Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Brama w Górniczej Dolinie
Ciern:
Em, nie otwiera się bramy do Górniczej doliny tylko do Starego obozu. A odpowiedż: Jasne że tak, uwielbiam widok palladynów i łowców smoków przegrywających z nadmiarem orków. Mówię wam piękny widok, a poza tym Parvical nas nie musi długi czas gonić, wystarczy wypić napój szybkości, dostać się do środka gdy zacznie nas gonić należy wybiec na zewnątrz, wspiąć się na mór, a dalej.... to już orkowie elita załatwią :)
Jodelko:
Ja tam brame otwieram, niezależnie kim jestem... Teraz gram paladynem, ale co z tego, chce mieć ziomków w załodze więc kapitanem musi być Torlof jak zawsze wiec brame trzeba otworzyć ;].
Pozatym każdy exp się przyda...
Cesc:
Ja brame zawsze otwieram. Ale wpierw zawsze sam wybijam wszystkie orki wokół zamku i wszystkich co są w Zamku, bowiem takim sposobem zyskuje więcej EXP. Potem jeszcze otwieram brame i mam kolejne orki do zabawy ;]. Brame otwieram nie zależnie kim jestem. Najbardziej lubie to robic w roli Maga Ognia, bowiem zabwa czarami, jest bardzo dobra. Oczywiście wypełniam do końca zadanie po wieżone od Torlofa tylko w celu zyskania EXP. A na statek i tak zabieram Jacka.
pozdro.
_Snopek_:
Ja zawsze otwieram bramę do zamku powód jest prosty to jedyny moment w grze w której dochodzi do bezpośredniej bitwy, dodatkowo można nabić sporą ilość doświadczenia w szybki i przyjemny sposób.
Przeważnie u mnie giną tylko Knechci ( choć to zależy czy paladyni stoją pojedynczo czy w małych grupkach ) tak więc mała strata gdyż po co komu oni tak naprawde ta cała zgraja patałachów będzie stała w tym zamku do póki ich nie wyrżną w pień.
Gonzo:
No zalezy, kim gram. Jeśli gram prawym i mądrym pallem :] to nie otwieram tej bramy, bo wszystkich w zamku wybiją. Natomiast gram najemnikiem w tej chwili i mam zamiar ją otworzyć, tyrać wrogow.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej