Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 3
Arthas:
Crisis
Nick: Oryginalny i praktycznie niespotykany w środowisku internetowym, przynajmniej ja nie miałem okazji spotkać się z takim "sobowtórem nickowym" do tego czasu. Kojarzy mi się z grą Crysis, którą bardzo polubiłem i od dawna na nią czekam, więc z pewnością ksywa sprawia na mnie pozytywne wrażenia i odczucia.
Avatar: Po części tajemniczy i stosunkowo ładny, lecz nie ma w sobie nic szczególnego, co mogło by przykuć uwagę najzwyklejszego użytkownika. W miarę pasuje do nicka, jednak ja osobiście widziałbym tutaj coś innego. Sprawdzony podpis i obramowanie...
Sygnatura: Tylko jeden obrazek, ale za to jaki... ÂŚwietna i piękna sygnaturka, która może być powodem do dumy, gdyż naprawdę może się podobać. Myślę, że nie ma co się dalej rozpisywać, bo choć poza tym jednym obrazkiem nie ma żadnych podpisów, userbarów, czy innych upiększeń, sama sygnatura w zupełności wystarcza.
User: Bardzo aktywny po objęciu funkcji moderatora na forum. Stara się i pomaga jak może, o czym świadczą jego chęci, zaangażowanie, samo zapał i ambicje, które czynią z niego niezwykle pożytecznego i niemalże niezastąpionego moderatora i użytkownika. Criris jest osobą rozważną, mądrą i tolerancyjną, przez co szybko zyskuje sobie nowe znajomości i w zasadzie nie można go nie lubić. Warto dodać, że jako user stara się rozkręcić i rozwinąć tematycznie forum za pomocą interesujących i często wartych dyskusji tematów. To się chwali.
Dlaczego go lubię: Ponieważ zawsze daje z siebie 101% i nie odwraca się od swoich najbliższych znajomych nawet w złe dni ;P Nie wiem, co jeszcze napisać. W sumie takich osób "ze świeczką szukać" i chyba wszystko jasne
Dlaczego go nie lubię: Tak nigdy nie będzie.
Co mi się kojarzy z nim: Crysis, dojrzałość, Samotny ÂŁowca
Obrazek:
[img]http://www.f7c-network.com/customavatars/avatar100702_3.gif\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych userów na forum: Przyjazny, uprzejmy, z poczuciem humoru i z dużymi chęciami robienia czegoś dobrego.
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Nie pamiętam już, ale chyba dopiero na Tawernie się poznaliśmy, był jeszcze związany z Gothic Net. Zaimponował mi swoim zachowaniem, niczym nie zniechęcił...
Maksous:
Arthas
Nick: Bardzo lubiana przeze nie postać z Warcrafta. Ale ponieważ zgapiłeś nick, a nie wymyśliłeś swojego to dam 8/10
Avatar: Czy to jest wilkołak?? Ech nieważne co to jest ale mi się podoba XD. Avatar jest mroczny i taki powinien być 10/10
Sygnatura: Ruchoma, kolorowa, przyciągająca wzrok i ciekawa. Co tu więcej dodać?? 10/10
User: Aktywny użytkownik, jest lordem więc tak powinno być. Jest człowiekiem przyjaźnie nastawionym, jego wypowiedzi na forum są na wysokim poziomie. 10/10
Dlaczego go lubię: Może dlatego że jest miły, nie rozdaje warnów tu i tam. a gdybym go znał lepiej na pewno bym jeszcze coś napisał.
Dlaczego go nie lubię: ERROR
Co mi się kojarzy z nim: Kojarzy mi się z księciem z kultowej gry Warcraft 3.
Obrazek: Arthas
Stosunek do innych userów na forum: lubi pomagać, nikomu nie sprawia przykrości, jest miły.
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Po raz pierwszy spotkałem go na forum, było to jakieś dwa lata temu w wakacje kiedy dopiero Tawerna gothic się rozwijała, byłem wtedy dosyć głupi i nabijałem posty, jednak teraz wyszedłem na ludzi :p. Kiedy zobaczyłem jego pierwszego posta a był on bodajże w temacie o Warcrafcie III wiedziałem że będzie on dobrym użytkownikiem forum......
Elrond Ñoldor:
Bela
Nick: Hmm... Taki siaki. No na prawdę nie myślę jak go czytam :P Taki, kufa, leniwy. Zwykły, choć stwierdzenie że pospolity było by stwierdzeniem błędnym. Na pewno wybija się z tłumu bezimiennych, Rhobarów, Kerthów ;p i innych gothicowych nicków...
Avatar: ÂŚwietnie pasujący do nicku, ba, przytulisty ( na pewno będzie cenzor...) Jakaś postać, najwyraźniej znudzona dotychczasowym życiem, wykrzykująca twój nick :\ . Tylko na łapie ma cóś, jakby rękawica bokserska...
Sygna: ;] - ta buźka mówi o wszystkim. Heh, można tak na nich patrzeć i czekać aż się uwolnią :] prosta, Nie zawierająca dziesiątki userbanów... głupich liczb i słów o Janie Pawle II... Jedna z najlepszych.
User: Marantowy Wampirek. o by tu pleść... "Aktywny", "Bezwarnowy", "Takich jak najwięcej", "Potrafiący wysłowić się", "Wdać się do dyskusji". Koniec
Za co go lubię: Nooo głupi podpunkt, powinno być "Czy go lubię..." Ale lubię go za to że... nie jest pokemonem?
Za co go nie lubię: Za to że nie odważył się podłożyć bomby pod sejm i pałac prezydencki...
Skojarzenia: Leniwa belka, ot co.
Obrazek: Hiahiahiahia... (klik)
Stosunek do innych userów: Pfff.. mający własne zdanie. Raczej miły, chyba ze go ktoś wkurzy...
Gdzie go spotkałem: W amerykańskim więzieniu stanowym. Dostaliśmy się tam, gdy on popełnił samobójstwo, a ja nieudany atak terrorystyczne (za mało znaczków na paczce, kufa...)
Lucas Paladin:
Elrond
Nick - cóż pewnie nie będzie to zaskoczeniem jeśli napiszę, że to nick zapożyczony z genialnej(moim zdaniem )powieści J.R.R Tolkiena - Władca Pierścieni. Cóż oryginalny to może nie jest, ale chyba pasuje do osobowości właściciela, bo czasami owy user bardzo przypomina Elronda. Niemniej za nick daję 7/10
Avatar - zaraz, zaraz skąd to znam? Cóż z początku myślałem, że jest to symbol zaklęcia w nie pamiętam dokładnie jakiej grze RPG. Dalej jestem w tym samym przekonaniu. Może sam właściciel mi powie? Cóż graficznie rysunek avatara ładny, jednak Twojego dzieła to on nie jest Mnie się podoba 8/10
Sygnatura - tak... święte słowa Gandalfa wypowiedziane w ruinach Morii do Froda. Bardzo wpadły mi w ucho i w pamięć, masz za nie ogromny plus. Cóż, a te piękne oczy są i może piękne(ech, jak ja słowa dobieram?), ale sama sygnatura w sobie mi się nie podoba. 8/10
User - cóż na pewno należy on do tych "twardych", podstawiających na swoim. Pisze sensowne posty, nie łamie regulaminu, czego dowodem jest brak ostrzeżeń. Krótko mówiąc - niemalże wzorowy user.
Za co go lubię - na pewno za to, że nie ustępuje innym i potrafi postawić na swoim. Poza tym jest całkiem miły, w końcu przyjął mnie do Zakonu ÂŚwitu :P
Za co go nie lubię - System Error 404
Skojarzenia - Elrond z Władcy Pierścieni, Kamienna Skała
Obrazek
Gdzie go spotkałem - Pod lampą nr 102 Na forum Tawerny oczywiście. Właściwie to niczym mi nie zaimponował i niczym nie zniechęcił do bo tu chodziło głównie o Zakon ÂŚwitu.
DODO:
Elrath
Nick: Nazwa usera kojarzy mi się z elfem wysokiego rodu. Jakąś wyniosłą bogatą postacią odzianą w płaszcz i depcząca po marzeniach innych. W całej społeczności internetu widziałem tylko 2 razy taki nick dlatego biję brawa za Twą oryginalność.
Avatar: Widzimy kobietę z szalem na głowie. Pierwsze skojarzenie to - hinduska? Avatar został zmodyfikowany przez usera co wyszło nawet fajnie Ogólnie może być odebrany jako poszerzona tematyka nicku (elfy). Jest raczej oryginalny, gdyż rzadko kiedy zdarzają się osoby, które zamieszczają twarze ludzi jako avatar.
Sygnatura: Bardzo ładna. Jest przejrzysta i ładnie skomponowana. Dwa zdania na górze, usebar oraz obrazek z tą samą osobą co w avatarze. Muszę pochwalić końcowy obrazek, gdyż wygląda on najładniej z całej kompozycji.
User: Hmm nie wiem jak mam się do Ciebie zwracać Po nicku można wnioskować, iż jesteś płci męskiej a po avatarze i sygnaturze, że jesteś płci pięknej. Proszę Cię byś się nie obraził/a za to, ale będę pisać w formie męskiej, gdyż nie jestem pewny. User jest bardzo aktywny i chętnie pomaga innym na forum. Pisze rozbudowane posty, które są na temat. Używa polskich znaków co mnie bardzo cieszy, gdyż łatwiej odczytuje się zawarte treści. Bez warna z taką ilością postów więc można powiedzieć, że można brać Cię za wzór do naśladowania przez młodszych użytkowników.
Dlaczego go lubię: Pisze długie posty i ogólnie jest nastawiony życzliwie do świata. Lubię również za to, iż tak jak ja jest fanem gier Gothic xD.
Dlaczego go nie lubię: Brak danych, proszę zajrzeć później...
Co się nam kojarzy z userem?: Jak już powiedziałem w avatarze, kojarzy mi się z elfem wysokiego rodu. Dostojny i władczy panuje nad innymi.
Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:
Obrazek
Stosunek do innych userów na forum: Pomocny i życzliwy. Chętnie podejmuje dyskusję na różne tematy. Nie rezygnuje łatwo z własnego zdania.
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Spotkałem go na tym forum. Zaimponował mi tym, iż zawsze pozostawał neutralny w danej sytuacji. Potrafi wyjaśnić innym na czym polega dany problem i naprowadzić ich na jasną stronę mocy xD.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej