Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Brama w Górniczej Dolinie
Ret Sam:
Otwieracie bramę do Górniczej Doliny?Ja gdy jestem paladynem to czasem. Gdy jestem najemnikiem to tak.
Najgorsze jest to że Parcival nas goni.Ale i tak przeważnie otwieram bramę ponieważ można nabić dużo exp.
Nemek:
Powiem tak: nigdy nie popełniłem takiego karygodnego czynu ponieważ jest to niemoralne, nieetyczne, niezgodne z prawem:D itd. A jeśli chodzi o exp wole wyczyścić do zera dziennik niż expić na "niewinnych"( ) zębaczach.
Arkhan:
--- Cytuj ---zębaczach.
--- Koniec cytatu ---
Jakich zębaczach?
--- Cytuj ---Otwieracie bramę do Górniczej Doliny?Ja gdy jestem paladynem to czasem. Gdy jestem najemnikiem to tak.
Najgorsze jest to że Parcival nas goni.Ale i tak przeważnie otwieram bramę ponieważ można nabić dużo exp.
--- Koniec cytatu ---
Gdy jestem Paladynem, to nigdy nie otworzyłem tej bramy, bo to by było takie nienormalne, swoich braci zakonnych doprowadzić do śmierci ehh...Gdy jestem najemnikiem to owszem, zawsze tą brame otwieram, a gdy jestem Magiem, jest tak jak w przypadku Paladyna.
Z wyrazami szacunku...
Arthas:
Ja przeważnie gram w Gothica Strażnikiem/Paladynem, więc raczej nie myślę nad otwieraniem bramy i tego nie robię, gdyż byłoby to niezgodne z kodeksem Paladyna i byłaby to zdrada - narażenie życia naszych braci. Jeśli chodzi o nabijanie doświadczenia, to można przecież zdobyć go dużo więcej na milion sposobów i wcale nie jest go tak dużo w przypadku atau i przybycia orków do Zamku. Natomiast, jeśli zdaży się, że gram ÂŁowcą Smoków, z reguły otwieram bramę, zaś gdy jestem Magiem, postepuję podobnie jak w przypadku Paladyna.
Devristus Morii:
JA gdy gram najemnikiem ,zawsze ale to zawsze otwieram bramę , dlaczego?? bo jest to mój obowiazek
Magiem > rzadko ale zdarza się, poniewaz dostaje wiecej exp.
A paladynem nigdy nie gram już.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej