Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Brama w Górniczej Dolinie

<< < (9/18) > >>

(nie)bezimienny:
Ja, otwieram bramę w zamku w GD z trzech powodów. Po pierwsze, robię to, aby moim kapitanem na statku mógł zostać Torlof. Po drugie, w ten sposób można zarobić sporo expa. Po trzecie, nienawidzę palladynów, więc sprawia mi przyjemność, jak orkowie ich pokonują (a u mnie tak się dzieję). Jedyną wadą jest to, że podejrzewa nas Percival, ale za to ma się ogromną satysfakcję...

Pozdrawiam

Canis:
... umnie to zależy kim gram. już na początku gry gdy wybieram do jakiej kastuy chcę należeć, wtedy już dokonuję wyboru. Gdyż Grając paladynem, zostawiam bramę w spokoju, a kapitanem okrętu którego potem... ekhem... pżyczam zostajem Jack któremu pierw odbić trzeba latarnię. Grając Magiem Ognia, również zostawiam ją w spokoju, gdyż wtedy kapitanem mego statku jest Jorgen z klasztoru. trzeba najpierw zniszczyć demony z wieży Xardasa, ale zawsze tak też czynię. Grając Najemnikiem czy jak kto woli ÂŁowcą smoków, zawsze otwieram bramę. Gdyż wtedy kapitanem mego statku zostaje Najemnik Torlof. Który zostaje kapitanem dopiero gdy brama zostaje otworzona...

Revagus:
Ja nigdy nie otwieram chyba że powpisuje insert ch i dam im zbroje i miecze to wtedy otwieram wygląda jak bitwa pod grunwaldem ale orkowie ich wszystkich wykosili a tu Garond wyskakuj i zabił prawie 30 orków w tym 10 elitarnych potem wybiegł i zabijał wargi wilki orków potem wybiegł na ten mościk zabił parę zębaczy i schował miecz i jak nigdy nic poszedł do Zamku [chłopak się na expił] potem zabrałem prawdziwym paladynom broń i pancerze i dałem tych co stworzył konsolą i lol mogli wyruszać tylko byli przerażeni Garondem :d

kamil pruski:
Ja tam nawet jak jestem paladynem to otwieram bramę.Kreloth czy jakoś tak podejrzewa że to ja to zaczyna domnie strzelać z kuszy i jak mnie zabija inni nazywają go mordęrca i sami go zabijają

MooN:
Ja otworzyłem bramę, tylko jak byłem ÂŁS. Nigdy, jak byłem MO, z oczywistych powodów. A jako Paladyn niezdradziłbym swych braci. Tylko niemówcie, że jestem uzależniony. To tylko taki aspekt wczucia się.
Pozdrowienia  

PS. Bela, wieża, jest przez ż, nie przez rz. Ale niemiej do mnie urazy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej