Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Tibia
DeadFish:
Nie przesadzajmy...wymagania WoW jak na dzień dzisiejszy są bardzo niskie. Ludzie się czepiają że WoW jest za drogi, a na pirackich serwerach nie ma zbytnio zabawy...i to jest prawda. A GW? Bardzo dobra gra, również Tibia przy niej wymięka...ogólnie to Tibia jest jedną z gorszych gier darmowych tego typu. ofc GW trzeba kupić, ale te 100 zł już chyba każdy przeboleje...
Post nie na temat. Następnym razem będę zmuszony wydać ostrzeżenie - DODO
Dark Prince:
Tibia wg. mnie nie ma szans z innymi grami MMO. Gdyby była grafika w pełni 3D i fabuła, to inna rozmowa. Troche grałem w Tibie, miałem 10 lvl, ale niechciało mo się już więcej grać jak dostałem Factions. Tibia jest dobra dla początkujących graczy, którzy nie zaznali sie z grami online. To taki trening:)
WaldeK:
Powiem wam, że ja grałem w tą gre i to prawie przez rok. Przeczytałem gdzieś na forum o takiej grze więc chciałem zobaczyc co to jest. Jak zacząłem grać, tak się dowiedziałem, że mój qmpel z klasy gra już w to od dawna. postanowiliśmy grać razem. Jak się wciągnąłem w tą gre to aż ciężko było mi odejść od kompa. Grałem bo cały czas chciałem mieć jak najlepsze eq i skille. grałem knightem (ci co grali to wiedzą że aby być dobrym trzeba długo trenować), wytrenowałem się aż to 66 skille swordem. Byłem już tak wciągnięty w to że grałem od 6-8 godzin dziennie. Na szczęście poszedłem po rozum do głowy i postanowiłem skończyć z tą grą raz na zawsze. Podsumowywując. Ci co mają zamiar grać w tą gre to w 100% nie polecam jej bo jak się od niej ktoś uzależni to łatwo z tego nie wyjdzie. A szkoda przeciez tego zmarnowanego czasu który się poświęciło na granie
Heralis:
No, ja sam jestem dzieckiem i GRAÂŁEM w tibie(chociaż krótko) . To jest niesamowite jakie niektóre dzieci są "puste"<sory za wyrażenie, ale jak ktoś daje wiadomość na czacie typu "po co mam iść do szkoły, wole poskillować">. Nie mówiąc już o tym, że na allegro wirtualne postacie są sprzedawane po 250 zł!! Nie lepiej se w cropie kupić bluze? . Multi są dla ludzi ale trzeba znać umiar; takie typu sytuacje że dziecko się ze szkoły urywa żeby pograć w tibie, to terz wina rodziców którzy nie interesują się swoimi dziećmi, nie dbają o nauke itp.
slawex:
E tam WaldeK tibia tak samo uzależnia jak gothic czy też inne gry zależy jak się komu spodoba. Nad gothicem to też potrafiłem usiedzieć cały dzień z przerwami na jedzenie. Po prostu o tibii zrobiło się głośno ponieważ dużo ludu w to gra i jest darmowa.W kafejkach bardzo jest popularna tibia. Szczególnie w tych słabszych w których nie ma gier prócz tych darmowych . Myślę że jakby ktoś kto gra w np. MU albo Diablo coś odwalił(świetnym przykładem jest afera z krzesłem) to też by tak samo mówili o tych grach co o tibii.
a tak na marginesie to nie rozumiem tego przypisu DODO że post nie na temat w końcu są 2 zdania o tibii i komentarz do mojego zdania o WoWie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej