Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Tibia
DeadFish:
ehhh...nie grałem, nie gram, nie będę grać. A dlaczego? grafa 0/10 muza 0/10 grywalność nie wiem bo nie gralem ale bez grafiki i muzyki to nie będzie więcej niż 1/10 !!! Kutwa. mam grać w gry które wymyślili jaskiniowcy? najstarsze gry w jakie czasem pogrywam to Heroes of Might and Magic III oraz Worms World Party...no cóż ale to są klasyki, a nie pikselki...Tibia nawet nigdy nie znalazła sie na moim dysku (choć była już połowa, kumple zarzucili :P) i sie nie znajdzie....
Co do uzależnień, to to jest porypane, rozumiem że można sobie więcej pograć (chociażby raz grałem w G1 całą noc jak przechodziłem to pierwszy raz) ale żeby tego nie robić codziennie, wyjść na rower, pograć w gałe, czy nawet porobić strone www byle tylko było to coś kreatywnego...a nie tylko jak to moi kumple powiadają: "no ja to miałem cośtam cośtam poszłem do cośtam jaskini i były tam mega mocne potwory no i ciągle red hp, uh! red hp, uh! no i sie zdedłem i wkurzyłem" rotfl...
Ale najbardziej dziwi mnie jedno? JAK MOÂŻNA KUPOWAĂ PACCA?! przecież to są pieniądze wyrzucone w błoto! Pacc kosztuje chyba 90 zeta, a z tyle (no, prawie) można kupić sobie Guild Wars - bardzo dobrego MMORPG bez abonamentu...!
PS. Nie po to wydałem 3200 zeta na kompa i 1100 na monitor żeby grać na nim w Tibie, kutwa.
DeadFish:
Andrjoo oczywiscie te oceny to sa moje prywatne opinie i nie musisz sie oczywiscie z nimi zgadzac. Co to muzyki - piszesz na forum o Gothicu, nieprawdaz? Czy wyobrazasz sobie Gothica bez dzwieku? Puscilbys sobie jakis metal i byloby fajnie? Nie sadze. Po prostu w Tibii sie juz do tego przyzwyczailes (zreszta moi koledzy mowia tak samo, przeciez lepiej jest sobie poscic wlasna muze). OK, jezeli ktos chce zarobic na Tibii (predzej by to zrobil na roznoszeniu ulotek) to juz niech kupi se tego pacca, ale jak ktos kupuje pacca tylko po to zeby pograc...dzieki. Rzucam sie na grafe? Moze uwazasz ze ocena grafiki w Tibii 0/10 jest nieodpowiednia? Najwazniejsza jest grywalnosc, jednak grywalnosc w pewnym stopniu buduje grafika...bez przesady...G1 juz w porownaniu do nowych gier tez ma kiepska grafe a z przyjemnoscia sie w niego gra. Nie robilem nigdy zadnego programu ani gry, wiec nie wiem ile trzeba roboty zeby zrobic taka gre. Ale jezeli porownuje taka Tibie do takiego G3 to mniej wiecej widze ile trzeba zeby TAKA gre zrobic.
Arkhan:
Małe sprostowanie :
--- Cytuj ---OK, jezeli ktos chce zarobic na Tibii (predzej by to zrobil na roznoszeniu ulotek)
--- Koniec cytatu ---
Czy ja wiem...zauważ żę za ulotki zarobisz marne grosze, a pamiętam sytuacje, którą mi kolega opowiadał, jak na alegro, gościu nabił 100 któryś lvl i sprzedał postać za 2150 zł. Teraz sie zastanów, co warto a co nie.
--- Cytuj ---Ale jezeli porownuje taka Tibie do takiego G3
--- Koniec cytatu ---
Niema co tutaj porównywać, co ma piernik do wiatraka?
Poza tym, nie trzeba chyba tłumaczyć że w tibi jest pełno dzieci neo... ale nie brakuje osób które chcą zarobić na owych kontach. I to się chwali
Kampos:
Ja gralem w Tibie ale wlasnie z nia skonczylem (51 knight).I wlasnie chce zaczac grac w Gothica ale nigdzie nie moge znalesc Spolszczenia,bo mam angielska wersje.Btw.Dajcie jakis link do Spolszczenia lub do G1 PL
Zdunek:
--- Cytat: Kampos ---Ja gralem w Tibie ale wlasnie z nia skonczylem (51 knight).I wlasnie chce zaczac grac w Gothica ale nigdzie nie moge znalesc Spolszczenia,bo mam angielska wersje.Btw.Dajcie jakis link do Spolszczenia lub do G1 PL
--- Koniec cytatu ---
proponował bym www.gram.pl kosztuje tam 20 zł a naprawde warto :)
a jak jesteś w heyah klubie to masz zniżke 25%(jak wyślesz sms za 3 grosze i wkleisz na strone ,jeden kod=jedna gra) :)
Koniec off topu. Resztę załatwiać na PW. - [Boba Fett]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej