Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Wygrałeś/Wygrałaś coś kiedykolwiek?
.:KERTH:.:
z tego co pamiętam, to zawsze (kiedyś) wygrywałem darmowe lody big milka. na 10 kupioncyh lodów, w około 8, była wygrana. jeden raz też moja siostra wygrała 50zł. ale to ja zgarnołem nagrode, ponieważ ma 4 latka. (dla beki jej kupiłem losa, a ona w domu zdrapuje i wygrywa. farciara jedna ) pare razy też wygrałem kubek "knorr". więcej rzeczy nie pamiętam, i za wszystkie bardzo żałuje...ups. nie ta bajk hehe
POZDRO.:KERTH:.
Nero:
Ja nie gram zbyt często bo ja jestem dzieckiem spod złej gwiazdy. Wygrałem raz czy 2 dyche w zakładach z kolegami. Pamiętam także jak raz wygrałem Piłke do Nogi w konkursie w 2 klasie- chyba trzeba było odpowiadać szybko na jakieś pytania ale nie pamiętam dokładnie . A poza tym to chyba nic więcej nie wygrałem bo ja mam tego pier*****ego pecha !!
PzDr: FoR AlL
Przenies:
Ja wygrałem roczną prenumertę jakiegoś szmatławca o grach, 500zł , 2X100zł, 3X50zł i z 5X20zł all w zdrapce(znak zodiaku chyba), 1 w algidzie i 10 razy w lays'ach
VwB:
Dawno temu, jeszcze za łepka wygrałem rower górski oraz kalkulator graficzny, w jakimś programie telewizyjnym. Przez długi czas szczęście się do mnie nie uśmiechało(nie mówię tu o jakiś skromnych sumach w lotku (typu 2 czy 10zl). Jednak pewnego dnia, rok temu, zostałem lauleratem wakacyjnego konkursu gram.pl wygrałem wtedy 2 gry, podkoszulek, kubek, zakładka do książek. Teraz niestety szczęście się nie uśmiecha do mnie...
Robben:
Ja się pochwalę, że wygrałem raz, pół roku temu w CD-Action w konkursie wiedźmina :). Wygrałem koszulkę (ehh, czy nie mogli dać mniejszego rozmiaru? Bo jest ona dla mnie nieco za duża), podkładkę pod mysz, smycz, płytę z muzyką inspirowaną grą i samą grę (no, jedną już miałem kupioną, tak więc tą drugą mam teraz na zbyciu). Któregoś dnia kobieta do mnie zadzwoniła i spytała, czy brałem udział w konkursie. Trochę byłem zaskoczony i się zastanawiałem, czy brałem czy nie, ale, powiedziałem, że tak (chociaż nie byłem pewny - w końcu sms-a wysyłałem dawno i prawie o tym zapomniałem), podałem dane i miesiąc później dopiero paczka do mnie dotarła. Teraz nadal biorę udział w konkursach, bo kto wie - może jeszcze będę miał farta :D.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej