Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Tibia

<< < (4/20) > >>

NEFARAIN:
Co by tu gadać:

Z początku kolega z osiedla mnie zachęcić do grania no i se grałem grałem aż do pewnego momentu aż jakieś frajery się na mnie uwzieły bez powodu i dlatego skończyłem z tą grą wole WoWa  

--- Cytuj ---Nie grałem i nie zagram. Nie lubię takich gier a jedyną gierką, w którą grałem na MP jest ET. Nie tak dawno czytałem artykuł o zagrożeniach wynikających z gry w Tibię - dzieci zamiast się uczyć siedzą przed komputerami i bezmyślnie gapią się na ekran. Inni hodują postaci, które następnie są sprzedawane. Co za bezsens.
--- Koniec cytatu ---

czytałem też o tym jak pewna pani psycholog się skomprowitowała   aż z śmiechu padłem normalnie jak się ona nie zna na MMORPG to dowidzenia jej z tego biznesu   a wracając do Tibi to ehh co każdy Update ta gra jest knocona moim zdaniem dlatego:

2/10

Charnel:
Tibia? bezsens.. miałem 11 lvl i znudzilo mi się to gdyż nie ma czegoś takiego jak questy, a tak wogóle to mówili w Faktach na TV że koleś z 10 - 11 lat grał se w tibie a tu matka podeszła i wyjeła kabel z monitora a on sie wkurzył i zap*******? babce talerzem w r*j i pare zębów poszło i śliwa jak nie wiem co :D:D niesamowicie mnie to rozbawiło.

Isentor:

--- Cytat: Charnel ---Tibia? bezsens.. miałem 11 lvl i znudzilo mi się to gdyż nie ma czegoś takiego jak questy, a tak wogóle to mówili w Faktach na TV że koleś z 10 - 11 lat grał se w tibie a tu matka podeszła i wyjeła kabel z monitora a on sie wkurzył i zap*******? babce talerzem w r*j i pare zębów poszło i śliwa jak nie wiem co :D:D niesamowicie mnie to rozbawiło.

--- Koniec cytatu ---

Bez obrazy ale trzeba nazwać cię n00b'em. Gdyż w Tibii jest koło 60-70 questów. Czy obecnie już więcej.

Charnel:
a kto je daje ?

tH.:

--- Cytuj --- a kto je daje ?

--- Koniec cytatu ---

Dodaje? Zapewne twórcy gry wraz z kolejnymi aktualkami.

I na przyszłość proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej