Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy po Gothic 3 będzie następna część?
barthy:
Ja przeszedlem Gothic 3 scieżką buntownikow i zdaje mi sie ze bedzie nastepna czesc .Poniewaz Innos mowi ze orkowie nie zostali jeszcze pokonani a tocza walki z barbarzyncami z polnocy. Po za tym mowi ze Bezimienny staje sie krolem po smierci Rhobara II. I grunt do Gothica IV jest bo zaden z bogow nie zostal zniszczony a jak mowi xardas jezeli nie wybiore drogi Adanosa to na kontynencie bedzie panowala wieczna wojna. Wiec jezeli nie bedzie Gothica IVn to sie zabije!!!!!!!!!!!!1
Ponurak:
PLE PLE PLE Ludzie ja uważam, że (razem z kumplem) dodatek zaprowadzi nas do niezbadanych krain.
Przecierz tu chodzi o tą tajemnice o ten mrok tak jak było to w NK z Jarkendarem. A G4 to bezsens. BEZ URAZY
Post jest beznadziejny. Proszę na przyszłość postarać się bardziej. - [Boba Fett]
Darkon:
Moze was zadziwie, ale z tego co ja wiem Gothic to trylogia :P Ewentualnie bedzie ten dodatek dotyczacy niezbadanych krain (dodadza prowincje tam, jakas tajemnice i inne gadki szmatki ;p). Dodatek moze byc, moze byc nawet ciekawy w miare, ale sie zobaczy co tam phirana bytes pocznie ;)
GornBS:
Ja uważam, że Piranie tracą już pomysły do nowych Gothic'ów. Może firma Piranha Bytes stworzy nową gra. Był by to jakiś nowy cRPG ;)
Tkoron:
Ja uważam, że Gothica 4 nie będzie. Bo co niby miałoby być kiedy zostajemy już królem, a każdy z przyjaciół Bezimiennego poszedł w swoją drogę. Może jednak będzie jakiś dodatek Np. jak to zasugerował Lukasz_1 w Niezbadanych Krainach.
Ps. Chociaż za 4 częścią jest zakończenie poradnika Mam przeczycie,że jeszcze się spotkamy...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej