Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy po Gothic 3 będzie następna część?

<< < (6/8) > >>

zaj:
I po co 4 cześć?? Jeszcze trochę i będzie 33 i 1/3 części... To nie serial, że można ciągnąć w nieskończoność. W pewnym momencie fabułę chol*ra strzeli , ile można walczyć z orkami. Na moje dodatek do gothic 3 powinien zakończyć serię, bo to nie TES gdzie oblivion ma niewiele spólnego z morrowind....

--- Cytuj ---Moglibyśmy dowodzić paladynami i innymi oddziałami. To byłoby połączenia RPG-a i gry strategicznej
--- Koniec cytatu ---

Taaa... i co jeszcze?? Budowanie zamków, budynków gdzie się szkoli paladynów i żołnierzy... Może jeszcze statki kosmiczne??.... :/

Kozłow:
będzie gothic 4 bo to zapowiada ewidentnie końcówka G3, wszystko zacznie się od nowa, nie będzie starych znajomych, nie będzie znanych krajów tylko to co niezbadane, tylko, że ... jak znam gothica premiera gry będzie w 2010  

oktoffel:
Moim zdaniem tórcy powinni zakończyć sagę na dodatku do G3. Ktośjuż zauważyłże to nie serai brazylijski gdzie fabułę można rozciągać. Jak zrobią 4 i będzie bubel ti strace do PB szacunek, a narazie uważam że Gothic to najlepsze gry na świecie. NIe powinni tego psuć, chyba już dość kasy zarobili. A jak zrobiądodatek do G3 to co im szkodzi, jeżeli się im będzie nudzić, zrobić kolejny? NO dobra, moze przesadzam, ale fabuła w 4 musiałaby być naprawde powalająca.

Kirgo32:

--- Cytat: oktoffel ---Moim zdaniem tórcy powinni zakończyć sagę na dodatku do G3. Ktośjuż zauważyłże to nie serai brazylijski gdzie fabułę można rozciągać. Jak zrobią 4 i będzie bubel ti strace do PB szacunek, a narazie uważam że Gothic to najlepsze gry na świecie. NIe powinni tego psuć, chyba już dość kasy zarobili.

--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam mojego poprzednika.Ale na niektórych stronach JoWood jest mowa o Gothic 4.Twórcy gry zapowiadają już następną część!To się może zmienić, ale ja uważam że Gothic 4 wejdzie do sprzedaży, ale za 2, może za 2,5 roku.

Elrond Ñoldor:
Myślę że sie ukaże, za 3, 4 lata . Ale to nie bedzie ta sama kontynuacja jak poprzednie, bo przecierz jedno z bóstw zwycięrza. Uważam jak IsentoR, akcja moze przenieśc nas o 100, 200, a może tysiąc lat do przodu, mozliwe że będziemy chodzic potomkiem, potomką   bezimiennego. Ale wszystko w rękach Pirani bytes...

A co do rozszeżenia do G3 to mogliby zrobic Wyspy Południowe, w każdej części o nich słyszymy, spotykamy ludzi z nich, myślę że je zrobią. Może będzie mozna podrożowac łodzią  .

Z wyrazami szacunku...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej