Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Tibia
Kapi Pogromca:
Ja osobiście gram w Tibie, ale tylko czasami. A zdarza mi się to na prawdę rzadko. Jak pierwszy raz w to zagrałem to nawet mnie wciągnęła, ale szybko się nudzi. Głównym brakiem tak jak we wszystkich grach MMORPG jest brak fabuły i klimatu. Jak dla mnie straszne nudziarstwo. Można sobie pograc, ale z pewnością odłożycie tą grę.
DeadFish:
Andrjoo - fabuła spisana na forum? Weź mnie nie rozśmieszaj! Jak fabuła gry może być umieszczona hen gdzieś tam? Fabuła jest W GRZE. Nie wiem jak można czytać fabułe jakiejś gry na forum. To tak jakbym w Gothicu tylko zabijał te ścierwojady w kółko, a fabułe czytał na np. na takiej tawernie.
Nie ma co - Gothic z pewnością byłby niezwykle klimatyczny gdybym podczas jego grania puszczał sobie jakiś metal czy inną muzykę. Dźwięk oraz fabuła najbardziej budują klimat, a dźwięku nie ma wcale, a fabuła jest hen daleko...
Darken:
Jak czytałem o tibi to myślałem że to super gra najlepsza jakom stworzono i na tym się skończyło gdy ją włączyłem to oczy mi się otworzyły ale nie z wrażenia.To jedna z gier o których mogę śmiało powiedzieć ze to czysty śmieć.
Ale wiem na pewno nie może być konkurentem WoW'a
slawex:
Turing może nie wiesz ale w gothica nie gra się na necie a w tibie tak a ścierwojadami nie są gracze z całego świata a co do fabuły to jest pełno książek w tibii które ją opisują ale oczywiście trzeba umieć angielski :)
DeadFish:
--- Cytat: slawex ---Turing może nie wiesz ale w gothica nie gra się na necie a w tibie tak a ścierwojadami nie są gracze z całego świata a co do fabuły to jest pełno książek w tibii które ją opisują ale oczywiście trzeba umieć angielski :)
--- Koniec cytatu ---
Nie ma to jak porównywać Tibię do Gothic'a, nieprawdaż? Między MMORPG a cRPG w singlu jest taaaaka różnica. Chcesz grę, w której będziesz mieć dużo graczy i grać po necie? Kup WoWa, GW czy Lineage II. Możesz też ściągnąć MU lub Silkroad'a (za darmo). Wiesz czemu tyle ludzi gra w Tibie? Dlatego że tyle ludzi gra w Tibie. Oczywiście wszystko też kręci się wokół kasy.
PS. Jak to dobrze, że twórcy takich programów jak xfire, nie dają w nich obsługi Tibii.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej