Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Tibia

<< < (11/20) > >>

Fix:
Zero grafiki, walki polegające na staniu obok siebie dwóch postaci, brak muzyki, debilny system rozgrywki, ślimaczenie się postaci, grywalność na poziomie minimum. Nie jeżdżę po graczach, którzy cenią tę grę, ale po prostu ich nie rozumiem. Nie widzę powodu, dla którego możnaby poświęcać czas na granie w Tibię..

Sado:

--- Cytat: Fix ---Zero grafiki, walki polegające na staniu obok siebie dwóch postaci, brak muzyki, debilny system rozgrywki, ślimaczenie się postaci, grywalność na poziomie minimum. Nie jeżdżę po graczach, którzy cenią tę grę, ale po prostu ich nie rozumiem. Nie widzę powodu, dla którego możnaby poświęcać czas na granie w Tibię..

--- Koniec cytatu ---

NA początku też tak myślałem jak w to grałem. Mówiłem komletnie beznadziejna gra, nie da się w to grać. Grafa do ****, muzy nie ma, efekty walki... na cóż. Ale później zaczęłem się rozkręcać. Kiedy ma się już 8 lvl i jest się na kontynencie (tzn. mainie) to wtedy zaczyna się gra. W Tibi fajne jest to, że tutaj można skillować, zdobywać nowe rzeczy, lecz odpowiednio się potrudzić zanim coś zdobędziesz/zabijesz. Na początku możesz być zajarany na maxa, że ghula zabiłeś i masz plate set. Ale za pół roku pojechałeś giant spidera mając na sobie blue robe czy golden armor. Oczywiście, że jest tam pełno N00bów (właśnie takich jak ja), którzyz a wszelką cenę, spróbują ci popsuć rozgrywkę. W każdej grze jest ich trochę, choć szczerze przyznam że w Tibi chyba najwięcej

Anmarius:
Ja, gdy usłyszałem o Tibii, to pomyślałem, że ona wygląda tak jak Gothic II   Pomyślałem, że może to być super gra, ale, gdy poszedłem do kolegi i zobaczyłem jej grywalność, brak dżwięku itd. Nie wiem, czemu ta gra tak wciąga nastolatków i starszych ludzi. Jak można w to grać ? Często pewnie słyszeliście, że niektórzy siedzieli ( i nadal siedzą dzień i noc, żeby nabić duży lvl, a potem sprzedać ), a jeden nawet zatłukł matkę krzesłem, bo mu wyłączyła komputer, gdy miał sprzedać postać za 400 zł. Straszne. Nienawidzę tej gry i nigdy nie będę w nią grał.

Kozłow:
Tibia.... Ta gra to poczatek apokalipsy i działania antychrysta na ziemi. A co do samej gry:
Po pierwsze: Tibia ma grafikę gorszą niż w mario...
Po drugie: Jest strasznie nudna... Wszyscy biegają i tylko mają orgazm że nabili 30 level ...
Gra dla mnie nie posiada żadnych walorów. Została według mnie stworzona dla jednej rzeczy. KASY!!!
Gra ponadto strasznie wciąga. Jest grą uzależniającą. Ale przecież na tym się bogacą co niektórzy. Nigdy nie grałem w tibię i nigdy nie będę w nią grał. To gra dla ludzi, którzy nie mają co robić. Jak raz usiądą to ich tak wciągnie że nie będą mogli się oderwać. Słowem: "Jezu chroń od Tibii"  

Anaconda:
Jak widzę teksty niektórych osób typu: "Nigdy nie grałem w Tibię i nie zamierzam..." - to po kiego piszecie tutaj? Wyrażacie opinię o grze bez uprzedniego zagrania w nią? Popatrzyliście? Posłuchaliście jak to inni nie lubią? Tak, ja sam ostatnio byłem całkowicie nastawiony na NIE w stosunku do monitorów LCD. Teraz posiadam takowy i mi sie podoba :) I nie, nie zgadliście. Nie jestem fanem Tibii. Dobiłem 9lv i mi się znudziła. Do grafiki nic nie mam, istnieją gry brzydsze i grywalniejsze od niej. Sama rozgrywka w tym MMO jest sztampowa. Idź zabij trochę potworków (znane przeważnie jako "ekspienie"). Zdobycie coraz  lepszych przedmiotów ("ajtemy" xD) itd. Nic nowego. Choć spodobało mi się to, że czarów używa się poprzez ich wypowiedzenie (w grze oczywiście) - na prawdę ciekawy zabieg :) A najbardziej denerwuję mnie w Tibii to....że ludzie się nią zbytnio fascynują. Potem chodzą tacy "tibijczycy" i tylko o tym jak "ekspią", "lutują" czy też cóż za "ajtemka" znaleźli. Nie wspomnę już o tym, że nie potrafią nawet poprawnie nazw po angielsku przeczytać :D (dzisiaj np. usłyszałem " gijant spajder" xD)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej