Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy po Gothic 3 będzie następna część?

(1/8) > >>

homer10:
Koledzy i Kolezanki!!! Jak Myślicie........Czy bedzie gothic 4??

A moze rozwiniesz swoją wypowiedź? Może napiszesz także, co Ty sam o tym sądzisz?    Mam nadzieję, że nie naciskam na Ciebie za bardzo...   - [Boba Fett]

Thoro:
Nie, nie będzie ponieważ nieustanne ciągnięcie gry to głupota a Gothic Stories, nie chcemy. Fabułę Gothic 3, napisano z myślą o sensownym zakończeniu sagi. Nawet poprzednie dwie części sugerują cel ucieczki z wyspy.

Wiemy natomiast, że powstanie dodatek który będzie kontynuacją przygód Bezimiennego. Tym razem, najprawdopodobniej na wyspach gdzie stoczy się kolejna zasadnicza walka.

shergar:
Ale MMRPG to byłby dobry dobry pomysł ;P

ÂŚwiat Gothica dla każdego :D

Ciekawe czy kiedyś się teo doczekamy...

.::Lares::. (BGS):
Nom i jeszcze trzeba dodać ze jesli tylko PB da narzędzia do modowania to polscy moderzy zrobią swoje ;]
Bedą dodatki za dodatkami.. a efekt wizualny przerosnie nawet największych weteranó Gothica wkoncu bedzie super engine :)
No i nie ukrywam ze BGS(BlackStar Games Studio) tez zrobi dodatek.. moia grupa napewno sobie nie odbierze takiej przyjemnocsci ;)

Laress:
Wielka szkoda że gothic 3 to ostatnia część sagi :/ !!! Tak sie przywiązałem do tej gry że po prostu nie wiem, czy po jej ukonczeniu nie będę mógł normalnie funkcjonowac i żyć ! Nawet mi sie spodobało to czekanie na gothic 3 ! Szczerze mówiąc chcialbym żeby byla jeszcze jedna część !
Ech ta gra dostarczyła mi nieamiwitych przeżyć, fajnych zdażeń itp...
można powiedzieć że mi odbilo na tle gothica  
Pamiętam jeszcze jak kupilem gothica 1 ^^

Ale jak to w życiu wszystko sie kiedyś konczy    !!!

OOO widze że nie jestem tutaj jedynym laresem  
No, wow.   - [Boba Fett]

aaa i Boba Fett nie rób mi obciachu przy wszystkich  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej