Autor Wątek: Oceń Poprzednika 3  (Przeczytany 49899 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Antelius

• Myśliwy
  • Reputacja: 29
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #60 dnia: 09 Sierpień 2007, 08:06:35 »
Roter

Nick
Jak dla mnie beznadziejny. Zero inwencji twórczej, mało ciekawy :P (jak Kuba bogu tak bóg kubie ;])

Ten avatarek mnie rozbraja! Zabójcze, jeden koleś dźga palcem drugiego w oko. Oryginalne i zabawne. Jak to zobaczyłem pierwszy raz, myślałem że się ze śmiechu zesikam :D.

Sygnaturka
Lista jakiś piosenek(dokładnie nie wiem jak to działa). Mało mnie obchodzi czego słuchasz, więc coś takiego nie robi na mnie wrażenia :P.

User
Aktywny, wytykający błędy innych(chyba ma kompleks wyższości ;] ). Przebywa na forum bardzo długo i nawet warna się nie dorobił. Pełen podziw ;)

Dlaczego go lubię
Ma niesamowitego avatara, wkurza ludzi :D. A dokładniej to go nie znam.

Dlaczego go nie lubię
Brak

Obrazek

[img]http://img73.imageshack.us/img73/9996/hahabl0.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych
Drażniący i zaczepialski xD, ale także miły i otwarty(aż zbytnio :P )

Gdzie go spotkałem
Na TG
« Ostatnia zmiana: 09 Sierpień 2007, 08:11:39 wysłana przez Antelius »

Offline Crisis

• Magnat
  • Reputacja: 412
  • What are you waiting for! Get to work!
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #61 dnia: 09 Sierpień 2007, 09:11:01 »
Antelius

Nick: Dziwny jest... przynajmniej. Ogólnie jego nick łatwo wchodzi do pamięci, ale za to łatwo się przy nim pomylić wymawiając go lub pisząc o nim. Nie podoba mi się, wydaje się taki wymyślony na szybko, zero inwencji twórczej. Poza tym 5 lat temu spotkałem się z takim nickiem już parę razy, ale czy to ty byłeś to wątpię.

Avatar: Słaby, zero napisów ani niczego. Ogólnie taki zwykły obrazek znaleziony w internecie i wklejony od razu na TG. Możliwe nawet, że jest z galerii Tawerny. Jak dla mnie również słabo. Nie kręcą mnie takie proste. :P

Sygnatura: Genialna, wprost czaderska jest.  A tak na serio to co mam oceniać? Pustkę?

User: Nie wyróżnia się z tłumu niczym nadzwyczajnym. Postów trochę ma i są one jako takiej treści. Stara się nie spamować. Ma jednego warna na koncie, ale to nie znaczy, że jest lamerem, spamerem itd. Ogólnie wydaje się dobrym userem i sądzę, że jak tak dalej pójdzie to jego warn zniknie.

Dlaczego go lubię: Bo jest z miasta w którym mieszkam. :D Czętochowa rulez. :D

Dlaczego go nie lubię: Nie mam powodów

Obrazek: http://wizard.ae.krakow.pl/~raus3w/reportaze_html/p3.JPG

Stosunek do inny: Przyjacielski, pomocy, miły i jak to Roter powiedział: "przytulisty".

Gdzie spotkałem, czym mi zaimponował/zniechęcił: Spotkałem go na TG. Co do dalszej części to niczym mi nie zaimponował. Ogólnie taki spokojny jest.

Forum Tawerny Gothic

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #61 dnia: 09 Sierpień 2007, 09:11:01 »

Offline Grison

• Weteran
  • Reputacja: 2319
  • Grisq. :*
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #62 dnia: 09 Sierpień 2007, 09:14:32 »
Crisis

Nick: Crisis to bardzo interesujący i niebanalny moim zdaniem Nick. Pochodzi od imienia Krzysztof co nie Krzysiu? :D Po angielsku oznacza dosłownie „kryzys” co bardzo mnie zastanawia… :D 9/10

Avatar: Nosisz go juz zapewne od początku TG czy nie? A przynajmniej odkąd ja jestem na Forum gdyż jeszcze nie widziałem żadnej zmiany ;p. Rozumiem iż jesteś przywiązany do niego ale radziłbym zmianę. Motyw gościa w masce przeciwgazowej czy w czym to tam jest chyba z gry Killzone chociaż nie jestem pewien. Avek raczej mi się ni podoba dlatego Krzysztofie ocena taka jaka jest ;p. 5/10

Sygnatura: No… tutaj pewnie chciałeś aby ktoś cię ocenił ;p. Nowa sygnaturka prezentuje się naprawdę fajne. Widać, że robił ją ktoś kto się na tym zna. Szkoda jedyne iż przyznałeś się, że to nei ty ;p. 10/10

User: Crisis to bardzo dobry user. Ostatnio startuje na moda. I oczywiście nie napiszę tutaj, że liczę na bezgraniczną protekcję i nadludzką stronniczość z jego strony w stosunku do mnie ^^. Crisis… postów dużo, nie ma ostrzeżeń. Ogólnie grzeczny i sympatyczny lecz nie do końca poukładany człek ;p. Chociaż te jego wariacje na komunikatorze i od czasu do czasu w miejscu spotkań łowców da się przeżyć :D.

Dlaczego go lubię: Lubię go ponieważ to fajny kolega. Dobrze rozmawia się z nim na komunikatorze, a do tego w marancie to bliski współpracownik :D o ile tak to można nazwać ;p.

Dlaczego go nie lubię: Nie mam większych powodów żeby życzyć mu śmierci w męczarniach…xD

Co się nam kojarzy z userem?: 21 letni człowiek z umysłem 15 lataka ;p.

Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:

[img]http://img352.imageshack.us/img352/3212/180pxwarcraftorkfl5.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów na forum: Crisis jest miły i uczynny. Raczej jest skory do pomocy innym userom co mnie bardzo cieszy ;p.  

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Oczywiście na forum spotkałem go po raz pierwszy… gdzie konkretnie i w jakim temacie to już nie pamiętam ale zachęcił mnie stosunkową mądrością i długością postów, które pisał ;p.
« Ostatnia zmiana: 09 Sierpień 2007, 09:18:06 wysłana przez Kapitan Greg »

Offline Bela

• Magnat
  • Reputacja: 14
  • where my bitches?
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #63 dnia: 09 Sierpień 2007, 09:23:17 »
Crisis

Nick - Crisis spolszczone do Kryzys - Kryzys, brat Ramzesa, Ramzes umarł a kryzys żyje do dziś i ma się świetnie :D Nick spoczko, fajowski szacuneczek bo ja bym sobei takiego nie wymyślił - poprostu nie przyszło by mi to do głowy :)

Avatar - Jakieś coś z napisem Crisis Site Defender. Nie oglądam tego typu filmów ani nie gram w gry, w których głównym bohaterem jest to coś na avku. Całość jest średnia, nie podoba mi się "facjata" tego kolesia.

Sygnatura - fantasy też mnie nie kręci :P manga tym bardziej (no chyba że to jedno i to samo) ale tu jest lepiej, jakiś kolo ma wyczepiste pasemka i leci do góry. Napis ładny "Crisis destiny awaits" Całość w fajnej kolorystyce - ogólnie bydzie po wsi lotać :D

User - dobry chłop - mimo swojego wieku chce mu się w to wszystko bawić, jest WiCe u łowców, postów ma jak jasny gwint no i w całej historii tylko jeden warn - który się z resztą nie liczy - pomocny, wesoły - zwykle siedzi na niewidoku, bo go ludzie gnębią, ale teraz widzę samotność go przypiliła bo ma opis "niech ktoś napisze xD"

Dlaczego go lubię - ma 21 lat (chyba) a nie traktuje młodszych z góry, jak to się niektórym zdarzało, wesoły, po rozmowie nie wyczai że on taki stary już :)

Dlaczego go nie lubię - pozwolę sobie pominąć ten podpunkt

Obrzek:

[img]http://img108.imageshack.us/img108/1452/kryzys4sk.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych - nie wiem jak do innych ale dla mnie jest spoko - jak co mogę mu piwo postawić

Gdzie go spotkałem - głupi nieco ten podpunkt, bo prawie wszyscy się spotkali właśnie tu, są tylko wyjątki znające się z G-up lub innej strony.

/jak wrócę to opiszę Grega, który mnie ubiegł, tymczasem lecę do fryzjera/
« Ostatnia zmiana: 09 Sierpień 2007, 09:24:44 wysłana przez Bela »

Offline Lucas Paladin

• Starszy redaktor
  • Reputacja: 2876
  • Believer & Traveler
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #64 dnia: 09 Sierpień 2007, 09:27:00 »
Crisis

Nick: Jeśli mam być szczery... ciekawy. Tak zastanawiam się skąd go wziąłeś. Może uznałeś, że Poszukiwacz było zbyt "n00bowskie"? Może wybrałeś ten nick kiedy Gothic Net przeżywało kryzys i postanowiłeś do niego nie dopuścić, obronić stronę, żeby się nie rozpadła. Nie wiem, ale nick przyznam ciekawy :)

Avatar: Pewnie jakaś postać z gry :) Nie znam i mało można o nim powiedzieć, jednak pod względem graficznym stoi on na średnim poziomie, gdyż typografia dużo psuje. Jednak zdecydowanie pasuje do Twojego nicku.

Sygnatura: Tutaj jest nieźle. ÂŁadne tło, dobrze dobrany render/stock plus kilka efektów, które robią z tego całkiem niezłą sygnaturę. Tylko znowu odrzuca mnie napis, po prostu lepiej dobieraj czcionki, a jakoś sygnatury pójdzie w górę :)

User: Cóż, znam go dosyć długo, już z forum Gothic Net. Moja osoba pamięta go jako miłego, fajnego usera, z którym można było spokojnie pogadać nie tylko o sprawach forumowych. Widziałem, co myśli o nim kilka innych osób. Może i to, co mówili było albo jest prawdą, jednak ja do Crisisa nic nie mam i nadal uważam go za takiego, jakim go poznałem.

Dlaczego go lubię: Ano, jak już napisałem wyżej. Miły, przyjacielski, osoba z która można pogadać i która pomoże kiedy trzeba.

Dlaczego go nie lubię: Nie miałem jeszcze okazji, znaleźć w nim czegoś, co nie lubię. Krótko mówiąc, spoko z niego gościu xD

Z czym mi się kojarzy: Głównie po nicku z kryzysem, rozpadem.

Obrazek: [img]http://edukacja.strefa.pl/szydlow/szydlow_strona/ruiny_kosciola.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych: Szczerze to nawet nie patrzyłem, jak się zachowuje wobec innych. Ale sądząc po opiniach, które widziałem, musiał być niezbyt miły, ale chyba teraz się zmienił. Stara się być przyjacielski, miły, pomocny, po prostu w porządku.

Gdzie spotkałem, czym mi zaimponował/zniechęcił: Spotkałem go na Gothic Net. Czym mi zaimponował? Przede wszystkim postawą. Starał się trzymać porządek na forum, miejscami nawet "żelazną ręką", ale zawsze mu to wychodziło. Po prostu obrał cel i do niego dążył. Czym mnie zniechęcił? Prawdę mówiąc zniechęciły mnie opinie na jego temat, ale cóż, nie każdy jest idealny.

Offline Kozłow

• Magnat
  • Reputacja: 382
  • Acid Rain!
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #65 dnia: 09 Sierpień 2007, 10:34:48 »
Elrath

Nick
Elrath... To mi brzmi jak imię jakiegoś elfa i podobne jest nieco do "Elrond". W sumie to nie mam nic do elfów, wręcz przeciwnie są rasą fajną (krasnoludy oczywiście bardziej mnie fascynują). Ten nick można jeszcze w pewien sposób rozpracować ;]. "El" to znany przedrostek w Hiszpanii, tak jak "a" w Anglii (np "a cat"). A resztę nicku czyli "rath" możne czytać jako "rat", czyli "szczur". Czyli w Hiszpańsko-Angielskim rozpracowaniu tego nicku wychodzi nam El Rath, czyli "Szczur". ;] Nie wiem czy upodabniasz się do tego zwierzęcia, czy co, ale moja analiza tego nicku jest chyba niecodzienna ;]

Jakiś pieśniarz ;] Nie znam lola, więc nie będę tu się długo wypowiadał...

Sygnatura
Obrazek jakiejś strasznej, ale to strasznej postaci. O Matko i córko jak się przeraziłem.. Chwileczkę, muszę wziąć Deprym (D'). To chyba jakiegoś zespołu promocja... Ale zespołu nie znam i chyba nie mam zamiaru poznać, bo nie czuję klimatów typu "Lordi"....

User
Elrath jest userem od święta. Wpada rzadko na ten nasz padół. Jest (bez urazy) spostrzegawczy jak żółw...
ÂŻeby się go doprosić o umieszczenie obrazka w konkursie tzreba ło ho ho ile czasu... Ma 123 posty, więc niejaki jubileusz. Najwięcej spośród tej liczby ma w dziale "Konkursy". Chociaż prędzej czy później ludzie tam się udzielający będą mieli "Najbardziej aktywny w Konkursy", gdyż posty się tam pisze krótkie, a pytań jest dużo. And kolejne Good Children Isentor. Ani jednego warna nie ma ani nie miał.

Dlaczego go lubię / nie lubię?
Bo jest trochę opóźniony w reakcji (dlatego go nie lubię)

Z czym mi się kojarzy
Z Marią Kaczyńską, która znalazała na plazy bursztynek i śpiewa "Bursztynek, Bursztynek, znalazłam go na plaży"

Obrazek
[img]http://grupotoledo.com/fotos/1237.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Wpisałem "Elrath" w google.

Stosunek do innych
Miły, ale opóźniony....

Gdzie go spotkałem bla bla bla itd..
Będzie ogromnym zaskoczeniem i nowością w tym punkcie, jeśli powiem, że spotkałem go na TG. A tamto dlaej to niczym.  

Offline Dark

• Myśliwy
  • Reputacja: -2
  • 3d Moddeler
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #66 dnia: 09 Sierpień 2007, 10:53:56 »
Kozłow

Nick
Hmm, szczerze mówiąc nie mam pojęcia co on oznacza, nie mniej ciekawy 8/10

Władimir Iljicz Uljanow Lenin, tak to jest to, ale mogła by być ciekawsza aranżacja ;] 8/10

Sygnatura

9/10

User
Jak widać lubiany, złoty INNOS 2006 itp. nie mniej nie znam go zbyt dobrze 9/10

Dlaczego go lubię / nie lubię?
Nie wiem

Z czym mi się kojarzy
Z komunizmem...

Obrazek

[img]http://www.cracow.tourism.pl/images/k2r3a.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych
Dobry, widzę, że znawca sagi gothic

Gdzie go spotkałem bla bla bla itd..
TG ??  ;]
« Ostatnia zmiana: 09 Sierpień 2007, 10:55:03 wysłana przez Dark »

Offline Devristus Morii

• Arystokrata
  • Reputacja: 8339
  • Leniuszek.
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #67 dnia: 09 Sierpień 2007, 11:13:58 »
Dark

Nick: W języku angielskim oznacza " ciemność ". Jest to zbyt błyskotliwy nick , ale na tym forum jest orginalny , ponieważ nie widziałem takiego samego.

Avatar: Przedstawia oko. W Avatarze większą rolę odkrywa światłocień.

Sygnatura Fajna . Z lewej strony widać płytę oraz rękę , można się domyślać , że ktoś tam miksuje. Natomiast z prawej zobaczyć możemy kobietę , co ona robi możemy się tylko domyślać  

UserJeden z grupy modderów. Nie jest zbyt aktywny , ale ma te 195 postów. Jest miły oraz fajnie się z nim rozmawia prze gg .  Przestrzega regulaminu co się składa na brak ostrzeżeń

Dlaczego go lubię/ nie lubię
Jest fajny , a po za tym moim uczniem  

Z czym mi się kojarzy:
Z ciemnością i lochami >> Sam nie wiem czemu

Obrazek:

http://www.dansemacabre.pl/Site/recenzje/dark21.jpg

Stosunek do innych userów:
Miły i przyjacielski. Nie mogę więcej o nim powiedzieć , gdyż nie znam go zbyt dobrze

Offline Szarleǰ

• Krwawe Kruki
  • Reputacja: 3462
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #68 dnia: 09 Sierpień 2007, 11:46:12 »
Devristus

Nick: eh... poprzedni był o niebo lepszy, ten jest równie beznadziejny jak... no nie mam pojęcia co moze byc tak beznadziejnego jak ten nick, w kazdym razie Alclusus Morii był lepszy, ciekawszy itp.

Avatar: Taki śmiszny troche. Ogólnie to ciekawy, ale wole avatary wykonane samodzielnie.

Sygnatura: Nie podoba mi się za bardzo. Ten render jest taki jakby troche niewyrazny, napis brzydki i niepasujący do tła (przynajmniej dla mnie). Nie wiem co jeszcze powiedzieć... brzydki po prostu.

User: Z tego co wiem jest bardzo aktywny, miły i w ogóle spox. nie mam do niego nic, bardzo mozliwe ze dlatego ze go nie znam :D.

Dlaczego go lubię a czemu nie: Nie znam go, ale chyba nie ma warnów ;].

Z czym się kojarzy: Z chouj wie czym.

Obrazek: http://www.themonsterengine.com/images/art...rs/kimberly.jpg

Stosunek do innych userów: Miły, chyba, a poza tym to go nie znam.

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #69 dnia: 09 Sierpień 2007, 15:53:04 »
Nick:
Roter... taki krótki... składający się z dwóch sylab... nic szczególnego. Ale co ja będę mówił o szczególności, wystarczy spojrzeć na mój. Nick taki sobie, po prostu prostota, nic więcej... nawet na niego nie patrze.

Avek:
Za pierwszym razem wybuchnąłem śmiechem, ale jak się dłużej na to "cóś" patrzy to trochę wkurza, dziabie go i dziabie... powinien mu oddać ;]

Sygna:
Nie znam żadnego tytułu z powyższej listy... Jest to lista czego słuchasz? Tak mi się wydaje... Ale może być ;]

User:
Bez warnowy, posiadający własne zdanie. Powiem tylko to...

DGL:
A skąd mam wiedzieć, powiem lepiej, jak mam go lubić jak go nie znam?

DGNL:
Bo powiesili Sadama i na gwiazdkę stroi się choinkę a nie dęba  ;] <joke>

Z czym mi się kojarzy?:
Z kojarzem...

Obrazek:

[img]http://crn.pl/crn/kanapa/foto/062roter1.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Zaskakujący... wystarczy spojrzeć na jego posty w tym temacie

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił:
Odmawiam udzielenia zaznań... W TG...
« Ostatnia zmiana: 09 Sierpień 2007, 16:01:21 wysłana przez Elrond »

Offline Dragosani

• Król
  • Reputacja: 11794
  • Chwalmy Tawernę!
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #70 dnia: 09 Sierpień 2007, 16:07:42 »
Elrond

Nick:
Nick zaczerpnięty z "Władcy Pierścieni". Mimo tego, iż jet "zgapiony" podoba mi się. Może dlatego że lubie
postać Elronda Pół Elfa? W każdym razie nick jest fajny i pasuje do użytkownika.

Avatar taki jakiś... dziwny. Co prawda ładnie się prezentował na skórce Black, ale teraz, gdy jej nie ma to niezbyt pasuje. Jeśli się nie mylę przedstawia jakąś dziewczynę. Dziwę się jedynie, czemu user który jest facetem na avka dziewczyny...

Sygnaturka:
Duże powiększenie avatara. A przynajmniej oczy w/w dziewczyny. Cóż mogę powiedzieć.. ładne te oczy  (Metztli mnie zabije)/

User:
Nie ma, ani nie miał warnów. Ma swoje zdanie. Nie znam go zbyt dobrze, by rozpisywać się w tym punkcie. Ale z tego co widzę, jest całkiem normalnym człowiekiem.

Dlaczego go lubie:
Ujmę to tak, nie wchodzi mi w drogę, więc go lubię.

Dlaczego go nie lubie:
Bo odszedł z Armii    (żart)

Z czym mi się kojarzy?:
Z władcą elfów z "Władcy Pierścieni".

Obrazek:

http://jeff.hume.ca/images/post_images/elrond.jpg

Powiem tyle, nie wchodzi mi w drogę. Innym chyba też...

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił:
"Poznałem" go na TG. Na razie niczym mi nie zaimponował.

Offline Metztli

• Magnat
  • Reputacja: 379
  • Is it hot in here, or is it me?
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #71 dnia: 09 Sierpień 2007, 19:51:01 »
Dragosani

Nick: Kojaży mi sie ze smokiem no i z wampirem, niewiem do końca czemu... Pozatym jest oryginalny i taki...pasuje do tego usera^^

Avatar: Musze przyznać że ten avek mi sie strasznie podoba... Stonowane kolory, a to tego spokój i tajemniczość emanujące z tego obrazka...

Sygnaturka: Hm... Mogę tylko powiedzieć że strasznie podobają mi sie te wiersze, szczególnie `Być przy niej` i nie pytajcie czemu  

User: No teraz warnów nie ma, ale kiedyś miał... Ale liczy sie to co jest teraz, a nie to co było... Jest aktywny, jego posty sensowne. Zawsze ma jakieś zdanie i musi wtracić swoje trzy grosze  

Dlaczego go lubię: Sama nie wiem, ma coś, coś co mnie przyciąga... Pozatym ma wspaniały charakter, można z nim gadać godzinami na niemalże każdy temat. Ma wiele zalet o które nie każdy może poznać  

Dlaczego go nie lubie: Nie mam żadnych powodów...Aż dziwne

Z czym mi sie kojaży: Z jakąś złą i mroczną postacią...Ale tak nie dokońca np. z Von Krolockiem z mojego ulubionego spektaklu^^

Obrazek: http://www.metalheart.pl/foto/ozz.00965.jpg - dziwne że ja coś takiego pokazałam^^

Stosunke do innych userów: No cóż, dla niektórych potrafi być niemiły i chłodny, ale nie dla mnie ;) ale tak naprawdę to jest bardzo sympatyczny i potrafi pomóc^^

Gdzie go spotkałam po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/: Tym że wogóle sie do mnie odezwał ;) a pozatym swoim charakterem i podejściem do wszystkiego ;*

Offline Dragosani

• Król
  • Reputacja: 11794
  • Chwalmy Tawernę!
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #72 dnia: 09 Sierpień 2007, 20:10:53 »
Metztli
[/b]
Nick: Z tego co wiem, jest to imię azteckiej bogini nocy. Co tu dużo pisać, moj.. ehm.. nasza Metztli właśnie taka jest. Idealnie to do niej pasuje.
Avatar: Avatarjest świetny. Mroczny, tajemniczy i piękny.

Sygnaturka: Nie jest tego wiele. Ale te dwa userbary w zupełności wystarczą. Dowiadujemy sie z nich że, panna Metztli lubi glany i Wampiry.

User: Nie ma i nie miała warnów. Poza tym jej posty są rozbudowane i sensowne. Jednym słowem jest "grzeczną" userką...

Dlaczego ją lubię: Co tu dużo pisać. Moze takim małym przysłowiem. "Miłość jest ślepa"

Z czym mi sie kojarzy: Kojarzy mi się z małą, złośliwą wampirzycą. A także ze świetną kochanką... nie pytajcie dlaczego  

Obrazek:
[img]http://picsrv.fora.pl/images/avatars/w/wirtualnebractwosith/171313760946b354ddea96e.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów: Jeśli kogoś polub potrafi byc naprawdę miła. A jeśli nie polubi.. cóż tego z własnego doświadczenia nie wiem.

Gdzie ją spotkałam po raz pierwszy i czym mi zaimponowała:
Poznałem ją na TG. Do dziś pamiętam nasze pierwsze PW... Zaimponowała mi swoimi zainteresowaniami. Takimi jak moje...

Offline Xoulus

• Magnat
  • Reputacja: 3
  • Satan ;)
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #73 dnia: 13 Sierpień 2007, 18:46:18 »
Nick: z całą pewnością należy do tych bardziej orginalnych i wyszukanych nicków. Nie wiem, czy pochodzi od Ciebie, a może i nie, zresztą nie obchodzi mnie to, dopóki mi się podoba.

Avatar: taki wapmirzy, nie przepadam za wampirami, ale nie jest zły, lecz jest zbyt spokojny, chyba nie w pełni oddaje właściciela.

User: z tego co widać miał niegdyś warny za spam i zaśmiecanie forum krótkimi wypowiedziami, ale teraz jak widać... Zmienił się, pisze dobrze i zrozumiale. Oby tak dalej. Lecz mimo, że przyszłość i teraźniejszość jest naważniejsza, to nie wolno zapominać o tym, co było...

Za co go lubię: nie rozmawiałem z nim, więc raczej nie było okazji do zawarcia znajomości, a co z tym idzie jakiegoś ,,polubienia".

Za co go nie lubię: nigdy mi nie zaszkodził, nie prowadziłem z nim żadnych kłótni. Nie ma więc powodu, do jakiejś wrogości.

Z czym mi się kojarzy: noc, krew, nienawiść.

Obrazek:
[!--ImageUrlBegin--][a href=\"http://img118.imageshack.us/img118/7659/371pxvampyrillartlibrejtq9.png\" target=\"_new\"][!--ImageUrlEBegin--][img width=\"100\" class=\"attach\" src=\"http://img118.imageshack.us/img118/7659/371pxvampyrillartlibrejtq9.png\" border=\'0\' alt=\"IPB Image\" /][!--ImageUrlEnd--][/a][!--ImageUrlEEnd--]

Stosunek do innych userów: w większości chłodny i odpychający, choć wiem, że nie dla wszystkich.  

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: kolejny, którego spotkałem na TG, raczej mi nie zaimponował niczym, lecz nie czuję do niego jakiejś odrazy.

Offline Szarleǰ

• Krwawe Kruki
  • Reputacja: 3462
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #74 dnia: 13 Sierpień 2007, 19:34:52 »
Nick: Tak okropnie popi.erdolony, ze sie plakac chce. Nie podoba mi sie, zdecydowanie za dlugi, za brzydki i za nudny.

Avatar: No tu jest już lepiej, ładny render, tło troche niewyraźne ale kij. Bardzo ładna czcionka i lekki pattern. Ogólnie mi się podoba, na pewno Xoulus wykonał go sam i za to jako taki respekt ;]. Ale. Kolory avatara nie za bardzo pasują do koloru forum, choc to nie jest zbyt wazne ;].

Sygnatura: Nie wiem jak to za bardzo ocenic. Render nawet ładny, ale nie pasuje zbyt do tła. czcionka jako tako dobrze dobrana. Nie ma do czego się przyczepić ;].

User: No niedawno został modem (wolałbym kogo innego na tym stanowisku, ale trudno, zdarza sie). Niezbyt go lubie i jestem nastawiony do niego dosc negatywnie. Slowem mam go w dupie.

Za co go lubię:

Za co go nie lubię: Bo tak, podchodzi mi pod emo, tak samo jak te wszystkie madmackowe teletubisiówy.

Z czym mi sie kojarzy: ... n/c

Obrazek: http://www.photoshopz.yoyo.pl/images/blysk.jpg
(tak z google bo z niczym szczegolnym mi sie nie kojarzy).

Stosunek do innych userów: Udaje inteligenta.
« Ostatnia zmiana: 13 Sierpień 2007, 19:57:01 wysłana przez Roter »

Offline Crisis

• Magnat
  • Reputacja: 412
  • What are you waiting for! Get to work!
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #75 dnia: 13 Sierpień 2007, 19:48:16 »
Roter

Nick: Dobry, podoba mi się. Na pewno lepszy niż poprzedni, którego wolę nie mówić, bo właściciel się denerwuje jak słyszy go. Jednak co do nicku, oryginalny na pewno, przynajmniej w takiej formie, ponieważ widziałem jego inne przemiany na różnych forach Rooter, Rotr, Ruter itd. Kojarzy mi się z avkiem tej osoby. :P

Avatar: Jeden z najlepszych na forum. ÂŚmiechowy jak to niektórzy ocenili. Jest ciekawy bardzo ciekawy. Można na niego patrzeć przez długi czas i człowiek się nieźle ubawi jeśli ten avek go śmieszy. Jest inny niż pozostałe na forum, jest oryginalny. Bardzo mi się podoba.

Sygnatura: Jest dobra. Render ładny, ładne wykonanie, dobry napis. Ogólnie nie ma się do czego doczepić. Chyba, że powiem iż nudzą mi się już grafiki z tym człekiem. Ale mimo to - dobra sygnatura.

User: Można powiedzieć o nim wiele, jak uzna kogoś za przyjaciela to jest naprawdę to spoko koleś, ale jak uzna Cię za wroga to masz facet pecha, bo Roter nie spocznie póki nie utoniesz. :P Nie wychyla się zbytnio, pisze poprawnie. Ogólnie jest to fajny koleś, ale każdy ma swoje wady. Jest on trochę zbyt kłótliwy jak to widzę - ale co z tego? XD

Za co go lubię: Jest to ciekawa osoba i skomplikowana. Ma poczucie humoru i jest ogólnie śmieszny. Umie swoje zdanie poprzeć odpowiednimi argumentami.

Za co go nie lubię: Czasem przesadza...

Z czym mi się kojarzy: Dawne czasy... - niektórzy wiedzą o co chodzi. Poza tym z jego avkiem. :P

Obrazek: http://weblog.koewi.net/blitz.jpg

Stosunek do innych userów: Obojętny

Offline Antelius

• Myśliwy
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #76 dnia: 16 Sierpień 2007, 01:20:32 »
Khaleb

Nick: Nawet spoko, łatwy do zapamiętania, aczkolwiek chyba go skadś znam (chyba był taki islamski wojownik) xD 8/10

Avatar: Jeden z najlepszych na forum :D. W sumie jak go pierwszy raz zobaczyłem zastanawiałem się o co w nim chodzi :D(musiałem się przyjrzeć) Skąd ty go wziąłeś? 10/10

Sygnaturka: Ten ziomuś (tak rycerz nie kaczor) bardzo fajnie wkomponowany w tło. Dobrze dobrane kolory, napis jak to napis i wogóle mi się podoba. A userbar to absolutnie wymiata (mam te same poglądy) 10/10

User: Kiedyś bardziej aktywny, dziś trochę mniej ;). Bardzo fajny i pomocny. Jako jedyny jako tako pomagał mi z początków w królewskich łucznikach.

Dlaczego go lubię: Pomógł mi kiedy zaczynałem w Marantu (nie znacznie ale pomógł)

Dlaczego go nie lubię: Nie mam powodów

Z czym mi się kojarzy: Z bombą jądrową xD tak jakoś od avatarka.

obrazek

Stosunek do innych: Pomocny, nie wdaje się w konflikty.

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi zaimponował:
Spotkałem go na TG a zaimponował mi oddaniem dla łuczników (swego czasu)
« Ostatnia zmiana: 16 Sierpień 2007, 01:21:00 wysłana przez Antelius »

Offline Tidus

• Magnat
  • Reputacja: -2
  • Per Aspera Ad Astra...
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #77 dnia: 17 Sierpień 2007, 21:02:57 »
Antelius z niczym mi się nie kojarzy, ale nie jest z gatunku " jestem wesoły Roman" mam więc dość obojętne uczucia związane z tym nickiem
neutral

Avatar dziewczynka w dziwnym tle - nie podoba mi się.
negative

Sygna - tu nic nie powiem

User - Trochę czepialski poza tym 20% to jeszcze nie grzech ale co najmniej występek
neurtal

Za co go lubię : ---
Za co nie lubię : ---

Skojarzenia z nim :
tutaj

Stosunek do innych : jak dla mnie mało pomocny ale za to neutralny wobec wszystkich

Poraz pierwszy miałem kontakt z nim w moim domu w ornbos... to spotkanie nie było miłe, napisał tam posta całkowicie bez sensu za to ma też warna... zniechęca mnie więc niejasnością jego postów
« Ostatnia zmiana: 17 Sierpień 2007, 21:03:50 wysłana przez Zhai »

Offline Antelius

• Myśliwy
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #78 dnia: 17 Sierpień 2007, 22:23:42 »
Zhai

Nick: Beznadziejny nick ^^ kojarzy mi się z marihuaną i kupą xD. Krótki i dziwny, chyba go robiłeś na ślepo wstukując kilka klawiszy.

Avatar: Beznadziejny ^^ Chyba wpisałeś w google coś i ci wyskoczył taki nie? xD

Sygna: No to już lepsze ^^ fakt jest ten ziomuś z avka, ale tło bardzo fajne, napis też się dobrze komponuje. A jeszcze ten schemat no women - no problem Wymiata ^^

User: Nie miałem z nim nigdy kontaktu (to była tylko uwaga), ale wnioskuje że jest trochę zakręcony bo zmyśla strasznie (może zmęczenie, a może dziecko neo[ kiedy ja dostałem warna, ciebie nie było na tym forum xD, a poza tym nigdy z tobą nie gadałem xD ] )

Za co go lubię? - Brak
Za co go nie lubię? - Brak

Obrazek

Stosunek do innych: Tak samo jak on o mnie napisał ^^ mało pomocny(no ja niestety jestem bardzo pomocny dla nowych na marancie), a wobec wszystkich tez neutralny (patrz jacy jesteśmy podobni^^)

Gdzie go pierwszy raz spotkałem i czym mi zaimponował/zniechęcił: W tym temacie, zaimponował mi xD wyobraźnią ^^

P.S Tylko raz mi tu powiedziano że niejasno pisze i za to miałem warna, a że źle odmieniłem jeden wyraz to już niezrozumiałe. Specjalnie dla ciebie go edytowałem.
« Ostatnia zmiana: 17 Sierpień 2007, 22:43:43 wysłana przez Antelius »

Offline Lees

• Myśliwy
  • Reputacja: 60
  • "Boga nie ma w domu, wyjechał na wakacje do Vegas"
Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #79 dnia: 18 Sierpień 2007, 13:48:15 »
Antelius

Nick:Z czym mi sie kojarzy?Proszę o ciszę, muszę się skupić,a już wiem:Czy to Greckie czy jakieś imię?Jeśli tak to oryginalne,choć trochę ciężko się je wymawia

Avatar:Co to jest,do cholery,z mangi,anime,jakieś bajki,kto to może być-nie mam pojęcia.Nick niezły,masz na nim swój nick,te włosy czy to co trochę zasłaniają twarz,ale ogólnie wporzo.

Sygnatura:Jezu,zmiłuj się nad nami grzesznikami bo zgrzeszyliśmy...

User:Ogólnie mu się nie przyglądam,w Marancie jest aktywny,widuję go często,pisze składne,długie posty,Dzieckiem Neo to on nie jest.Myślę że będzie z niego gość,który czasem pożyczy kasę mi w Marancie:D

Za co go lubię:Nie narzuca się mi...

Za co go nie lubię:
....

[img]http://www.oiseaux.net/oiseaux/passeriformes/images/moqueur.des.savanes.bkma.1p.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych:Miły,uprzejmy,spokojny,przyjacielski,koleżeński, a teraz na poważnie.. no nie wiem większość z tych cech pewnie do niego pasuje ale kto to może wiedzieć.

Gdzie go po raz pierwszy spotkałem:Chyba w Marancie choć nie jestem pewien,tyle ludu tu już poznałem:d

Czym mi zaimponował: Tym że udało mu się zlikwidować warna,więcej nic,no może że się tak długo na TG trzyma:P/

Pozdrawiam
Lees

Forum Tawerny Gothic

Oceń Poprzednika 3
« Odpowiedź #79 dnia: 18 Sierpień 2007, 13:48:15 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18