Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Wygrałeś/Wygrałaś coś kiedykolwiek?

(1/7) > >>

Dark Prince:
Cóż, rzadko się zdarza, żebym coś wygrał, ponieważ rzadko biore udział w konkursach z nagrodami. Pamiętam, że mając 4 lata skreśliłem na chybił trafił w multilotka i wygrałem piątaka. Kilkanaście razy wygrałem Big Milka Algidy. Nigdy jeszcze nie wygrałem niczego poważniejszego, tylko same takie pierdoły w np loteriach, w których każdy los wygrywa.

Tiw:
Wygrałem 5.000.000 zł w totku i Lamborgini    (mażyć każdy może)
Raczej w totku coś około 13 zeta i resoraka w podstawówce  
To wszystko z tych większych nagród.

Wrath:
Głównie to wygrywam takie pierdółki nikomu nie potrzebne np.
-Big Milk- jeden raz.
-Chipsy Ley's-2 razy
-5zł w totku.
-Kiedyś jakieś puzzle na jakimś festynie.
To tyle nie wygrałem nic co mi się mogło przydać (bo puzzli nie lubię) no ale coś wygrałem.

Sado:
Cóż... dużo rzeczy się nie wygrywało, ale pamiętam, jakiś miesiąc-dwa temu, burmistrz zorganizował festyn. I była taka zabawa dla dzieci z elfami. Ja i kumple wciągnęliśmy się w to. Zebraliśmy wszystkie podpisy od elfów xD i czekamy na podsumowanie. Ale takie jaja, że było losowanie, a osób było 50! Więc żeby mięc większą szansę "podpisaliśmy umowę" z kumplem, że jak on wygra to nagroda jest wspólna, a jak my wygramy to też. I jak w morde strzelił kumpel wygrał! Nagrodą okazał się: Aparat Cyfrowy Lumix (5 milionów mega pixeli, zoom chyba 3 [nie jestem pewien] albo 5. Najgorsze to, że karty nie było ;/). ^^ A poza tym to takie puperele tp. Dziecięca bluzka, pierścionek damski, kilka paczek Lays'ów i takie tam...

EDIT.

Ostatnio wygrałem też książkę o jakiś tam zwierzętach z ogólnopolskiego konkursu przyrodniczego... więcej nagró nei pamięam ;pp

Bela:
Moja przygoda z nagrodami tez nie była zbyt długa. W podstawówce (II klasa) wyróżnienie w ogólnopolskim konkursie plastycznym w jakimś tam temacie (zdolne dziecko było ze mnie :P) i wygrałem "Encyklopedię Beniaminka" <lol>
Potem to już tylko BigMilki i takie pierdoły, raz znalazłem 100 zł i na koniec rarytas:
!!koszulkę z jarmarku klasy podrzędnej - wygrałem ją na festynie parafialnym w konkursie siłowym (pierwsze miejsce ^^)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej