Autor Wątek: Oceń Poprzednika 3  (Przeczytany 49869 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arti

• Magnat
  • Reputacja: 572
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #20 dnia: 09 Lipiec 2007, 20:19:46 »
Nick: Kojarzy mi się z ruterem, który mi się zepsuł i muszę działać na necie przez modem   Ogólnie nick fajny i chyba wyraża osobowość osoby ostrej  

Avatar: xD Kuj kuj.... ciekawe.. jak by na to cały czas patrzyć to w końcu się wybuchnie śmiechem.

Sygnatura: Na topie oczywiście... Zayebista jednym słowem. Jak ją zobaczyłem to wybuchłem śmiechem.

User: Pisze rozległe posty i porusza tematy związane z homotubisiami ( tak trzymaj !! xD ) Wydaje mi się, że jest osobą żartobliwą, ale w momentach w których trzeba jest poważna i ostra jak wspomniałem. ( jak ja )

Dlaczego go lubię: Porusza tematy o kreskówkowych homo z których jest kupę śmiechu.

Dlaczego go nie lubię: A h*j wie...  

Co się nam kojarzy z userem?: Router?  

Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:
http://images4.fotosik.pl/35/23d657e1146e8224.jpg

Stosunek do innych userów na forum: Nie wiem za bardzo, ale raczej upomnień nie ma.

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Tu go spotkałem, a reszty to nie wiem  

Avatar: Widocznie robiony przez dobrego grafika, ładny xD, na pewno lepszy od poprzedniego. Tylko wydaje mi się że twój nick jest zbyt duży do tego orka.

Sam go robiłem xP poskarże się sobie, że za duży napis sam sobie zrobiłem xD
« Ostatnia zmiana: 11 Lipiec 2007, 15:07:19 wysłana przez Arti »

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #21 dnia: 10 Lipiec 2007, 22:47:40 »

Nick: Arti, Arti, tak jak skrót od słowa artykuł xD. Być może że jest to zdrobnienie od twojego imienia albo przezwiska... prędzej od imienia. Ale ogólnie rzecz biorąc twój nick jest wpożo ;]

Avatar: Widocznie robiony przez dobrego grafika, ładny xD, na pewno lepszy od poprzedniego. Tylko wydaje mi się że twój nick jest zbyt duży do tego orka.

Sygna: Hmmm.... ja jej nie widzę...

User: Jest dobrym userem, zerowy poziom ostrzeżeń o czyms świadczy, ale kiedyś tak nie było.. mam rację? wydaje mi się że miałeś jakiegoś warna. Ale cóż, to przeszłość, a liczy się co teraz jest, a teraz jesteś dobrym userem i to się liczy ;]

Dlaczego go lubię: Nie wiem, jestem neutralny, a wiem za jego avka xD

Dlaczego go nie lubię: bo orkowie oblegli GD xD

Co kojarzy mi się z userem: piasek i orkowie... tak mi się kojarzysz...

no kliknij człeku xD

Stosunek do innych userów na forum: jest chyba dosyć życzliwy, ale go nie znam, a jego posty widzę coraz rzadziej więc nie wiem jak mam się wypowiedzieć.

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Jest zastępcą Władcy Klanu Oshi, chyba tylko w tym mi zaimponował :P

Forum Tawerny Gothic

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #21 dnia: 10 Lipiec 2007, 22:47:40 »

Offline Grison

• Weteran
  • Reputacja: 2319
  • Grisq. :*
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #22 dnia: 11 Lipiec 2007, 17:36:46 »
Nick: Elornd do król elfów w świecie Tolkiena. Postać tą lubię w książce i filmie tak więc jest dobrze. Co do wzięcia sobie takiego nicku na forum to wg. mnie było to strzałem w dziesiątkę. Nick niezbyt orginalny ale fajny.

Avatar: Jaką panienka z tłustymi włosami i z zaćmą...xD Gdy siedze na forum w nocy i wtedy zobacze ten avek to oglądam się za siebie i zapalam światło...xD

Sygnaturka: Jakieś oczka. Zapewne tej samej osoby co na avku. Tak czy inaczej bardzo fajny obarazek. Przejmujący  . Gdy przeciąga sie suwakiem stronę forum od góry do dołu to nie mozna się nie zatrzymać i spojżeć jeszcze raz w te oczęta...xD

User: Elrond jest dobrym userem, pnącym się szybko do góry. Nie spami(zbytnio), ostrzeżenia też się go nie trzymają. Jego posty stoją na wysokim poziomie. Tak jak w innych ocenach powiem, że człowiek umie się wysłowić.

Dlaczego go lubię: Bo jest poukładanym człowiekim.

Dlaczego go nie lubie: -----

Co mi sie kojaży z userem: Elrond kojaży mi się z postacią  na jego avatarze i z elfami, bo w marancie nalezy do rasy "długouszastych"...xD

Obrazek:

http://img523.imageshack.us/img523/3502/bidasy9.jpg

Stosunek do innych userów: Elrond jest życzliwy i da się z nim dogadać tak więc szanuje innych userów na forum.

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Spotkałem go po raz pierwszy rzecz jasna na forum. A konkretniej do bodajże w jakiejś rozmówce o Gothicu. Od razu wydał mi sie interesującą osobą. Elrond zachęcił mnie do siebie tym, że szybko rozwiją sie w marancie i powieksza swoje wpływy, a zniechęcił mnie jak dotąd niczym i miejmy nadzieję, że tak pozostanie.  

Offline Pawelck91

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 0
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #23 dnia: 11 Lipiec 2007, 20:30:00 »
Kapitan Greg
NICK: Kapitan Greg w Gothicu 2, a szczególnie Gothicu 2NK był bardzo charakterystyczną postacią, osobiście przezemnie bardzo lubianą. Nick uważam za fajny, łatwy do zapamiętania.
Avatar: Avek różni się od innych, jest przejrzysty, jasny na ciemnym tle, dobry pomysł i tyle !
Sygnatura: Raczej brak, ale userbarki pokazują Twoje zainteresownaia.
User: Kapitan Greg jest dobrym userem. Uważam tak ponieważ jest bardzo aktywny, miły, uprzejmy. Brak ostreżenia to wielki plus !
Dlaczego go lubię: Bo nie ma ostrzeżenia.
Dlaczego go nie lubię: n/c.
Z czym mi się kojarzy: Hmm... chyba z kapitanem Gregiem z G2  
OBRAZEK
Stosunek do innych userów: Kapitan Greg jestżyczliwym userem, moznaznim się łatwo i szybko dogadać.
Gdzie go spotkałem: Rzeczą jasną jest to, że spotkałem go na tym forum.
« Ostatnia zmiana: 11 Lipiec 2007, 20:30:46 wysłana przez Pawelck91 »

Offline Bela

• Magnat
  • Reputacja: 14
  • where my bitches?
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #24 dnia: 11 Lipiec 2007, 21:24:59 »
Pawelck91

Nick - Paweł Corona Kielce '91? Znaczy twoje imię (plus za Pawełka ^^), CK - Civitas Kielcensisi, obywatel kielc, '91, czyli zapewne jesteś wesołym 16latkiem.. mix ciekawy, nawet bardzo, ale wynik końcowy średni, nie przypadł mi do gusty za bardzo. No ale Pawełki trzymają się razem więc twój nick nabrał wartości w moich oczach  

Avatar - na pierwszy rzut oka zwykły rycerz, mnie kojarzy się z krzyżowcem (Crusader^^), avek bardzo pasuje do forum pełnego paladynów, rycerzy, wojowników i innych bohaterów rpg, mimo że widać tylko głowę, a raczej hełm na niej, wydaje się on atakować przeciwnika. Dodaje ci to drapieżności hehe

Sygnatura - w ogóle się nie zgrywa ani z avatarem, ani z tematyką forum, jakiś klo macha flagą nad napsiem ULTRAS KORONA KIELCE, userbarek znośny, dość często sie je widzi więc mi nie wadzą. Ta animacja nie byłaby taka zła gdyby była w innych kolorach (ta jest delikatnie mówiąc "oczokochajna")

User - no zaaktywny to ty nie jesteś, w pół roku ponad sto postów to nie żaden wyczyn.. choć ostatnio cię widać, coś mi się zdaje, że miałeś konto, ale nie barz ci się chciało z niego korzystać XD a to źle, bardzo źle :P  no ale user wychodzi powoli na prostą.

Dlaczego go lubię?
- nie znam człowieka..

Dlaczego go nie lubię? - pół roku - 108 postów + ostrzeżenie

Z czym mi się kojarzy
- z piwem, z knedlikami i z hokejem - jednym słowem Czechy. czemu tak? Może dlatego, że nick czesko brzmi, lub czasami w jego postach jest czeski film XD <joke>

Obrazek - [img]http://www.przepisykulinarne.pl/photo-food-world/knedliki-003.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów
- generalnie to nie znam człowieka, ale w tematach o pomoc można go często uświadczyć, co świadczy, że chętnie pomaga, jeśli może - duży plus.

Gdzie go spotkałem
- przeglądając forum tak pobieżnie, no i w tym temacie zgłębiłem głębiej jego osobę :P
« Ostatnia zmiana: 11 Lipiec 2007, 21:38:45 wysłana przez Bela »

Offline Grison

• Weteran
  • Reputacja: 2319
  • Grisq. :*
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #25 dnia: 11 Lipiec 2007, 21:58:19 »
Bela

Nick: Sam nie wiem od czego pochodzi ten nick. Na początku był BeluNi0, a teraz to. W marancie tłumaczysz to belą, która uratował ci życie <lol>. Z podobnym nickiem nigdy wcześniej sie nie spotkałem tak więc orginalność jest. A do tego Pawełki trzymaja sie razem czyż nie ?  

Avatar: Jakiś niewyrośnięty drasiarz, mówiący "Bela". Mam nadzieję, że przedstawia ciebie  . Rysuneczek podoba mi sie nawet bardzo. Musisz mi powiedzieć skąd go wytrzasnąłeś.

Sygnatura: Jest to "reklama" łowców nagród. Bardzo dobrze, że takie coś nosisz, ale pasowało by co jakiś czas ponośić coś innego. Do tego jakś cytat. Czy nie jest przypadkiem, z któregoś wiersza napisanego na potrzeby łowców?

User: Ja osobiście bardzo lubię Belę. Jest to przykładny user. Zauważam jego duża aktywność i to, że bardzo angarzuję się w pracę w nasza wspólną prace w marancie. Bela nie spami, a i jego wypowiedzi stoją na wyskoim poziomie.

Dlaczego go lubię: Ponieważ to fajny kolega, z którym można sie dogadać.

Dlaczego go nie lubię: Bo nie dał mi zdjęć Iwonki...xD

Z czym mi sie kojaży: Z browarem, którego to popija sobie na ławeczce i z kłopotami na egzaminie z prawojazdy...xD

Obrazek: http://img405.imageshack.us/img405/8489/noobpatroluj3.jpg

Stosunek do innych userów: Bale jest życzliwy w stosunku do innych userów(szczgóleni do mnie  ), podobnie jak ja lubi pomagać gdy ktos czegoś nie wie, ale nie znosi noobów robiących błąd za błędem.

Gdzie go spotkałem: Rzecz jasna na forum, gdy tylko dołączył do łowców. Od razu sie zakolegowaliśmy. Pawełki trzymają sie razem  .

Pawelck91

Nick: Tak jak rozszfrował Bela. Jest to Paweł Corona Kielce 91. Masz 16 lat i nazywasz sie Paweł. To już świetnie:D. Nick mimo tego co oznacza nie przypadł mi do gustu. Ale i tak jest lepszy niż np. "niunia00110011234" ...xD

Avaek: Jakiś rycerz. Sądzę, że to postać z jakiejś gry. Wygląda fajnie ale gdy juz chcesz mieć rycerza na Avku to można by było wytrzasnąć coś lepszego.  

Sygna: Wizeruek nordmarskiego wojownika z wstawionym twoim nickiem. Wygląda na troche denne ale jest ok. To tego userbarek z Koroną Kielce. Wygląda nawet fajnie.

User: Nie znam Pawłack ale po jego wypowiedziach widze, iż jest osobą godną uwagi. Moze kiedys uda mi sie go lepiej poznać.

Dlaczego go lubię: nie mam powodów

Dlaczego go nie lubię: nie mam powodów

Z czym mi sie kojaży: z nastolatkiem chodzącym wszędzie w szaliku swojego ukochanego klubu oraz krzyczącym: "Korona wygra!"...xD

Obrazek: http://img513.imageshack.us/img513/6910/noobxr9.jpg

Stosunek do innyc userów: Nie rzuciła mi sie w oczy ajkaś duskusja z udziałem Pawła ale po wypowiedziach chociażby w tym temacie widze, że jest miłą osobą.

Gdzie go po raz pierwszy spotkałem: Oczywiście na forum, nie pamiętam juz dokładnie w jakiej dyskusji.

P.S. Jak ktoś mnie uprzedzi to nie wiem arghhh  (obrazek dam potem bo teraz nie chce mi sie imageshack wlaczyc ;/)

n/c
« Ostatnia zmiana: 11 Lipiec 2007, 22:14:10 wysłana przez Kapitan Greg »

Offline Bela

• Magnat
  • where my bitches?
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #26 dnia: 11 Lipiec 2007, 22:23:52 »
Kapitan Greg - nie mogłem się powstrzymać braciszku XD

Nick - Kapitan Greg, w sumie wiesz co o nim myślę, tyle że mógłby być oryginalniejszy (wszystko przez te nooby co biorą na twój obraz i podobieństwo nicki z gry XD - i hate noobs) no cóż nie twoja wina :P chciałeś być oryginalny to cię rzesze nowiuteńkich podrobiły :P

Avatar - dość często ci się zmieniał ostatnio, widzimy wiatraczek - symbol/logo RHCP. Mojego pierwszego komentarza związanego z tym avkiem nie powtórzę na forum, bo za dużo tu fanów RHCP (jak to Greg określił - rein i triv już by adresu szukali XD)

Sygnatura - RHCP fan, Nickelback fan, Godsmack fan, Coldplay fan, Linkin Park fan.. userbarków od zachlastania :P w sumie nic do sygny nie mam, oprócz tego, że przyczepił się łoś do mojej :[ więc ja z zasady też muszę :P sygna jest do bani hehe <joke>

User - barz dobry user, gdyby nie to, że by był przede mną na TG to bym powiedział, że to mój następca - bardzo dużo postów i ani jednego warna na swoim koncie, pomocy, miły, posty na poziomie.

Dlaczego go lubię - nie wiem, dobry chłopak jest pogadać możne, pośmiać, ponarzekać, obgadać parę osób - swój chłop po prostu.

Dlaczego go nie lubię - bo się przyczepi, że zdjęć Iwi mu nie wysłałem, a jak chciałem mu wysłać, to powiedział, że musi iść i uciekł z gadu, a teraz się czepia XD

Z czym mi się kojarzy - z ogromną ilością niezrozumiałych dla mnie emotikonek..

obrazek -
http://papalotzin.typepad.com/photos/8_the...rafotografo.jpg

Stosunek do innych userów:
Bale jest życzliwy w stosunku do innych userów(szczgóleni do mnie cool.gif ), podobnie jak ja lubi pomagać gdy ktos czegoś nie wie, ale nie znosi noobów robiących błąd za błędem.
- on jest taki sam..

Gdzie go poznałem - a przychrzanił się taki jeden jak do łowców dołączyłem XD pozdro brat Pawełki RULEZZ!
« Ostatnia zmiana: 12 Lipiec 2007, 00:10:17 wysłana przez IsentoR »

Offline Lees

• Myśliwy
  • Reputacja: 60
  • "Boga nie ma w domu, wyjechał na wakacje do Vegas"
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #27 dnia: 11 Lipiec 2007, 22:46:41 »
Bela

Nick:Miałeś kiedyś BeluNio i ... zmieniłeś go.Nie mam ci tego za złe bo sam zmieniłem swój.Kojarzy mi się z imieniem.Bardzo oryginalny i pomysłowy.

Avatar:Jakiś ludzik woła Bela.Podoba mi si.Pierwszy raz spotkałem się z takim avkiem.Pomysłowe i oryginalne.Kolorystyka dobrze wybrana.

Sygnatura
:Samotny łowca(jak ja), chlubisz się tym tytułem i z tego się bardzo ciesze,wiele osób jednak ma taki userbar,hasło oryginalne

User:Bardzo dobry user,więcej postów ode mnie i nigdy nie miał ostrzeżenia,podziwiam,widać pomagasz innym,jesteś aktywny choć przez pewien czas mniej,

Dlaczego go lubię:Bo jest samotnym łowcą,

Dlaczego go nie lubię;----------------------------------------------

Z czym mi się kojarzy:Ludzkie imię

Obrazek:
[img]http://www.dvdmania.co.pt/Imagens/Destaques/00040-06.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

:Miły aż do bólu;D

Gdzie go poznałem:Tutaj na forum,jest w porządku:D
« Ostatnia zmiana: 11 Lipiec 2007, 22:48:20 wysłana przez Lees »

Offline Kozłow

• Magnat
  • Reputacja: 382
  • Acid Rain!
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #28 dnia: 11 Lipiec 2007, 23:46:34 »
Lees

Nick
Zapewne dodanie jednej litery do imienia "Lee". Z tej strony byłoby to bardzo nieoryginalne. Ale jeżeli weźmiemy ten nick z innej podtsawy twórczej to wychodzi nam słowo, które czyta się jak "Lis". Może oznacza to że jest chytry, albo ma rude włosy, albo kradnie kury z kurników, albo po prostu nic. ;] (nickologia :D uwielbiam to :D:D)

Dragon Bal... Ahh... stare, dobre czasy, kiedy to przychodziło się ze szkółki, odpalało RTL7 (Panie świeć nad jego duszą) i z pasją i ekscytacją oglądało się kolejne walki. Jednak ogółem to postać Vegety mi do gustu nigdy nie przypadała, także avek nie podoba mi się zbytnio.

Sygnatura
ÂŻeby opisać wszystkie te userbary to chyba mi zejdzie całą noc, więc sobie daruję i dam wniosek ogólny: "Przesadziłeś nieco ;]"

User
Jest tym z tych średnio się udzielających. Widać jego posty, ale rzadko. (przynajmniej ja je rzadko widzę). No ale ma ich 200 z groszami, także podziw, bo inni są o wiele dłużej i mają mniej (może mądrzejszych? ;]). W historii warnów stoi, że został mu odjęty, gdyż pracowął na rzecz serwisu. Kolejne "Dobre dziecię Isentora".

Paczemu ja lublju jewo?
Patamu szto fajnie się z nim czasem gada na gygy.

Paczemu ja niet lublju jewo?
Hmmm... Nie widzę powodów, żeby go nie lubić ;]

Z czym mi się kojarzy?
Z rękawicami murarskimi dużymi.

Obrazek
[img]http://images26.fotosik.pl/24/e5ddd9a7cde652c7.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Wredny, opryskliwy, zabiłby z chęcią wszystkich, gdyby tylko zdobył adresy.

GGSPRPICMZ/Z
Spotkałem na forum, a zaimponowął mi tym, że je surowe kartofle (głupek).

Offline Xoulus

• Magnat
  • Reputacja: 3
  • Satan ;)
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #29 dnia: 12 Lipiec 2007, 01:52:01 »
Nick: Kozłow - zapewne wywodzi się z jego zamiłowania do komunizmu, szczególnie kojarzy mi się z imieniem bądź nazwiskiem jakiegoś rosjanina. Niezbyt mi się podoba, mam nadzieję, że nie naśle na mnie za to zgrai komunistycznych morderców  .

Avatar: Lenin na czarnym tle, nie przepadam za tą postacią, lecz zdążyłem już się do avka przyzwyczaić i jakoś nie chciałbym, aby go zmienił na innego.

Sygnatura: i znów Lenin, to chyba jakaś choroba czy cuś? No, ale... Jego podpis i nie będę ingerował w jego zawartość, sygna niezbyt mi się podoba ze względu na Lenina.

User: jest jednym z tych bardziej aktywnych i wyróżniających się. Ma na swoim koncie całkiem pokaźną liczbę postów, które w większości są zadowalające, nie wiem czy miał jakieś warny, nie zaglądałem mu do licznika  .

Dlaczego go lubię: lubię porozmawiać z nim na GG, pisze sensowne posty, mój brat w marancie. Ogólnie - jest spoko ziom  .

Dlaczego go nie lubię: nie mam po temu powodów.

Z czym mi się kojarzy: z komunistą, pochodzącym z matuszki Rosjii. ^^

Obrazek:
[img]http://www.esperanto.mv.ru/Usono/Bildaro/StalinJosef.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów: przyjazny, choć z pewnością zdarzają się wyjątki.

Gdzie go poznałem: napisał do mnie na GG, nie pamiętam już w jakiej sprawie.
« Ostatnia zmiana: 12 Lipiec 2007, 01:54:16 wysłana przez Sebol »

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #30 dnia: 21 Lipiec 2007, 20:26:29 »
Lees

Nick: Nie promieniuje oryginalnością, zwykłe dostawienie jednej literki "s" , ale cóż każdy ma swojego ulubionego bohatera, postać, gwiazdę sportu i próbuje się z nią utożsamiać, dlatego nie powiem że nick jest wk*********, jest po prostu wpożo. Ale co ja będę gadał o oryginalności, wystarczy spojrzeć na mój nick xD

Avek: Postać z bajki "Dragon Ball" czy jakoś tak, nawet nie wiem kogo przedstawia, bo ów bajki nie oglądałem, po prostu nie miałem tego kanału xD. Wracając do avka, jest nawet fajny, na pewno lepszy od poprzedniego i dobrze wygląda w skórce "light" xD

Sygnatura: Pffffff....stosik Userbanów (czy jakoś tak ;] ) Ale w przeciwieństwie do mojego kolegi któremu się nie chciało opisywać każdego z osobna, ja wykonam ów czynność xD :

1. Ten jest z filmu Gladiator, którego oglądałem bardzo dawno, a moja pamięć jest krótka więc pamiętam że fajnie oglądało mi się go na TVP 1  xD

2. Cóż powiedzieć, każdy nasz furomowicz mógłby takiego sobie wrzucić na sygne...

3. n/c

4. Po raz kolejny pokazany że rajcuje cię ta bajka xD

5. Oooo teraz chyba wiem kogo masz w Avku.

6. Tiaaa Harry, chyba z pierwszej części. W tym miejscu mógłbym opowiadać godzinami jak to zje*** taką fajną książkę poprzez ekranizację :/ , tak, jestem fanem, ale nie filmu tylko książki. Ogólnie ten usercośtam jest trochę mało kolorowy.

7. n/c... ja wolę Manchester United

8. I na ostatku gierką w która sam mnie wciągnołeś, ale musze powiedziec że jest to strata czasu ;], nie obraź się...

Ufff... już skończyłem

User: Wpożo user, mój pierwszy kolega z Tawerny... Nie ma ni jednego ostrzeżenia... ale miał, ale kto z nas nie "grzeszył". Z tego co ja widzę to piszę treściwe posty, może krótkie ale treściwe. I zauważyłem jedno - nie stawia "spacji" po znakach interpunkcyjnych xD

Dlaczego go lubię: Wystarczy przeczytać w podpunkcie "user" (oprócz ostatniego zdania ;]

Dlaczego go nie lubię: Po prosi Giertycha żeby nie odchodził z ministerstwa ;]

Z czym mi się kojarzy: Z ziemniakami, ot taki ziemniak furomowy ;]

ÂŁobrazek:

[img]http://forum.przyroda.org/files/thumbs/t_grzyb_nie_wiadomo2_191.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów: Taka Matka Teresa z Kalkuty, a tak na prawdę to chyba w porządku.

Gdzie go poznałem: Z tym wiąże się historia. Otóż siedziałem sobie na dachu mojego domu ze strzelbą i tak sobie przelatywał na srebrnych skrzydełkach to pomyślałem że ustrzelę sobie taki okaz. Po paru dniach w niewoli okazało się że jest jednym z furomowiczów Tawerny więc postanowiłem go wypuścić.
<joke> a tak na prawdę to na TG

Canis

• Gość
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #31 dnia: 22 Lipiec 2007, 21:06:58 »
Elrond

Nick: Elrond - to chyba jakiś elf z Władcy pierścieni, pewny niejestem, ale elfie imie. Fajny nick, może niejest bardzo oryginalny czy coś. Ale fajnie brzmi. 7/10

Avatar: Kobieta z ciemoczarnymi włoasmi. Mroczne, oczy ładnego koloru ... pięknie. Tak to wygląda. 10/10

Sygnatura: Wydaje mi sie że ta sama osoba co na avku. Podobne przynjaniej oczy oraz włosy. 9,5/10

User: Nieznam go zabardzo, ale raczej wporzo koleś.

Dlaczego go lubię: --- ZA MAÂŁO INFORMACJI

Dlaczego go nie lubię: --- ZAMAÂŁO INFORMACJI

Co się nam kojarzy z userem?: taki zabetonbowany człowiek - żadko go widzę, a jak widzę, to często w tym samym temacie (niewiem czemu ale tak jakoś żadko go widzę...

[img]http://www.atlas-roslin.com/quercus-robur3_m.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów na forum: Olewa wszystko, jedynie uważa żeby siebie nieolać. A tak serio to normalny, pomoże jak trzeba, ale natrentów też wygoni.

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: W Marancie go poraz pierwszy zobaczyłem. widziałem ze pisze dość sensowne posty i tyle.

Offline Bela

• Magnat
  • where my bitches?
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #32 dnia: 22 Lipiec 2007, 22:25:07 »
Canis

Nick - Canis lupus familiaris - pies domowy, generalnie nick fajnie brzmi i wygląda, ale nadanie sobie nicku "pies" trochę jest dla mnie, że tak powiem, kuriozalne xD No ale będę oceniał jego brzmienie i wygląd, a nie znaczenie, więc może być całkiem spoko.

Avatar - no to tu powiało świeżością, Canis zmienił avka, szkic jakiegoś bohatera gry/filmu/pieron wie czego.. Paskudna szrama na policzku, pewnie zaciął się przy goleniu xD no ale szkic spoko, lubię rysować więc do gustu mi przypadł - nie to co jakiś ziom w kapturze, albo zielonoryjny piesowaty stwór - zmiana avka trafiona w dziesiątkę.

Sygnatura - bardzo skromna, co się chwali, bo można zauważyć lekki wyścig szczurów pt.: "To JA mam najbardziej tandetną i największą sygne na forum!" - no ale mimo wszystko jakiś zielono-zgnity pasek z napisem "Canis" do wybitnych nie należy - to mi się nie podoba (buuuuuuuu  )

User - nie wiem czemu na początku mojego bytowania na forum nawet mi imponowałeś, sam nie wiem czym ale imponowałeś - dużo cię było we wszystkich tematach, zwłaszcza z poradami i problemami. Posty byłyby nawet na poziomie, gdyby nie przerażająca mnie miejscami ortografia, słownik generalnie nie gryzie :P No ale ortografia nie wpływa za bardzo na przydatność usera na forum, więc pominę.. User generalnie był dobry, chociaż teraz obserwuję spadek ilości linijek przypadających na posta xD

Dlaczego go lubię - nie wiem czy lubię, nie mam zdania, wolałbym najpierw poznać, a potem oceniać.

Dlaczego gonie lubię - to samo co wyżej, nie należy do moich starych znajomych.

Skojarzenie z userem - naprawdę nie wiem czemu ale kojarzy mi się imię męskie - Rafał, skojarzenie dziwne, ale to pierwsze co mi przyszło do głowy po wymówieniu na głos wyrazu "canis".

Obrazek do Canisa:
[img]http://www.media-vida.net/images/perfil/95925.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów - z tego co pamiętam, to pomocny, ale wrogów też ma dużo, więc coś z tym stosunkiem musi być nie tak..

Gdzie poznałem Canisa - w zasadzie nie poznałem, no ale pierwszy raz usłyszałem o nim na TG (standard :P wszystkich gothicowców znam z TG - nikogo prywatnie)

Offline Altair

• Magnat
  • Reputacja: 609
  • Bóg ma nas w opiece
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #33 dnia: 22 Lipiec 2007, 22:56:38 »
Bela - Cóż, nick jak nick, troszkę według mnie... hmm... jakby to nazwać... no taki w każdym razie luzacki :). Kojarzy mi się z takim obłym kawałkiem drewna (znanym również jako belka).

Avatar - no cóż, utożsamia się z nickiem. Przedstawia wyjątkowo wyluzowaną postać... (chyba że ma skoliozę i garba, to nie   )

Sygnatura - no cóż... nie za bardzo wiem jak to opisać. Obrazek przedstawiający całującą się parę (to Ty?). No i coś w stylu userbara (bo userbar to to na pewno nie jest).

Jako user, dość aktywny, pisze przemyślane i trzymające się tematu posty (żeby mi nikt nie mówił, że teletubiś zaletą jest pisanie długich postów). W chwili kiedy pisałem tego posta miał ich 422 (niezła sumka).

Dlaczego lubię? Widać po stylu bycia, że nie chce udawać kozaka. Jeśli kogoś krytykuje, to otwarcie jednak nie obraźliwie no i z klasą (przynajmniej z tego co zauważyłem, nikogo otwarcie nie wyśmiewa).

Dlaczego nie lubię? Bo przez ten pieprzony avatar mi się smutno robi xD bo tam pada i w ogóle...

Kojarzysz mi się z wyluzowanym człowiekiem typu raegge bro', rastafarian itd. ;).

Obrazek dla Beli:

[img]http://www.poland.or.jp/img/politics/news/2005/belka.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych - no w sumie tu nie ma problemu... nie wk**ia przynajmniej mnie ;).

A poznałem go... nie znam go osobiście :P.
« Ostatnia zmiana: 22 Lipiec 2007, 22:58:05 wysłana przez Altair »

Canis

• Gość
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #34 dnia: 23 Lipiec 2007, 21:36:47 »
Altair

Nick - Kojarzy sie on z jakimiś irackimi albo tureckimi nazwami, jakieś aldżairy czy jakoś tak sie pisze, Kasan Mustafa czy coś, normalnie Osama Billaden. nick oryginalny, widze po raz pierwszy. 9/10 (nielubie nicków na literę "A" sorki   )

Avatar - Jest tam jakiś rapowiec czy ktos taki. Widać tam napis, brzmiący jak twój nick. ÂŁadny kolor, dwie liczby, 9 i 8 ... ładne, wycięte chyba z Sygnaturki, ale zaraz do tego dojdziemy. 410 zaraz sie wyjaśni czemu.

Sygnaturka - fajna, widać tam parę liczb... człowieka rapowca ... czyżbym już tego niewidział ... a no tak to identyczne jak tqwój avatar, jedyna róznica top ta że jest obcięte do pewnej wielkości. no niewysiliłeś się prawdę mówiąc. 8/10 zato ze to jest oryginałem a tamto przerubką. Może być to znane za niesprawiedliwość... ale cóż taki jestem. no i widzę userbar z eminema. niejest to cudo. ale niejest złe.

User - Niewielka liczba postów. o,7 posta na dzień, więc niejest długo. Ale wkońcu lepiej pisać mało i sensownie niż wiele i bez sensu. A sądzę że pisze dobrze. Wydaje się być miły, ale nie wszystko widac na pierwszy żut oka, wiec jeszcze się poobserwóje nowy nabytek forum   , taki zarcik. No sądze ze spoko user.

Dlaczego lubię?: Brak Danych

Dlaczego nielubie: Brak Danych

Co mi się kojarzy z userem... - Klamka od drzwi, często używana, potrzebna, i pospolicie rozpowszechniona.

Obrazek symbolizujący usera:
[img]http://sklep.hip-hop.pl/data/img/1104766826_1.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów: chyba miły w stosunku do nich.

Poznałem go jak większość, przez tawernę.

Offline Szarleǰ

• Krwawe Kruki
  • Reputacja: 3462
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #35 dnia: 23 Lipiec 2007, 22:35:41 »
Canis

Nick: od zawsze kojarzył mi się z jakimś grubym kocurem, w zasadzie nie wiem czemu. Kiedy Bela napisal ze to pies bardzo sie wkur*iłem, ale mniejsza o to. Ogólnie nie mam nic do tego nicku, oryginalny, na swój sposób, Jest spox.

Avatar: Szczerze mi się nie podoba, ten koleś kojarzy mi się z jakimś bardzo obleśnym żulem, na dodatek jakimś pedofilem, zbrodniarzem czy innym skur*ysynem :P. Nie wiem czy to Ty jesteś autorem tego dzieła, jednakże jest on strasznie przerażający. :P joke. Ogólnie to avatar spox, bez zbędnych pupereli, bez napisu i bardzo dobrze bo jakoś nie chce mi się wierzyć, żę to ty wykonałeś ten rysunek (jeśli to jest rysunek). W sumie to nie ma się do czego przyczepić ale to że mi się szczerze nie podoba to już nie był żart ;].

Sygnatura: Jakiś taki dziwny ub. Pisze sobie tam tak ładnie Canis, czcionka odpowiednia, jakiś bardzo dziwny obrazek, którego nie mogę zrozumieć. Ale jest spox ;].

User: Nie znam go zbytnio, ale raczej nie spami, jest przyjaźnie nastawiony, nie ma warnów (chyba?) i nic do niego mieć nie mogę. Nie podpadł mi w żaden sposób więc, raczej jest spox.

Dlaczego go lubię: Bo sie do mnie nie przypierdal* o byle gówno tak jak szanowny pan William i wydaje się być spoko ziomkiem ;].

Dlaczego go nie lubię: ---

Co mi się kojarzy z tym userem: koty xd

Obrazek dla Canisa: -patrz post Beli-

Stosunek do innych userów: Wydaje się być przyjaźnie nastawiony do wszystkich. Nie ma uprzedzeń do ateistów jak niektórzy na tym forum (oczywiście nikt nic nie ma do Isentora bo to admin, nie William? ;]), no przynajmniej tak mi się wydaje. Jest spoko.

Poznałem go na tawernie, bo gdzie indziej.
« Ostatnia zmiana: 23 Lipiec 2007, 22:38:03 wysłana przez Roter »

Canis

• Gość
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #36 dnia: 23 Lipiec 2007, 23:22:11 »
Roter

Nick: Kojarzy się z pojęciami takimi jak rotacja i tym podobne, nielubie fizyki, ale brzmi to dość fajnie. więc oceną 8/10 by było.

Avatar: Dwa rysunkowe ziomy, jeden szturcha w oko drugiego, super, to jest genialne i smieszne, za to jest 10/10

Sygnaturka: Teletubiś i napis, to mi sie niepodoba. Dziwne takie, najgorsze jest tro że ma przekleństwo wsobie, niemniej jednak kolor dobrze dobrany i teletubić fajnie wyszedł, więc 4/10 będzie (za przekleństwo)

User: Może Ateista, tak wnioskuje z jego posta. Wystarczy nieco tolerancji, a nikt żadnych problemów miec niebędzie. zresztą każdy w swojej religi czegoś nielubi i zamienia czymś, więc całkowicie rozumiem. jako uzer mam wrażenie że jest miły, z jego posta wyżej, ale również z innych postów jakie jego widziałem.

Dlaczego go lubię: nieznam go zabardzo, ale z jego avka widać że chumorystyczny gość, a z takimi zawsze się dogadam  

Dlaczego go nielubie: Niewiem czemu miał bym go nielubieć, niczego mi neizrobił.

Co mi sie kojarzy z userem: Pamietacie wszyscy stary film Maska. Jak to koleś założył maskę i miał zieloną głowę, kojarzy mi sie z nicku, i jest chumorystyczny myslę co avek i sygna sygnalizują. A Maska to zabawny koleś był.

Obrazek dla Rotera:
[img]http://www.film.org.pl/images2/carrey/maska.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów: przyjazny, widac to po jego poście w stosunku do mnie. ale do innych również przyjazny. przynjamniej tak wynika z postów które dotąd widziałem.

P.S. Aby każdy wiedział. Uwielbiam psy, jakby była reinkarnacja chciał bym być psem. A Avek przedstawia głowę Nekromanty.
« Ostatnia zmiana: 23 Lipiec 2007, 23:58:04 wysłana przez Canis »

Offline Boba Fett

• Magnat
  • Reputacja: 13
  • Wolność jest nieśmiertelna
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #37 dnia: 26 Lipiec 2007, 22:30:49 »
Canis

- Lekko zmieniony, gdyż uprzednio zaczynał się z małej litery (o ile dobrze pamiętam). Aczkolwiek user musiał dojść do wniosku, iż bardziej przystoi, jak nick jest z dużej. Ale przechodząc do samej opinii o tym pseudonimie. Nie mogę powiedzieć, że nie jest ciekawy i na swój sposób oryginalny. Tak samo jak to, że spotykam się z nim po raz pierwszy od początku mego bytowania na forach dyskusyjnych. Sama nazwa za bardzo nie wyraża tego, jaką jesteś osobą. A także niezbyt komponuje się z Twoim avatarem. W takim wypadku moja ocena to 7-/10.

- Jak widać, jest to szkic lica jakiegoś wojownika. Duża część przemawia za tym, bowiem jego lewy policzek przyozdabia niczego sobie blizna. Obrazek niczego sobie - szczególnie podobają mi się jego włosy, widać, że autor bardzo się postarał i byłbym rad obejrzeć pozostałą część pracy. Cienie także są dobrze zachowane, co czyni obrazek jeszcze ładniejszym. Tak jak przy nicku, zapodany przez Ciebie avatar nie za bardzo pasuje do wspomnianego pseudonimu oraz osoby, którą reprezentujesz w Marancie. Co innego może być z Twoją osobowością, ale w to już wnikać za bardzo nie będę. Ocena: 7+/10.

- Jednym słowem? Kaszanka, gdyż jej po prostu prawie że nie ma. Twój podpis to jedynie osamotniony marny userbarek z Twoim nickiem i jakąś twarzą w tle. Przykro mi, ale tutaj nie ma nad czym się rozpisywać, a jedynie wystawić niezbyt miłą dla oka ocenę: 2/10.

- Jako user Tawerny Gothic jest w miarę aktywny i niczego sobie. Do grona tychże użytkowników dołączył kilka miesięcy temu, a już w tym czasie zdołał napisać cztery setki postów. Widać, że zależy mu na tym forum i zamierza pociągnąć na nim jeszcze jakiś dłuższy okres czasu. No cóż, życzę mu powodzonia oraz mam nadzieję, że nie zejdzie na złą drogę. Ba, będę zadowolony, jeśli w jakiś bardzo znaczący sposób przyczyni się do rozwoju portalu.
Dodatkowo user od zarejestrowania nie otrzymał ani jednego od moderatora (ewentualnie admina) ostrzeżenia, co się oczywiście ceni. Ogółem rzecz biorąc, Canis to dobry user - taki, na których administracji bardzo zależy. W końcu to oni swoim bytowenim oraz wypowiedziami tworzą tak naprawdę to forum.
Inna sytuacja jest już w Marancie, gdyż tam ten użytkownik ostatnimi czasy znacząco mi podpadł. Dopiero po mocnych atutach (tj. argumentach), ten oto Pan uległ i jest już spokojny. Oby takim pozostał i więcej ,,nie wchodził mi w drogę". W zabawie także jest dosyć wartościowym userem, których takich nigdy za mało.

- W sumie nie ma takiej rzeczy, za którą mógłbym ją polubić. Nie miałem z nim zbytniej styczności - jedynie tą związaną z aferą w zabawie. Jako moderator (jak na razie były) mógłbym powiedzieć, że upodobałem go sobie, gdyż jest w miarę nienagannym użytkownikiem. Nic poza tym.

- Jak wyżej wspomniałem, za tę aferę w Marancie, którą musiałem wreszcie osobiście się zainteresować i zająć. Prócz tego nie ma już chyba takiej rzeczy bądź sytuacji, za którą mógłbym Pana Canisa nie lubić, alboż czuć wobec jego osoby jakieś inne złe intencje.

- Co mi się z nim kojarzy? W zasadzie nic. No, może to, że jest adeptem czarnej magii i łatwo to zapamiętać. Dlatego kojarzy mi się troszkę z niezbyt moralnym zachowaniem.

- [img]http://www.inf.sgsp.edu.pl/pub/MALUNKI/PINGWINY/szpieg.png\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

- Myśli o sobie, a zarazem w pewnym stopniu martwi się o byt innych. Dla swoich przyjaciół dobry i pomocny, ale niezbyt wierny - tak samo jak dla współpracowników. Większego kontaktu z nim, jak i z jego odnoszeniem się do innych ludzi, nie zauważyłem, gdyż za bardzo się temu nie przyglądałem (po prostu nie interesowałem się). Zaryzykuję stwierdzenie, że w lekkim stopniu egoista, ale to za bardzo nie wnika na to, iż jest to dobry kolega jak i user.

- Pewnie na TG, a dokładniej mówiąc zainteresowałem się nim tak bardziej, jak ,,zaistniał" w Marancie. Ale czy mi zainponował? Nie, raczej nie. Zwykły użytkownik, mający nadzieję na wybicie się. I szczerze mówiąc w pewnym stopniu udało mu się to. A czy zniechęcił? Cóż, tego też nie mogę o nim powiedzieć. Nigdy nie mam takiego podejścia do nowych w zabawie (jak i na forum). A do Canisa nie mam też takiego podejścia nawet po tej aferze. Szanuję jego osobę i niech tak pozostanie - chyba że ten user nie będzie sobie tego życzył.

With respect
Boba Fett

Canis

• Gość
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #38 dnia: 27 Lipiec 2007, 00:13:18 »
<<Boba Fett>>
Na początek przed opisem chcę ci powiedziec kilka słów które wypowiedział od piątku martwy Nekromanta.
"Niema dobra ani zła jest tylko potęga i ludzie którzy są zbyt słabi by do niej dążyć." Niestety jest to fragment z filmu nie ksioażki gdyż tam brzmi nieco inaczej i gożej trafia w ucho...
No to wracając do opisu...

Nick: Boba Fett... pierwszt człon kojarzy mi się z warzywem, podobne do grochu ino większe i lekko inaczej wygląda... ale też w strąkach. moja babcia ma w ogródku i często jak jade do niej to musze to badziewie skubac. i Fett kojarzy mi się to z serkiem jakims niewiem z wyrobem mleczarskim rpzynjamniej. nick oryginalny aż do bólu że tak powiem i za to masz 10/10

Avatar: tutaj jest poprostu oheh (połączenie wow i lol). jakiś człeczyna w dziwnej zbroji i karabinkiem czy czym tam w łapie, to mi sie niepodoba szczerze mówiąc, więc te 6/10 będzie.

Sygnaturka:  no dwa pożądne userbary, sygnaturka samotnych łowców, niekryję że nierpzepadam za ta gildią, bo mają niemiłą dla mnie pracę, moga mnie sprzątnąć, wiec niejest to miłe. Ale wygląda łądnie. no i artykuły itp. jest to dobra sygnaturka, kłucił bym się z rozmieszczeniem tego bym to inaczej poustawiał, ale 10-/10 jest.

User: Mam u niego dług, musze mu oddać w marancie bo jeszcze mnie zabije zato   . ale niemartw sie nie długo oddam. Wydaje się być miły i sympatyczny. Redaktorem był a mekhem świń na to miejsce napewno nieprzyjmują/nieprzyjmowali. Głównie znam go z buzliwych czasów na marancie jak to sie dowiedziałem o tym ze jest na mnie zlecenie ile co i jak. Wtedy zainteresowałem się jego działaniami. Prawda afera była ale sądze że lepiej było by gdybym wtedy nzdechł niż ich wydał, przezto deaagor został wydalony z zakonu świtu a sądze że było to niefair... ale ok niewazne już. Ogólnie spoko koleś, dobrze dowodzi swą organizacją. Gadają nieco o równości ale niewiem jak to ejst. chciałem sie raz przekonać ale nieprzyjento mnie i wiem dlaczego :D bo zlecenie było   . ale oczym ja tu sie rozwodze... dobry user, aktywny, tyle starczy.

Dlaczego go lubię: zato ze bierze udział w marancie  
Dlaczego go nie lubię: Zato że zmuszony byłem do wydania znajomych.

Co mis ie kojarzy z userem: "... słupem soli, na którzym zycie jest niemożliwe..."

Obrazek dla Boby:

A jesli chcesz to ci wyśle ten obrazek:
[img]http://images27.fotosik.pl/38/2e776048774d7abb.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Z poważaniem Canis.

Offline Dark Prince

• Myśliwy
  • Reputacja: -2
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #39 dnia: 31 Lipiec 2007, 22:27:34 »
Canis
Nick: Nie wiem dlaczego, ale kojaży mi się z karmądla psów. Może, dlatego, że miał kiedyś na avku jakiegoś doga...
Avatar: Koleś przypomina i to bardzo Geralta z Rivii. Długie białe włosy i pocharatana twarz, do tego nieludzkie wejżenie i coś ala szczękośćisk. Wipisz wymaluj pierwszy lepszy wiedźmak.
Sygnatura: Mag z laską (kosturem, jak kto woli). Szalenie efektowna nie jest, ba jest wręcze okropna. Brzydka, bura i ponura. Nie powiem, mag nawet nieźle wygląda, ale reszta jest godna pozałowania. I ten koszmarny napis 'ÂŚwiątynia Beliara', hmm, ludzie szaleją na punkcie Marantu.
User: Jak każdy inny. Ma sporo postów, ale nie sposub spotkać go na jakim kolwiek forum, na które zaglądam, więc jest aktywny w grze forumawej Marantem zwanej. Pare jego postów jednak widziałem i nie były one ani dziecinne, ale ani poważne i z nutką 'chómorkó'. Warnów nie miał, więc nie wchodził w drogę Isentorowi i jego poplecznikom, a;bp po prostu ich olał.
Dlaczego go lubię: Eeee, yyyyyy
Dlaczego go nie lubię:Eeee, yyyyyy
Co się nam kojarzy z userem?: Karma dla psów (no co?)
Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na foum:
[img]http://foteka.pl/full/06fe74f91d84903e787ea7eeb1f0800f.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych userów na forum: Nie znam, gdyż wiem o nim tyle co pies myszy nałapał.
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Spotkałem go w temacie o nowej planecie. Nie powiem, żeby mi jakoś specjalnie zainponował czy mnie zniechecieł do siebie. Ot zwykły user jakich wiele.

Forum Tawerny Gothic

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #39 dnia: 31 Lipiec 2007, 22:27:34 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18