Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Rasizm.
Moc Innosa:
zydzi tez ludzie dajcie im spokoj tak samo z irakiem wiadomo kto zasluzyl sobie na to jestem protestantem i bez zmruzenia oka patrzylem na jego egzekucje
co wy polacy się przyczepiliscie tak tych zydow?znam tak samo jak murzynow ktorzy sa lepsi od was
Arkhan:
--- Cytuj ---takie myslenie doprowadzilo ze wasze panstwo się rozwala!
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem że jesteś szwedem biegle władającym językiem Polskim...
--- Cytuj ---zydzi tez ludzie dajcie im spokoj tak samo z irakiem wiadomo kto zasluzyl sobie na to jestem protestantem i bez zmruzenia oka patrzylem na jego egzekucje
co wy polacy się przyczepiliscie tak tych zydow?znam tak samo jak murzynow ktorzy sa lepsi od was
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem coś żeś się uparł tak na tych czarnych biorąc pod uwagę fakt że większości ludzi tutaj nie przeszkadza kolor skóry. Prawda, Polacy nie są święci i mają wiele wad, ale który kraj tych wad nie ma? -,-
--- Cytuj ---Po za tym nie wiem czy wiesz, ale większość Polaków pomimo iż walczyli z Niemcami w czasei II WÂŚ podzielali poglądy Hitlera związane z ÂŻydami? A zresztą przeanalizuj dokładnie historie ÂŻydów. Dowiesz się o co w tym wszystkim chodziło. Czemu nienawiśc do ÂŻydów jest zakorzeniona tak głęboko i jest "problemem" do dnia dzisiejszego.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie zacznij od tego...
Galeria_Ciastek:
Moc Innosa-> Mój boże... Czy tobie odbiło? Czy ktoś tu napisał, że jest rasistą? Czy ty nie jesteś POLAKIEM? Ludzie... Prosze... Tutaj będzie chyba wspaniały przykład rasizmu! Nie nawidzi własnego kraju!Po za tym, nie jesteś na bieżąco. W kraju sobie radzimy, praca jest, dobrze jest, drogi budują, miasta remontują (np. Wrocław) i jest nam dobrze. Przynajmniej mi. Po za tym, u nas jest cieeeplej! A, słyszałem, że Sztokholm to fajne miasto...
Edit: Upadliśmy na IIWÂŚ? A co mieliśmy zrobić? Sam na sam z Niemcami? Francja i Anglia miały pomóc, ale jakoś im się nie śpieszyło. Z tego co wiem, Szwecja była neutralna.
Moc Innosa:
Polakiem jestem ale nie do konca w wiekszosci Szwedem tak byli neutralni i bardzo dobrze nigdzie się nie wtracaja jak wy wysylacie zolniezy do Azji na wlasne zyczenie i tylko ich tracicie i robicie sobie wrogow
Norwegia jeszcze lepsza nie sa w Unii sa niezalezni i maja dobra place
A i w CALEJ Polsce tak nie jest moze prace dobre ale macie juz dosc duzo z zagranicy i forsy wciaz brak
Moc Innosa:
Po pierwsze nie urodzilem się w Polsce.Uczono mnie Polskiego.A powrot wojsk...Jak mowilem robicie sobie wrogow i ich tracicie.Bo nie naprawde Polska nie wie ile krajow i w ilu tematach o nich mrucza za plecami.Ciagle macie zalozby ale na wlasne zyczenie!A jak bedzie znowu wojna?Wtracaliscie się zrobiliscie sobie wrogow i znowu bedziecie ryczec ze nikt nie pomaga.
50 post !!!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej