Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 3
MeGorT:
DODO
Nick: Nick pochodzi od pradawnego, prehistorycznego, etc...ptaka, jednak ty wybrałeś podobno ten nick gdyż nawiązuje on do twojego imienia i zdrobnienia którym posługiwała się twoja młodsza siostra...xD...Co z tego jak mi i tak kojarzy się ze słynną..xD...piosenkarką Dodą...Jednak nie mam do niego zastrzeżeń i już się przyzwyczaiłem.
Avatar: Manga...ogólnie nic do niej nie mam i prawdę mówiąc dobrze się komponuje na ramach forum. Minimalnie tuningowany przez ciebie, chociaż tego nie widać do końca...xD, ale też już się przyzwyczaiłem i ładnie wygląda na skinie light..więc jest Ok...
Sygna: Nie dziwiąc się wyczaiłem w niej mangę...xD. Prawdę mówiąc stara dobra, nie zmieniana od tysiąclecia sygna, bardziej mi się podobała z Bloodryne...jednak ta nie jest najgorsza, ale jak zwykle w twoim wypadku źle uszeregowana...jak dla mnie rzecz jasna..xD...
User: Stary...eee..a raczej najmłodszy moderator naszej ekipy, jednak staż na stanowisku owym jest o wiele starszy od pozostałych z teamu...Bardzo, ale to bardzo aktywny i pilny, sponsor wielu konkursów...Można by powiedzieć dusza Tawerny...byłbym zapomniał, wspaniały Mistrz Ortografii...oj za dobry ten mistrz..xD
Dlaczego go lubię: Stary kumpel, razem robiliśmy screeny do encyklopedii, w której on był moim przełożonym...xD, chociaż się opuściłem, nie zbeształ mnie...xD. Podziwiam go za jego wytrwałość i zapał do pracy i starania się o jak największą jakość naszego forum...
Dlaczego nie lubię: Nie pamiętam....
Co mi się z nim kojarzy: Manga, Zapał, Babka od Polskiego..xD, ÂŻul (Zdjęcie..xD)
Obrazek: [img]http://www.dexigner.com/images/content/news/3391.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych: Wyrafinowany dawca warnów...xD..<joke>...Potrafi wpłynąć na danego usera spamera tak aby się nawrócił, ma chłopak charyzmę...xD
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Pierwsza moja styczność z nim to Obrazki do Encyklopedii, tam się razem zaznajomiliśmy i zbliżyliśmy do siebie..xD/ Zaimponował mi swoją wytrwałością i zapałem/ Niczym mnie nie zniechęcił, mi np. nie przeszkadzało wytłuszczanie literówek...xD...Ogólnie fajny Hardcore z tym był...a " Hardcorowe Wyzwania to Moje Motto ÂŻyciowe "
Bye....See you Later
MeGorT
P.S A spróbuje mnie kto wyprzedzić, powieszę na szubienicy śmiałka....xDD
Kozłow:
Na początku chciałbym kilka słów do|DODO (:D:D)
Drogi nasz modzie... W mojej sygnie i avku to nie Stalin. To Włodzimierz Lenin.
MeGorT
Nick
Popularnie skracany na trzy wyróżnione litery, czyli MGT. Chyba gdzieś, kiedyś, coś tlumaczył, że coś te litery zanczą, ale ja nie pamietam co. Zawsze mi się ten nick kojarzył ze skałą. Człowiek twardy jak skała. Meg tak nie jest ;]
Pamietam jego poprzedni avek. Ten jest o wiele, wiele lepszy. Bandyta, a nizej podpis Megort. Megort, ty złodzieju!! ( )
Sygnatura
Opanowana przez promocję Klanu Ohsi, w którym MGT niestety już nie jest (podobnie jak i ja). Pierwsza, najwieskza sygna, to momowe dzieło. Pierwszy promotor, jaki powstał w klanie. Druga sygnatura niezbyt mi się podoba. Nie można rozróżnić, co tam pisze. Trezci userbar, bodajże autorstwa pana Canisa. Ten jest spoko.
User
No ostatnio się trochę opuścił. Ale to chyba przez to, że był bodajże w Anglii. Najwięcej udzielał się na Marancie, bo był tam jednym z MG. Ale i na działach pozamarantowych potrafił palnąć coś mądrego ;] Robi niestety dużo błędów ortograficznych. Ogólnie zastrzeżeń do usera nie mam.
Dlaczego go lubię
Spoko się z nim gada na gadu - gadu. Kiedy jeszcze był w klanie, to szanowałem i lubiłem go za to, że trzymał klan w kupie. Tak poza tym, to miły gośc ;]
Dlaczego nie lubię
Nie ma takiego powodu.
Co mi się z nim kojarzy
Inkwizycja (;P), ambitność, cholernie duże plany na przyszłosć.
Obrazek
[img]http://images29.fotosik.pl/10/57b78bf7a5a0939c.gif\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych
Miły, przyjacielski, pomaga nowym odnaleźć się w Marancie, bierze pod rozwagę wszystkie pomysły. (a raczej brał ;()
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił
Spotkalem do przy okazji wstępywania do bandytów. Zaimponował mi tym, ze bardzo starał się rozwijać Gildię nad którą miał władzę i trzymał wszystko w kupie. Zaimponował mi również innowacyjnością.
--------------------------------------------------------------------
600 POST!!!!!!!
Crisis:
Kozłow
Nick
Ogólnie nigdy z takim nickiem się nie spotkałem, jednak nadal wydaje się tak... prosty, nieoryginalny? Jednak nie zmniejszy to znacznie oceny, ponieważ rzadko można dobrać nick, który pasuje do posiadacza. W tym natomiast przypadku panocek trafił idealnie. Jego fascynacja Rosją i Komunizmem może nie jest zbyt dobra według niektórych, ale dzięki temu właśnie wydaje się, że pasuje on do swojego nicku. Dlatego pod tym względem chylę czoła...
Lenin, jeden z bohaterów w historii komunizmu. Bez żadnych bajerów avek, taki prosty i ogólnie bez niczego! Lenin nie jest ładny z tego profilu! :P Najgorsza kategoria u Ciebie. :P
Sygnatura
Jedna grafika, może nie jest zbyt genialna, ale za to wymowna. Po pierwsze - znowu Lenin, ale tym razem ładniej wygląda. :P Nie mam żadnego "ale" do grafiki, ale jednak to nie mój gust. :P
User
Ma dużo postów, ale czy to się aż tak bardzo liczy? Liczy się treść postów no i w tym względzie Koziołek znowu wychodzi na plus. Jego posty są długie, sensowne, poprawnie językowo, ogólnie do nich żadnego ale. Kozłow jest miłym i zabawnym człowiekiem. Zawsze wydawało mi się, że to jakiś fanatyk na wzór Lenina czy Stalina jest, a tutaj proszę, taka niespodzianka na plus. :P Na gygy rozmawia się z nim przyjemnie i bardzo rzadko się kłócimy. Ogólnie rzecz biorąc spoko koleś, który może coś osiągnąć na TG jeśli będzie się starał i go administracja polubi. :P
Dlaczego go lubię
Jest napisane powyżej, ale wymienię: Miły, zabawny koleś, z którym można pogadać na luzie. Jest ambitny i zawsze broni swojego zdania. Jego posty są bez zarzutu i pisze poprawną polszczyzną - starczy? :]
Dlaczego nie lubię
Nie ma takiego numeru...
Co mi się z nim kojarzy
Komunizm, Lenin, Stalin, ZSRR. :P
Obrazek
Lenin promujący komunizm :P
Stosunek do innych
Miły, zabawny, pomocny, głośno mówi co sądzi o innych.
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił
Spotkałem go pierwszy raz na TG, przyciągnęło moją uwagę temat o komunizmie i jego posty i to jego wielbienie tego systemu mnie trochę zniechęciło. Zaimponował mi... stylem pisania ^^
Pozdrawiam.
Sado:
Crisis
Nick: Nie jestem pewien, ale pochodzi od gry, o tym samym tytule... cóż, szczerze powiedziawszy podoba mi się, ale bardziej lubię takie bez "i" a z "h" przed spółgłoskami ;]. Ale i ten nie jest zły. Podoba mi się, że można skrócić do Cris... xD W Marancie dobrze służy ;p 7/10
Avatar: Cholernie mi się kojarzy ze Stalkerem. Gra podobno fajna, ale takie aż tak mnie bardzo nie kręcą. Już wolałbym żebyś jakiegoś zioma z C&C dał ;] Ale duży plus, za to, ze nie widziałem, ani jednej zmiany avka ;] Zawsze kiedy go zobaczę, to od razu wiem, ze to kumpel Crisis xD. -8/10
Sygna: Szczerze powiedziawszy nie chce mi się zaglądać do tematu, żeby patrzeć co za obrazki ma pan Crisis xD. ale dobra
1. Sygna Samotnego Łowcy! BDB + !! Widać że Ana wykonał kawał dobrej roboty. Bardzo ładnie wygląda i pasuje do profesji na Marancie ;] 9/10
2. Fuuj. To nie pasuje do Ciebie. Bardzo mi IsentoRę nie podoba. Zapewne to jakis mag rzucający czar. Oólni nie podoba mi się wykonanie... ale chyba masz go od pcozątku, za co plus. Mimo tego: 3+/10
3. Userbarek... taki jakiś dziwny <brak oceny>
User: Młodszy braciszek na Marancie. Samotny Łowca, Wampir, Członek WK... kiedyś prowadzący kuźnię... ale najbardziej go lubię za osobowość. To extra ziom. CZęsto gadamy na gg, nigdy się nie kłócimy. Po prostu lux man xD Jest zabawny na gg, bo na Marancie nie za bardzo. Często ma świra ( :D:D:D), ale ma też smutną przeszłość, za co mu współczuje... naprawdę dobry koleś
Za co go lubię: za to że mój braciszek na Marancie, za to że gadamy na gg i za to ż ejest fajnym ziomem
Za co go nie lubię: Spie***ć z Tą opcją!! xD
Co mi się z nim kojarzy: Zbrodnia z miłości. Człowiek, który sobie na coś zasłużył wykonując jakąś ciężką pracę i czekając
Obrazek:
[img]http://www.gram.pl/upl/artykul/20061214234838.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
(choć ten obrazek bardziej ze mną sie kojarzy)
Stosunek do innych: Przyjazny... choć niekiedy... Umie (;/) poznać głębokość swej winy
Gdzie go spotkałem:
Oczywiscie na TG... a dokładniej na Marancie...
Trivet:
Lord Sado
Nick:
<khem, khem>...no wybacz, ale kojarzyć to się może tylko z jednym. Nie wiem co myślałeś wpisując ten nick w trakcie rejestracji na TG, ale musiało to być, albo chwilowe zamroczenie, albo głęboka fascynacja różnymi wątpliwymi rozkoszami. Przynajmniej tego "Lorda" dodałeś, bo inaczej by była niezła heca. No, a tak na serio...no co by nie mówić śmiesznie ci wyszło.
Nic innego jak kostucha na tle zachodzącego słońca plus złote literki składające się na jego nick. Prawdę mówiąc nic szczególnego i zwykle gdy widzę go na forum nie przykuwa jakoś za bardzo mojej uwagi. Ot taki poprawnie zrobiony średniak.
Sygnatura:
No i widzimy przejaw chrześcijańskiej miłości do papieża Polaka, niech mu ziemia lekką będzie...Poza tym całkiem ładnie zrobiona sygnaturka przedstawiająca Altaira z Assassin's Creed. Swoją drogą bardzo wielu userów ostatnio używa tej postaci...
User:
Zdarzyło mi się zamienić z nim kilka słów. Pomimo młodego wieku(1 września 1960? Nie sądze... ) potrafił odnaleźć się w brutalnej rzeczywistości forumowego społeczeństwa. Poza tym naprawdę dużo postuje co oczywiście wpływa na zawartość forum, gdyż jego posty zwykle mają w sobie to coś, że warto poczytać. Z tego co się orientuje jest aktywnym graczem w Marancie. Do trolla mu daleko.
Za co go lubię:
Za to, że pomimo tak młodego wieku czuć w nim potencjał, zażartość i charakter. Poza tym jest sympatykiem japońskiej sztuki rysowania za co ogromny plus.
Za co go nie lubię:
Hmm...pewnie za nick, choć z drugiej strony miałem okazje się trochę pośmiać, więc i to za plus można uznać.
Co mi się z nim kojarzy:
Niezachwiana ambicja i uparte dążenie do celu
Obrazek:
[img]http://www.cineol.net/dirusers/~vadin/Calico_sado.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
No wybacz, ale po prostu nie mogłem się powstrzymać
Stosunek do innych:
Z tego co zdarzyłem zauważyć jest raczej spokojnym opanowanym userem, który poza drobnymi słownymi zaczepkami nikomu złego nie robi.
Gdzie go spotkałem:
Nigdzie indziej jak na gothicowej tawernie. A tak dokładnie to gdy pierwszy raz zagadał do mnie poprzez komunikator, bo wcześniej jakoś jego obecność na forum dziwnym trafem omijała moją świadomość.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej