Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Tibia

<< < (7/20) > >>

Khaleb:
Jak mozna tworzyc temat o Tibii, przeciez ta gra moze przyciagnac ludzi, ktorzy graja we wszystko i nie maja pojecia o dobrej internetowej grze, a z reszta szkoda gadac.Ta gra niczym nie wystaje ponad poziom przecietny i wydaje mi sie ze tak pozostanie... pozdrawiam

slawex:
Kiedyś grałem sporo w tibie nieźle się ubawiłem ale mi się znudziła xP Tibia ma jednak wady swoje np dużo "nóbów" i nowy update ale proszę was nie oceniajcie tej gry póki nie wyjdziecie z rooka(z wikipedi "miasto nowicjuszy, po udaniu się na mainland nie można już do niego wrócić") i nie przyłączycie się do jakiejś lepszej gildii. Heh a co do reportażu znalazłem na youtube fajną przeróbkę http://www.youtube.com/watch?v=XW73FgqQU6Q

pozdro :)

Grison:
Tibia to gra taka sobie. Fabuly prawie zadnej. Grafika.... to przemilcze  . Dźwięk... no cóz w niej nie ma dziwięku  ! Przynajmniej jest w niej jakis cel, a mianowicie nabijanie leveli i skillów co bardzo wciąga. Być może niektórzy jarają się bardzo na tą grę tak jak moi koledzy. Od moich kumpli w szkole na przerwach słyszę tylko rozmowy na jeden temat. Tak, tak rozmowy na temat Tibii. Ogólnie gra jest szajska ale ze względu, na to, że wiekszośc moich kumpli w to gra to ja traktuje ją jako dobry komunikator(zamiast gadu gadu czy tlenu)      
Jeśli ktoś by chciał to możemy razem pograc w tibie od czasu do czasu tylko prosze dac nick swojego zawodnika na PW.

A co do porównania Tibia vs. WoW. Nie wiem jak można było wogóle wymyśleć takie porównanie. Tibia wypada przy WoW-ie jak rozlatujący się maluch przy wypolerowanym mercedesie.    

ÂŚlimaczek:
Grałem w tibię 2 lata (7.3-7.7). Nie miałem wysokich lv jak na moje umiejętności - zawsze po jakimś czasie gra mi się nudziła, a potem wracałem znów do niej. Miałem 52ek, 32ms (2 tyg.), 24ms (1 tyg.), 31~rp. Na pierwszy rzut oka gra wygląda na w ogóle nie ciekawą, z gupią grafiką, bez muzyki i bez fabuły. Jednak bo dłuższym spędzeniu czasu z tą grą bardzo wciąga. Sama gra jest właściwie kitowa - ale z jej graczami są wojny gildii, wspólne hunty, wieczorne rozmowy pod dp, i sam gracz w Tibii ma często takie problemy jak uczeń w szkole podstawowej/gimnazjum. Gra mi się jednak po dłuższej grze znudziła - dlaczego? Do dzisiaj nie wiem, chociaż myślę że nie potrzebnie sprzedawałem postacie po tym jak gra mi się na 1-2 tyg. znudziła, gdyż potem już mi się nie chciało po raz setny expić w krypcie, bo wiedziałem wszędzie co jest.

Jeżeli ktoś się zagrać w tą grę - proszę bardzo. Ale na początek też radzę przeczytać trochę poradników i zaglądać na forum tibia.pl (lub inne zagraniczne np. tibianews.net, tibia.de) - bardzo to pomaga.

slawex:

--- Cytat: Kapitan Greg ---A co do porównania Tibia vs. WoW. Nie wiem jak można było wogóle wymyśleć takie porównanie. Tibia wypada przy WoW-ie jak rozlatujący się maluch przy wypolerowanym mercedesie.    

--- Koniec cytatu ---

no wiesz zależy kto co lubi. WoWa trzeba kupić i jeszcze płacić miesięcznie za grę (no chyba ze pirat i piracki serwer   ) natomiast tibie ma się za free(no można kupić płatne konto ale nie trzeba), można sobie włączyć gg albo jakieś stronki w czasie gry no i oczywiście na wowa trzeba mieć jakiś taki komputer  a tibia to na każdym kompie no chyba że ma się naprawdę stary :)no w tibii jest rzeczywiście słaba grafa ale w tej grze nie na tym polega jej urok ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej