Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Wygrałeś/Wygrałaś coś kiedykolwiek?
Dark:
Same puperele, kubki knora, pepsi, coca-coli, chipsy, lody itp.
A z cenniejszych rzeczy, to raz w konkursie Komputer ÂŚwiat Gry, na hasło reklamowe. Wygrałem tam jakąś jedną z nowszych gier.
Aaaa, to tu jeszcze sport wchodzi w gre No to kilkananaście razy mistrz województwa na 50, 100, 200 dowolnym. 50, 100 motylkowym i kilkakrotnie 100 zmiennym, oraz 6 miejsce w polsce na 50m dowolnym.
Antelius:
Jak chcecie wygrywać to się za jakiś sport weźcie, a nie narzekacie na szczęście.
Hmmm wygrać w sportach to wygrałem raz :P w szermierce(szpada dokładnie). A tak to z 10 razy byłem drugi, z 5 razy trzeci, jednak najbardziej cenie sobie trzecie miejsce na mistrzostwach europy w tejże dyscyplinie(nagrody były zaskakujące xD największy turniej dla juniorów a tu gówienka w postaci masy słodyczy, czapeczek, plakietek itp.[z tego co wiem to sponsor się przed turniejem wycofał xD])
Z takich pupereli to wygrałem:
- Kilkanaście paczek chipsów
- 50 zeta w chipsach
- Big milków kupę xD
- Disc mana w konkursie matematycznym
- Wakacje w Timbuktu xD lol (ta jasne)
i to by było na tyle :P
Respev:
Ja poza takimi puperelami jak lody, tanie w miare gry itd, wygrałem ostatnio licencję na program Sothink SWF Quicker o wartości 240zł. Rok temu przypadkowo 350zł w totku.
oktoffel:
A u nas jest sklep w którym przez cały rok, kto zrobi zakupy za min. 50 zł, dostaje los. Co roku są potem losowane nagrody :D
wygrałem:
- breloczek
- koszulkę
- karimatę czy coś w tym stylu
oprócz tego Big Milka kilka razy, jakieś chipsy
kiedyś moim jednym z małych marzeń było wygranie oryginalnej gitary Gibsona - głównej nagrody w konkursie Warki czy jakiegoś innego piwa....niestety nie poszczęściło mi się
Ankh-Morpork:
Ja pamiętam, że wygwywam często ( kiedy jest promocja) loda OSKAR, zawsze, kiedy jest loteria z napisem "kazdy los wygrywa" no i raz piłke do nogi. Gdybym jeszcze miał takiego farta w totku
Pzdr.-Ankh-Morpork
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej