Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Wygrałeś/Wygrałaś coś kiedykolwiek?
Lees:
W moim krótkim życiu szczęścia może trochę było ale nie tyle ile bym chciał
Moje wygrane:
TOTOMIX-max 38 zeta,czasami wygrywam
Festyn-wygrałem czapkę i kalkulator.
Zdrapki:Max 50 zł, mniejsze sumy
Bigmilki z Algidy,paczki Lays, lizaki,gumy(do żucia) i inne mnie j znaczące nagrody.
Elrond Ñoldor:
Ja, mając już prawie szesnaście wiosen, wygrałem to co wy wygrywaliście. Czyli paczki Lays'ów (jak ja lubię chipsy xD) BigMilki, wygrywało się w konkursach loteryjnych, ale wiadomo że puperele. Do zdrapek w Lotto nie mam szczęścia, raz kupiłem za zeta i wygrałem kolejnego :P.
Maksous:
Ja nie wygrałem żadnej przydatnej rzeczy, głównie były to puperelki ze szkoły:
- kilka książek
- kilka paczek chipsów i (shock) jednego big milka
- puzzle
- 10 zł w czipsach znalazłem
- jakieś rzeczy dostałem z konferencji "mój przyjaciel internet"
i tyle.
Aeskel:
Rok temu na wakacjach w polsce, poszedłem z ojcem do zakładu bukmacherskiego i postawiłem 5zł. Ojciec doradził mi na co postawić noi i wygrałem prawie 1000zł które przebujałem w niecały tydzień. Nazywam to szczęściem, niczym więcej. Pozatym nie jest to dla mnie jakaś duża cena, może dla innych tak, no ale cuż, co ja bym za to kupił? 2 polo z Ralpha Laurena xD lol.
Czasem się tam jeszcze totka puściło. Najlepsza wygrana to $25.
Raczej już nic więcej w życiu poważnego/dużego nie wygrałem.
Enzo:
W tym roku u nas były zawody w siatkówkę. Nasza klasa postanowiła wziąść udział. Zajeliśmy 5 z 10 miejsc. Później były rozdawane trzy nagrody za najlepszego serwującego, atakującego i broniącego. Ja bardzo dobrze serwując dostałem właśnie tą nagrodę, którą była piłka do siatkówki. Jako jedyny z klasy dostałem indywidualną nagrodę. Jeszcze jedno zająłem 29 miejsce w Polsce z 7.291 uczniów w konkurskie Poprawnej polszczyzny dla mnie było to zwycięstwo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej