Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 3

<< < (23/26) > >>

Dark Prince:
Nick: Valdar, hmm, trochę dziwaczny nick. Przyznam szczerze, że jeszcze nigdy wcześniej go nie widziałem, ale nie jest jakiś wymyślny czy skomplikowany jest po prostu oryginalny.
Avatar: Fee, anime. Sam nie wiem dlaczego, ale nie lubię anime, ma w sobie takie wewnętrzne 'fuj'. W obrazek wkomponowany jest napis 'Valdar'. Nie jestem jakimś przeciwnikiem podpisywania avatarów, ale niekiedy wykonaniem one nie porażają, tak jak w tym wypadku.
Sygnatura: Któż nie słyszał o wiedźminie niech prędko nadrobi braki, bo to wstyd i chańba. Jest to klatka z filmu Tomasza Bagińskiego, tylko z tą różnicą, że jest podpicowana. Pierwszy napis jaki rzuca się w oczy to 'Wiedźmin', a drugi, który jest mniej widoczny to 'Valdar'. Jest jeszcze ubek z wiedźminem, ale nie jest to nic specjalnego.  
User: Szczerze powiedziawszy, to jeszcze nigdy nie spotkałem się z jakimkolwiek jego postem, więc najprawdopodobniej udziela się w marancie, choć 16% jego postów pochodzi z działu sprzęt, ale do niego rzadko zaglądam. 138 (0.27% z łącznej liczby postów) postów nie jest jakąś oszałamiającą liczbą, ale 100 została przekroczona. ÂŚrednio pisze 0.3 posta dziennie i można się domyślić, że nie należy do ludzi, którzy pieprzą trzy po trzy, byleby zwiększyć cyferkę pod nickiem.
Dlaczego go lubię: Ciężko powiedzieć coś na ten temat, gdy się kogoś dobrze nie zna.
Dlaczego go nie lubię: Ciężko powiedzieć coś na ten temat, gdy się kogoś dobrze nie zna.
Co się nam kojarzy z userem?: Manga, Naruto i wszelkie inne mangi i anime.
Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:
[img]http://foteka.pl/full/af1e819239eb5d94536863d966f214d9.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych userów na forum: Nie znam, ale po poście w tym temacie wnioskuję, że raczej obojetnie podchodzi do każdego nowo spotkanego uzytkownika.
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Pierwszy raz spotkałem go w tym temacie. Niczym, nie znam go na tyle, żeby powiedzieć o nim coś konkretniejszego niż przypuszczenia i domysły.

Grison:
Dark Prince

Nick: Stwożony zapewne pod wpływem ekstazy związanej z grą Prince of Persia: The Two Thrones. O ile sie nie mylę ;]. Nick interesujący, fajny a co do orginalności to sie nie wypowiem, gdyż wydaje mi się, że mnóstwo ludzi moze mieć taki włąsnie nick.
8/10

Avatar: Hmmm... okreśłiłbym to jako "jakieś coś", któro w dodatku nie jest widoczne dobrze na avatarze. Ja w tym widze jakigoś zwierzaczka. Może wilkołaka? Ale nie jestem pewien i nie będę tego dochodził ;]
5/10

Sygnatura: Obrazek reklamujący grę Hellgate. Jako na okolicznościową sygnaturke to dobrze ;]. Do tego  userbary międzyinnymi z gram.pl :P. Oraz z System of a Down. Za to szczególny plus ;]
7/10

User: Dark Princa dosyć często widze na forum. Wypowiada sie mądrze. Modowie nie mają z nim za dużo pracy. Nie spami, nie bluźni u umie się zachować. Poprostu dobry user. swego czasu był w marancie ale nie dane mi się było z nim "spotakć"

Za co go lubię: Wyżej jak wół napisane :P

Za co go nie lubię: Nie mam większych powodów :P

Co mi sie kojaży z userem: Czarna masza, jedzenie kotów i spanie na skórach nieposkromionych dziewic :]

Obrazek: [a href=\"http://img511.imageshack.us/my.php?image=beztytuuls6.png\" target=\"_blank\"] . W jakim temacie to juz dokładnie nie pamiętam. Ale zaciekawił mnie dziwnym Avaterem z czymś przypominającym pentagram.

Crisis:
Nick: Nie podoba mi się z bardzo prostego powodu. Ktoś zgadnie? Brawo! Jest z Gothica. To największy minus tego nicku. Dodatkowo nie jest to zbyt oryginalna nazwa. Jednak przyzwyczaiłem się do tego, że masz taki nick Greg i trudno byłoby mi się odzwyczaić. Jednak mimo wszystko nie podoba mi się.

Avatar: Nie jest aż tak źle, ale popsioczyć na niego muszę. Sam mi powiedziałeś, zrobił go Xoulus. Jednak nie jest to cudo. Sama postać jest nawet dobra, render niezły, ale co z tego jeśli jego potencjał nie został wykorzystany?   Niebieskie tło zrobiło, że avek jest niewyraźny. Napis niezbyt dobrze pasuje. Ogólnie jest średnio.

Sygnatura: ... tak można najtrafniej skomentować tą grafikę. Oczywiście mówi wiele prawdy, ale coś u mnie wydaje się duża. ;p Lepiej nie komentuję, bo będzie źle. :P Powiem jedynie Greg prośbę - zmieć sygnaturę. :P

User: Jakim jest userem na forum? Jest aktywny o czym świadczy jego licznik. Ponad 1000 postów z czego większość jest dość dobrych. Greg to rozważny, mądry i tolerancyjny user. Jednak mam małe "ale". Bardzo aktywny Greg jest w marancie, forumowej grze, miło by było gdyby wypowiedział się w innych działach (Greg, moje tematy czekają. :P). User dobry, jak nie bardzo dobry.

Za co go lubię: Opisane wyżej, oraz za nasze "śmiechowe" rozmowy czasem na gg.

Za co go nie lubię: Nie mam za nic.

Co mi sie kojarzy z userem: Gothic 2 Noc Kruka, Marant i Samotni ÂŁowcy.

Obrazek:
[img]http://www.sp.olkusz.pl/gazeta/1/images/gardela.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Bez urazy. :P

Stosunek do innych: Miły, przyjazny, tolerancyjny.

Gdzie go spotkałem: Tawerna Gothic - Marant -  Samotni ÂŁowcy.

Pozdrawiam, Crisis.

Dark Prince:
Nick: Crisis, czyli nic innego jak Kryzys. Nie wiem co go tchnęło na taki nick, ale kto by się tym interesował. Muszę przyznać, że jeszcze nigdy nie spotkałem się z kimś kto by miał podobny nick (taa, wystarczyło by wybrać na nick podkładka, parasol czy telewizor a można być pewnym, że dłuuugo nie spotka się kogoś kto ma ten nick), co nie oznacza, że jest wyjątkowy etc. zwykłe slowo, ot co.
Avatar: Jakiś żołdak z maską na twarzy. Dość 'wyświechtany' już jest, bo ma go odkąd tylko pamiętam. Nie ma żadnych nowomodnych wodotrysków czy innych bajerów, na które lecą nastolatki, jest to stary, 'podniszczony' avatar. Nieobyło się bez popularnego podpisywania avków.
Sygnatura: Tutaj już mamy trochę więcej bajerów niźli w avatarze.  Postać Mrocznego Księcia jest dobrze wkomponowana w tło, którym zapewne są piaski czasu. ÂŁadnie zrobiona i z podpisem.
User: Od niedawna moderator, który jest wyluzowany i aktywny zawodowo. Ostatnimi czasy widzę tylko i wyłącznie jego interwencje, czyżby reszta zapadła w przedwczesną hibernację zimową? Pisze interesujące i długie (to jest trochę kontrowersyjne, ponieważ gro ludzi, którzy jak tylko zobaczą +3 linijki tekstu to do razu używają opcji wstecz w przeglądarkach) posty, które często nadaja się na artykuły. Nie wyśmiewa nikogo i go nie obraża (no z wyjątkiem jednego tematu, w którym wielu uzytkowników zachowywało się jak święte krowy), jest tolerencyjny, inteligentny (cholera, dochodzę do wniosku, że an tym forum zbiera się elita elit, oczywiście oprócz kilku wyjątków, które z wiadomych względów lepiej jest przemilczeć).
Dlaczego go lubię: Dość śmiałe stwierdzenie. Tak naprawdę to tylko z Belą i Dodem nawiązałem kontakt poza forum. Nie należę do ludzi, któzy spędzajana komunikatorach 3/4 wolnego czasu, więc nie mam zbytniej okazji do zapoznania się z większościa forumowiczów.
Dlaczego go nie lubię:
Co się nam kojarzy z userem?: Kryzys, newsweek, wojsko, pecet.
Obrazek przedstawiający zachowanie danego usera na forum:
[img]http://foteka.pl/mini/9fe6a4a5762a08865f9402cdb5241319.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych userów na forum:Przyjazny, pomocny i w ogóle taki milutki.
Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Mój pierwszy raz z nim bł na tym forum. Raczej mi niczym nie zaimponował (no, może poza tym, że pisze posty nadające sięna artykuły).

Crisis:
Dark Prince

Nick: Czyli po prostu Czarny Książę. Jak mniemam nick ten powstał na podstawie postaci Czarnego Księcia z gry Prince of Persia Two Thrones. Angielska wersja brzmi o wiele lepiej niż jej Polska odpowiedniczka. Oczywiście z takim nickiem można się spotkać, ponieważ jest dość popularny. Jednak oryginalny, nie oryginalny nie obchodzi mnie to. Nick musi pasować do osoby używającej jej, tak jest i tym razem.

Avatar: Co to jest to za nic w świecie nie wiem. Jest to moim zdanie zwykły obrazek, który został wrzucony do miejsca z avkiem, jednak jako, że był za duży, to został tak zmniejszony żeby mógł wejść na forum. Został zmniejszony do takiego stopnia, że teraz nic nie widać na nim. Nie ocenię go dokładnie, ponieważ nic nie widać, z najprawdopodobniej opisanego przeze mnie problemu.

Sygnatura: "gram.pl user", nawet niezłe, ładne kolory, ogólnie dobrze. "System of A Down Maniac", sam nie przepadam za tym zespołem, jednak sam Userbar ładny mimo, że nie znam się na ich robieniu. "S.T.A.L.K.E.R Player", bardzo mi się podoba, gra jest dobra, kolory w Userbarze są ładnie dobrane, ogólnie rzecz biorąc nie można narzekać. No i główna sygnaturka. Kiedyś sam ją nosiłem przez jakiś czas jak byłem jeszcze łowcą nagród. Podoba mi się, render ładny, wpasowany idealnie w tło, napis dobrze wykonany. Podoba mi się.

User: Kontrowersyjna osoba i to chyba da się zauważyć. Najpierw plusy. Jest aktywny i przede wszystkim pisze on w tych cięższych tematach, ale innymi nie pogardzi. Jego posty są same w sobie niezłe. Przyzwoitej długości, dobrze napisane. Jest aktywny, bierze czynny udział w życiu forum. Teraz minusy. Chyba każdy zauważył, że dość często przesadza w swoich postach, gdzie potrafi nieźle skrytykować inną osobę, przeważnie przesadza właśnie z tym krytykowaniem. Mogę powiedzieć, że trochę osób się skarży. :p Jednak mimo wszystko dobry user jest nawet.

Dlaczego go lubię: Za mocno, nie poznałem go jeszcze, ale może się to w końcu zmieni. Może kiedyś napiszę dlaczego go lubię w następnej edycji oceń poprzednika.

Dlaczego go nie lubię: ---------------

Co się mi kojarzy z nim?: Prince of Persia, Czarny Książę, obrażanie userów. :p

Obrazek:
[img]http://princeofpersia.gry-online.pl/uploads/galery/popttt_boss05.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
A jak! =D

Stosunek do innych userów na forum: Obojętny, czasem negatywny, zależy od sytuacji.

Gdzie go spotkałem po raz pierwszy i czym mi/mnie zaimponował/zniechęcił: Spotkałem go po raz pierwszy na TG, niczym mi nie zaimponował, a zniechęcił obrażaniem innych.

Pozdrawiam, Crisis.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej