Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Brama w Górniczej Dolinie
Simon:
Przeważnie otwieram bramę - powód tak jak u innych - doświadczenie.
Dodatkowo gdy jestem ÂŁowcą Smoków wcześniej pobijam wszystkich w zamku i zbieram ich bronie - mam dodatkowe doświadczenie z pobitych rycerzy i więcej orków zostaje do zabicia dla mnie.
Szkoda, że nie ma tu jakiegoś alternatywnego zadania, żeby mieć możliwość zdobycia doświadczenia za "nie otwieranie bramy"...
Daedagor:
Cześć. Hm...ja otwieram brame kiedy mi sie chce. Bo jak ja np. jestem Palladynem to i tak czasami otwieram brame, ponieważ chce zobaczyć czy Palladyni i ÂŁowcy Smoków poradzą sobie z orkami. Drugą fajną rzeczą jest to, że można isć to Brutusa i zamienia sie on w Poszukiwacza i chce nas zabic ale nie bedzie nas bił tylko ucieknie. No i jeszcze jest Parcival który nazywa nas zdrajcą i nas atakuje. Choć i tak ja wszystkich nieżywych ludzi potem ożywiam. A ÂŁowcą Smoków to ja zawsze otwieram.
Pozdro
Smoke:
Bramę otwieram tylko wtedy, gdy mam ochotę na rzeź. Wtedy zazwyczaj zakładam sobie zbroję Poszukiwacza, włączam kody, otwieram bramę i siekam każdego po kolei, orków, palladynów, więźniów, czasem nawet spawn'uje sobie jeszcze więcej orków, jeszcze więcej paladynów... naprawdę fajna zabawa :P pozdro.
nwpjarek:
Ja otwieram bramę zawsze jak jestem ÂŁowcą Smoków jak jestem Magiem to rzadko a jak jestem Paladynem to nigdy, ale najczęściej gram ÂŁowcą Smoków więc otwieram też często bramę ale mi się wydaje, że opłaca się to zrobić bo dużo exp dostajemy i jak pójdziemy do brutusa tez jest fajnie i lubię powalczyć se z Parcivalem.Moja opinia jest taka otwieram wtedy kiedy gram ÂŁowcą Smoków i Magiem i gdy brakuje mi exp.
Celeb:
aleks ,ależ ortograficzny tekst XD....
Wrcając do mnie to miałem szanse tak tylko 3 razy zrobić bo 2 razy grałem i teraz jeszcze gram.
1)NAJEMNIK:
Chciałem obejrzeć filmik jak orkowie atakują zamek bo kolega opowiadał ...Gdy wieczorem zobaczyłem powyżynanych ludzi aż mi się słabo zrobiło i wziołem load.Później jeszcze raz otworzyłem gdzieś w południe i ludzie bezproblemowo wycieli wpień wszystkie orki,Widocznie wtedy ludzie spali i dlatego było tak mało trupów
2a)MAG OGNIA:
Długo nim nie grałem.Zauważyłem ,że zwaliłem statsy i w III rozdziale wywaliłem.A co do tematu:NIE OTWORZYÂŁEM.
2b)MAG OGNIA
Gram jeszcze tą postacią i nie otworzyłem jej.I raczej tego nie zrobię ,bo jam wybraniec Innosa w grze xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej