CrisisNick: Jeśli mam być szczery... ciekawy. Tak zastanawiam się skąd go wziąłeś. Może uznałeś, że Poszukiwacz było zbyt "n00bowskie"? Może wybrałeś ten nick kiedy Gothic Net przeżywało kryzys i postanowiłeś do niego nie dopuścić, obronić stronę, żeby się nie rozpadła. Nie wiem, ale nick przyznam ciekawy
Avatar: Pewnie jakaś postać z gry

Nie znam i mało można o nim powiedzieć, jednak pod względem graficznym stoi on na średnim poziomie, gdyż typografia dużo psuje. Jednak zdecydowanie pasuje do Twojego nicku.
Sygnatura: Tutaj jest nieźle. ÂŁadne tło, dobrze dobrany render/stock plus kilka efektów, które robią z tego całkiem niezłą sygnaturę. Tylko znowu odrzuca mnie napis, po prostu lepiej dobieraj czcionki, a jakoś sygnatury pójdzie w górę
User: Cóż, znam go dosyć długo, już z forum Gothic Net. Moja osoba pamięta go jako miłego, fajnego usera, z którym można było spokojnie pogadać nie tylko o sprawach forumowych. Widziałem, co myśli o nim kilka innych osób. Może i to, co mówili było albo jest prawdą, jednak ja do Crisisa nic nie mam i nadal uważam go za takiego, jakim go poznałem.
Dlaczego go lubię: Ano, jak już napisałem wyżej. Miły, przyjacielski, osoba z która można pogadać i która pomoże kiedy trzeba.
Dlaczego go nie lubię: Nie miałem jeszcze okazji, znaleźć w nim czegoś, co nie lubię. Krótko mówiąc, spoko z niego gościu xD
Z czym mi się kojarzy: Głównie po nicku z kryzysem, rozpadem.
Obrazek: [img]http://edukacja.strefa.pl/szydlow/szydlow_strona/ruiny_kosciola.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych: Szczerze to nawet nie patrzyłem, jak się zachowuje wobec innych. Ale sądząc po opiniach, które widziałem, musiał być niezbyt miły, ale chyba teraz się zmienił. Stara się być przyjacielski, miły, pomocny, po prostu w porządku.
Gdzie spotkałem, czym mi zaimponował/zniechęcił: Spotkałem go na Gothic Net. Czym mi zaimponował? Przede wszystkim postawą. Starał się trzymać porządek na forum, miejscami nawet "żelazną ręką", ale zawsze mu to wychodziło. Po prostu obrał cel i do niego dążył. Czym mnie zniechęcił? Prawdę mówiąc zniechęciły mnie opinie na jego temat, ale cóż, nie każdy jest idealny.