Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Brama w Górniczej Dolinie
Diego Ostatni Asasyn:
Witam !
Grając najemnikiem ( a często mi sie to zdarza ) zawsze otwieram brame w Górniczej Dolinie by na swój pokład wziąc starego znajomego za czasów Koloni Karnej Torlofa i zdobyć troche expa . Grając Magiem lub Paladynem nie otwierambramy z dwóch prostych powodów:
1. Bo to nie moralne by Mag czy Paladyn skazał slugi Innosa na śmierć
2. Vatras po takim incydencie nie chce miec z nami do czynienia
Ankh-Morpork:
ja grając nie paladynem i magiem nie otwierałem bramy- szkoda mi tych paladynów i knechtów. ale teraz zaczynam grać łowcą smoków, to otworze, bo nigdy jej nie otwierałem, i jestem ciekaw, jak to wszystko będzie wyglądało
pzdr.-milten14
Valar:
Ja ZAWSZE i to bez wyjątku kim gram otwieram bramę... wielu może to się wydać dziwne ale mam swoje ukryte intencje Otóż to jest tak: Często gram magiem lub paladynem... ale nie bez powodu... w G3 też na poczatku jestem za rebeliantami ale ostatecznie stoje po stronie Xsardasa... Po prostu zawsze jestem po ich stronie by móc dostać się do Rhobar II i wypatroszyc go jak świnię (którą jest apropo)
Krzysztof232323:
Ja nie otwieram bramy do zamku niech sobie żyją Paladyńscy żołnierze i Knechty.Przeszłem tę grę (z nk) przynajmniej 30 razy. A bramę otworzyłem 2 czy 3 razy . poco ich mordować. INNOS w końcu i tak ich powoła do domeny Beliara.
Adamus:
Siemka wszystkim ja nigdy nie otwieram bramy do zamku nie wazne kim jestem czy paladynem czy magien, nawet lowca smokow nie otwieram bramy bo szkoda mi jest paladynow heheheh
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej