Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Tibia
KrokusM:
Przyznam się bez bicia (choć z niemałym wstydem), że grałem. Pamiętam, że dobiłem do 9 lvl, wyszedłem na "majna" i... znudziło mi się. Ludzie! Ta gra jet po prostu denna! Swego czasu robiłem na "The Games Factory" platformówki z dużo lepszą grafiką, o ścieżce dźwiękowej nie wspominając (ano tak, w tibii przecież nawet dźwięku nie ma). Animacje... ej chwila moment, przecież animacji tam też ni hu hu. Jednym słowem, tibia jest po prostu do dupy. Niewiem po co ludzie w to grają, skoro jest tyle innych (lepszych) gier MMORPG, jak choćby WoW czy Lineage...
A tutaj taki mały bonus: miałem ten filmik umieścić w temacie humor, ale skoro jest temat "Tibia" to czemu nie? Film przedstwia wywiad z prawdziwym tibijczykiem! Indżoj!
Wywiad z tibijczykiem
Haren:
Moim zdaniem: Tibia to fajna gra MMO w którą pierwszy raz zagrałem 3 lata temu i nawet mi się spodobała. Gram w nią co jakiś czas, wtedy kiedy nie mam do grania nic innego i gram aż mi się nie znudzi. Nie sądzę żeby w jakiś sposób uzależniała jak niektórzy twierdzą i jest ogólnie fajną grą.
Arkhan:
--- Cytuj ---Chcę wam fanom Gothica i innym ludziom z forum zadać pytanie. Czy słyszeliście lub graliście w grę MMORPG Tibia.
--- Koniec cytatu ---
OMG.
Nie wiem czy nosisz denka od butelek a może jesteś ślepy a może to prowokacja cóż, człowieku żeby poznać smak dobrego MMO nie należy poprzestać na tibi... ja ci polecam Lineage II, szybko porzucisz tą swoim całą extra tibie, jak lubisz klimaty fantasy a pewnie tak =].
LinkLess:
Tja, albo tibia. Wszystko jedno. Nie grałem, ale przyglądałem się jak kilku łebków grało w to w kafejce (jak jeszcze neta nie miałem). A zachowywali się przy tym jakby mięli za chwilę się zes... ...markć. Później owe dzieci po wyjściu zaczęły biec i mniej więcej taki tekst powiedział jeden z nich:
"uchnij mnie, uchnij mnie"
Normalnie myślałem, że się ze śmiechu posikam.
PS. Ponoć po ukończeniu tibii dostaje się miniguna na rakiety atomowe (joke)
Haren:
No krzysiek 666 spoko historia. A jeszcze odnośnie tej grafiki w tibii. To jest chyba to przez co się gra w Tibię. Ten typ grafiki w którym patrzy się na typka od góry ma taki urok ,że żaden inny MMO temu nie dorówna. Jeżeli byście więcej pograli to może byście zrozumieli. A gdy już nabijesz ten 100lvl to i masz dużo kumpli to gra sprawia naprawdę dużą przyjemność. Tylko żeby nie było ,że jestem jakimś maniakiem. Ale do tibii nic nie mam. Sam lubie się czasem pośmiać z niektórych dzieci które w to grają.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej