Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Tibia
Charnel:
nie chodziło mi kto je dodaje do gry ale kto je daje w grze dla przykładu Xardas daje misje Bezimiennemu aby poszedł do zatopionej wieży
Isentor:
--- Cytat: Charnel ---a kto je daje ?
--- Koniec cytatu ---
Daje...rozumiem że chodzi ci o zlecanie.
Więc niektóre z nich poprostu wykonuje się samemu, idzesz w odpowiednie miejsca czasami gadając z kilkoma NPC. W innych przypadkach trzeba iść do odpowiedniej osoby by ci go zleciła.
Spis questów znajduje się m.i. tu.
Semaj:
Moim zdaniem Tibia to słabiutka gra, która rajcuje małe dzieci dlatego, że można nieźle na niej zarobić.
-Kiepska grafika
-Beznadziejna animacja
-Mała różnorodność ekwipunku
-Cienkie potworki
To tylko niektóre z minusów tej "gry".W ogóle nie rozumiem jak w takie coś można grać.
Tibia robi wode z mózgu durnym bachorom, które w to grają (przykłady podaliście wyżej).Nie rozumiem także, jak można wydawać kase na postacie do tej gry :/
Jakie Tibia mam plusy ? Nie wiem, ale chętnie si? dowiem od Was. Tak czy inaczej nie zamierzam w nią grać :/
Maksous:
Ja tam gram w tibię bardzo mi się podoba chodziaż ma cienką grafikę to jest w niej wiele zadań, zbroi, mieczy tarcz.... i jest za darmo a jak się znudzi można sprzedać postać na allegro za całkiem niezłś sumke
ps.W tibi nazywam się Kitler gram na Zanerze tak zwanym serwerze noobów
Arkhan:
Grywalem w tibie, lecz nie bylo to dlugo. Okolo dwoch miechow. Na poczatku wciagnela mnie, lecz po dwoch miesiacach gra staje sie strasznie monotonna. Bez dzwieku, lipnej grafiki i ciaglego nabijania lvl...Niee...to nie dla mnie. Do tego 12 letnie dzieciaki ktore pykaja w to 24h ;P
P.S : Sorka za brak polskich znakow gdyz klawiatura odmawia mi posluszenstwa :P
Z wyrazami szacunku....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej