Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 3

<< < (2/26) > >>

Sir_William:
Maksous  

Nick: Nie spotkałem się nigdzie z taką nazwą dla profilu, toteż mogę to oceniać jedynie jako własną inwencję. Nie jest on najgorszy, jednak jest coś co mnie w nim odpycha. 7

Avatar: Nie ma nic bardziej "bezczelnego" niż edytować grafiki z galerii. Nawiasem mówiąc nie będę tutaj szydził z ludzi, którzy w swoich avatarach upodobniają się do swoich idoli, gdyż jestem po prostu jednym z nich. Za samo zdjęcie, którego napis jest (w erze Photoshopa) beznadziejny stawiam: 6

Podpis: Jedyny aspekt, który wyróżnia się z Twojej sygnatury to grafika pana "Kanciaste Portki". Kiedy byłem mniejszy oglądałem go i pewnego rodzaju sympatia pozostała do dzisiaj. Za tekst, którego ludzie nie czytają nigdy i wspaniały obrazek daję dzisiaj Tobie: 8

Użytkownik: Był banowany, oznacza to, że przeskrobał w swoim życiu niejedno. Jednak da się to znieść gdyby nie temat, gdzie wszystkim dookoła spektakularnie ogłosił swój powrót. Od tamtej pory jestem zniesmaczony do tego człowieka.

Co mi się kojarzy z userem?: Bieda  

Dlaczego go lubię?: Jak to powiedział w Gothic 2 jeden z ÂŁowców Smoków "Nie jest to znajomość z której byłbym szczególnie dumny!" - i tak to pozostawię.

Dlaczego go nie lubię?: Spektakularny powrót? Może. Jego średnio dojrzała postawa użytkowania forum - na pewno.

Obrazek przedstawiający działalność danego usera:
[img]http://www.gamasutra.com/gdc2004/features/20040324/gollum_2.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych: Pomocny, miły, chętny do udziału w innowacjach

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił:
Spotkałem go w Marancie i tam już jego pierwsze spamerskie posty rzucały mi się w oczy. Tym samym zniechęcił mnie do samego siebie.

Nie chciałem Cię urazić - Maksous...

Kozłow:
Sir_William

Nick
William Wallace dostał przedrostek "Sir" do imienia, kiedy nadano mu tytuł szlachecki. Możliwe, że to od tego znanego powstańca szkockiego pochodzi tenże nick. Możliwe, ze pochodzi on z gry "Twierdza", bo to te klimaty, a William to angielskie imię. Z tego, co wiem Will lubi "Twierdzę".

Manga... (Czy tam cuś innego, nie znam się na rodzajach, ogólnie wywód japoński). Jak ja nie lubię komiksów, filmów, gier itp. itd. z mangą.... Długo tu nie bedę mówił, bo nie chcę bluzgać.

Sygnatura
Szczerze mówiąc, nie za bardzo ciekawa. Banner TG, potem informacja o zlocie, na końcu promocja własnej twórczości (bardzo dobrej zresztą xD). Nic ciekawego, a sygna jest nie zmieniana chyba odkąd tu jestem. Dałbyś coś ciekawego Will...

User
Rzadko bywa na forum, ale jak już nas zaszcyci swą obecnością, to napisze czasem coś mądrego. Ogólnie to jakichś nie mam do niego zastrzeżeń, prócz zaniedbywania Marantu (Trochę przez ciebie łucznicy upadli, ale nie mnie to oceniać). Nigdy nie widziałem u Willa posta krótszego niż 4 liniki, i to, wbrew obiegowej opini, uwazam za dobre.

Dlaczego go lubię
DODO mógłbyś już sobie darować tę i kolejną kategorię. Jak zwykle będą tu pisane bzdury itd... ale mniejsza z tym. Willa lubię pzrede wszystkim za jego spokój. Czasem potrafi też sypnąć żartem, a lubię ludzi z poczuciem humoru.

Dlaczego go nie lubię
Ukulele. (nie mam powodów, żeby go nie lubić)

Co się nam kojarzy z userem
Hmm... moze to dziwne skojarzenia, ale ostrze i jasnosć. :D Ostrze dlatego, ze kiedyś mi mówił, ze nazywają go blady, a to z koleji jest podobne do angielskiego słowa "Blade", oznaczającego "ostrze". Co do jasności, to nie mam pojęcia zcemu, po prostu mi się kojarzy ;]

Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum
[img]http://images26.fotosik.pl/8/79360fa6118b4246.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Taki głupi ;P (obrazek oczywiście :D)

Stosunek do innych userów na forum
Stos, szubienica, stos, szubienica, sto.. <joke> Miły i komunikatywny (jakie słowo lol)

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił
Gdzie go spotkałem...? Hmmm... Oczywiście na  forum.  Przy okazji mojego wstępowania do Marantu. Wstąpiłem do łuczników i nieuchronnym sie stało, że nabyłem w końcu jego nomier gg. Zeby mi jakoś zaimponowac to nie, ale nie zniechęcił mnie, bo nie wyjechał, jaką ja jestem "komunistyczną szują". Miły gość ;]

Ufff... Za następnym arzem będzie kategoria:
Podaj swoje całe archiwum Gadu Gadu z rozmów z tym userem :D

Grison:
Kozłow

Nick- User ma typowo komunistyczne poglądy dlatego tez i nick musi być związany z mateczkę rosją. Sławnych Kozłowów(od nazwiska) było wielu i nie mam pojęcia na czym się wzorowałeś. Nick sam w sobie nawet mi się podoba. Na dzień dzisiejszy dostajesz za niego 8/10.

Avatar- Wizerunek Lenina na czarnym tle. Fajne połączenie koloru białego i czarnego. Jednak to persony Lenina jestem uprzedzony i dlatego Avek z jego wizerunkiem nie podobama mi się tak bardzo jak np. wizerunek Osamy  . 7/10

Sygnatrura- A jakże. Tutaj po raz kolejny komunistyczny akcencik w postacie Lenina. Równiez nie za bardzo mi sie podoba. Ale tak czy inaczej to miałeś juz lepsze sygny z Lenienm. Radzę zmianę. Ocena 5/10.

User- Kozłow niemalże wzorowy user. Jest to inteligętny człowiek . Aktywny, piszący mądre posty i nie spamujący. Umie sie wypowiedzieć oraz potrafi bronić swojego zdania.

Dlaczego go lubię: Kozłow to fajny gość. Rozmawiamy często na gg i nawet fajnie nam to wychodzi(co nie koziołku?) Do tego bawi sie razem ze mną w Marant za co ma duży plus.

Dlaczego go nie lubię: Gdy w Marancie rozdawał pieniądze to mi nigdy nie dał  .

Co się nam kojarzy z userem: A co tu sie może kojażyć. Oczywiście syn Stalina i Lenina w jednym, który wyzwoli świat od demokratycznego śmiecia. Kiedyś miałem jeszcze inne skojażenia ale, gdy Kozłow powiedział mi co robi w szkole ku chwale komuny to teraz jestem nastawiony tylko na jeden tok myślenia o nim.

Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:

[img]http://img530.imageshack.us/img530/411/imageskh5.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów na forum: Miły, łatwo nawiązujący kontakty. Chętnie pomaga gdy go ktoś o pomoc prosi.

Oczywiście po raz pierwszy spotkałem go na forum(tak jak wszystki inne osoby). Od razu żuciły mi się w oczy jego komunistyczne poglądy. Do tego gdy dołączył do Marantu szybko zyskał uznanie i szacunek wsród innych graczy. Czym mi zaimponował. Czym mnie zniechęcił? No cóz. Tu parkotałbym dalej o tym komuniźmie ale juz mi sie to znudziło. Tak więc nie napiszę, że niczym mnie nie zniechęcił.

Kozłow:
Kapitan Greg

Nick
Wzięty oczywiście z G2:Noc Kruka. Był to sławetny pirat, który nami pomiata. Szczerze to nick nie jest oryginalny mogłeś się wysilić. Gregów ci u nas dostatek na forum i to, ze napiszesz jeszcze "Kapitan" nie zmienia faktu żeś jest w gronie nieoryginalnych Gregów.

Przypomina mi to jakiegoś gracza rugby. Zawsze mi się tak ten avatar kojarzy. W sumie to zły nie jest, ale nieciekawy dla mnie. Przynajmniej nie jest to manga....

Sygnatura
Promotor Samotnych łowców. Przenosi do ich punkty rekrutacyjnego. O ile pamiętam, Greg zawsze miał promocję łowców w swoich sygnach. Możesz w sumie mieć, nikt ci nie broni, ale dałbyś coś od siebie (chyba, ze BF ci każe mieć taką ;]). O samym wyglądzie sygny mogę powiedzieć jedynie to, ze poprzednia była fajniejsza.

User
Dobry userek, nie miał w życiu warna. Takie dobre dziecię Maurycego. Dużo postów, większość mądrych. Najwięcej udziela się na Marancie. Nie wiem, czy to ci chwalić, czy cię za to besztać... Chwali ci się to, bo widać twe zaangażowanie w zabawę, a beszta ci się to, bo nie samym Marantem to forum żyje ;]

Następne dwie katergorie pan Maurycy (IsentoR) kazał pisać w poniższej formie.

Za co go Lubię  
Często sobie gadamy na gg. ÂŚmieszny człowiek (w pozytywnym tego słowa znaczeniu :P).

Za co go nie lubię?
Wysyła mi powalone buźki na gg. Greg, naprawdę mam tego dosyć... I męcvzy mnie cięgle o kasę na marancie, a ma jej ponad 1000

Co nam sie kojarzy z userem
ÂŁowcy. Jest jednym z głównych członków. A tak pozatym to z takim gościem, co dla fazy dotyka rozgrzanej kuchenki.

Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum
[img]http://images26.fotosik.pl/8/f1ed61d280c81073.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Stosunek do innych userów na forum
Fajny gość, komunikatywny (alez mi się to spodobało), nowych userów nie obrzuca, ale stara sie im pomóc, załatwi pewne sprawy.

Na forum. Przy okazji kupywania trucizny. Potem nomier gg. Nie zniechęcił mnie, ani nie zaimponował. Nie wiem co tu napisać ;]

DODO:
Kozłow

Nick: Mam wrażenie, że jest on rosyjskim nazwiskiem xD Z pewnością wybija się z tłumu bezimiennych na tym forum a za to muszę pogratulować. Na tym forum spotkałem się z nim po raz pierwszy.
Avatar: Ach obrazek Stalina. Być może jesteś za powrotem starych dobrych czasów xD Sama głowa nie jest zbytnim urozmaiceniem avka xD Mógłbyś zmienić avatar, gdyż nie przypadł mi on do gustu.
Sygnatura: I znowu Stalin, który mi się nie podoba, do tego tekścik na zielono który w stylu LIGHT nie za bardzo widać. Cóż mogę powiedzieć sygna nie podoba m się i mam tylko nadzieję, że niedługo ją zmienisz.
User: Za Kozłowa, Z Kołowem, W Kozłowie. Motto twojej partii komunistycznej. User który ma własne zdanie i nie da sobie go zabrać. Szanuję Cię za twą upartość w dążeniu do celu. Mam nadzieję, że nigdy nie zmienisz zachowania.
Dlaczego go lubię: Za jego upartość na forum oraz grzeczne zachowanie ^^
Dlaczego go nie lubię: Bo ma Stalina w sygnie.
Co się nam kojarzy z userem?: Nikt nie będzie mi miał za złe jeśli powiem, że kojarzy mi się z ruskiem.
Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:
RUSEK
Stosunek do innych userów na forum: Przyjazny, komunikatywny, szanujący zdanie innych oraz piszący bez błędów  
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Po raz pierwszy spotkałem go na tym forum. Zaimponował mi swym zachowaniem oraz upartością w temacie o komunizmie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej