ma słabą grafę i po prostu jest zbudowana z kwadracików . Tibia , może i trochę wciąga , ale nie tak bardzo jak Gothic.
Gdyby Gothic był przez neta w Tawernie .
Prawdziwi gracze grają w Gothica!!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej