Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Dragon Ball
Rotten:
klasyka :) czytając te wasze posty nie będę się rozpisywał jak zacząłem z tym wszystkim bo widzę że każdy jak był mały siedział przed TV i oglądał jak się leją odkąd zaczęło się GT moi rodzice zobaczyli co oglądam i powiedzieli żebym przestał ;p ubolewałem niemiłosiernie... ale koledzy wspomogli wspólnym oglądaniem u nich w domu wiec nie przegapiłem niczego :p
Plusy
-walki
-fabuła
Minusy
-oczywiście brak Af czy co to tam było
PLShayloPL:
Witam poszukuję wszystkich może prawie wszystkich piosenek z Dragon Ball Z do końca GT (podstawa DB odpada) cóż zależy mi głównie na ostatnim utworze w ostatnim odcinku w DB GT na końcu:p gdyż podobała mi się.
Co do szukania sam szukałem i znalazłem:
http://dbnao.net/?d=mul&p=muzy
Tyle że te piosenki z GT i może innych też to te tyle że sam dźwięk tak jak by bez faceta śpiewającego, czyli nie cały tak jak by. :/
Plz może mi ktoś pomóc.?
ludi889:
http://bachankas.wrzuta.pl/audio/4hAiZnNrNG/dragon_ball_gt_opening_-_dan_dan_kokoro_hikareteku
Ten link to do przesłuchania (ale chyba o to ci chodzi)
http://bachankas.wrzuta.pl/aud/file/4hAiZnNrNG/dragon_ball_gt_opening_-_dan_dan_kokoro_hikareteku
A to do ściągnięcia.
A co do reszty. Wystarczy na takiej oto wrzucie bądź Youtubie poszukać i ściągnąć.
PLShayloPL:
--- Cytat: Rotten w 16 Sierpień 2007, 10:14:04 ---
Minusy
-oczywiście brak Af czy co to tam było
--- Koniec cytatu ---
Właśnie To miał być DB AF tyle że Akira Toriyama zrezygnował z tego gdyż zwykły DB który miał (chyba około 180 odc.) to zajęło mu to aż 10 lat :O (tak czytałem na str. różnych) a DB AF miał mieć aż 600 odc. :o to pomyślcie ile to powinno na lata wyjść z jakieś 30 lat :O może ponad :O, cóż jeśli nawet by dokończył pracę na DB AF to był by to największy przebój w telewizji :p i fortunę by zgarnął i nie jestem pewien ale miało być chyba SSJ 10 :o ale to już szczegół lecz mogło tak być ponieważ jak 600 odc. to mieli by jechać na new SSJ 5 GOKU które było jego oficjalne zdjęcie, nie oficjalne były next LVL, ale było by ciekawie i podniecająco że tak się wyrażę xD
Szkoda że jednak odwołał :'( :'( :'( :'( :'(
Co do mojej oceny no cóż dla mnie to było najlepsza kreskówka xD :p, przed wczoraj obejrzałem właśnie ostatni odc. z DB GT i postanowiłem ściągnąć piosenki :p.
Co do walk były faktycznie długie ale w GT już nie :p gdyż miało 64 odc. a 3 bosów więc musiali się streszczać :p, najkrótsza tam walka była z Super C17 a najdłuższa chyba z Bebi Vegeta.
Ale i tak moja ocena pozostaje bez zmian 1000000000000000/10 :p.
Kirgo32:
Oglądnąłem każdy odcinek (łącznie z kinowymi) kilka razy. Anime jest świetne. Ma bardzo wciągającą fabułę, fajnych bohaterów (zwłaszcza Goku), walki wyglądają bardzo ciekawie. W prawdzie jest trochę przesadzone (chodzi mi o ogromną siłę bohaterów, fuzje, szybkość itp.), ale między innymi o to w nim chodzi. Oglądając odcinki DB można się też nieźle uśmiać (zachowanie Goku nieraz powala). Także DB to moja ulubiona kreskówka. Zacząłem ją oglądać w wieku 8 lat i do dziś oglądam ;-).
PS: Słyszeliście, że Akira Toriyama wydała nowy odcinek, którego akcja dzieje się po wydarzeniach DBZ. Zwie się Dragon Ball - Yo Son Goku and His Friends. Jest nawet fajny...trochę humoru, porządnej walki, stary wygląd bohaterów, no i w końcu kolejny odcinek robiony przez AT :-).
PS 2: Czytałem, że być może AT będzie kontynuować serię DB. Ponoć mają stworzyć nowe Dragon Ball GT, które tym razem będzie tylko ICH dziełem, a nie jak znane GT, które tworzyła inna firma....być może...
PS 3: Jeśli pisał ktoś już o tym co napisałem w poprzednich PS to sorki, ale nie czytałem wszystkich postów w tym temacie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej