Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Rasizm.

<< < (5/9) > >>

Respev:

--- Cytuj ---bardzo dobrze nigdzie się nie wtracaja jak wy wysylacie zolniezy do Azji na wlasne zyczenie i tylko ich tracicie i robicie sobie wrogow
--- Koniec cytatu ---
Jakiej Azji? :| Czyżby mnie jakieś wydarzenie ominęło?

--- Cytuj ---Po za tym nie wiem czy wiesz, ale większość Polaków pomimo iż walczyli z Niemcami w czasei II WÂŚ podzielali poglądy Hitlera związane z ÂŻydami
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy wiesz, jak dużo żydów było w NKWD i mordowali polaków...

--- Cytuj ---co wy polacy się przyczepiliscie tak tych zydow?znam tak samo jak murzynow ktorzy sa lepsi od was
--- Koniec cytatu ---
My się uczepiliśmy? Gdzie? Podaj przykład.

--- Cytuj ---mieszkam w Szwecji wy byscie tu chyba nie wytrzymali murzyni i zydzi tu normalka gdyby akurat oni byli sa z calego swiata!bolivia,afryka,rosja,europa,ameryka,wyspy...
--- Koniec cytatu ---
W Krakowie co dziesiąta osoba to murzyn, w Wieliczce co piąta to Japończycy/Chińczycy. Osobiście twierdzę, że twoje chore ego nasłuchało się liberalnych opowiastek twoich rodziców, przez to przejąłeś nieprawdziwe historyjki o Polsce. I przepraszam - jak można być w większości szwedem?

--- Cytuj ---Strzelajcie do murzynow
--- Koniec cytatu ---
ÂŻe co? o_O

--- Cytuj ---Ale się nie wymigacie na szczescie beda z Ukrainy,Chin i trochę z Angli
--- Koniec cytatu ---
Dobrze zrozumiałem? Anglicy będą do nas przyjeżdżać do pracy?

--- Cytuj ---Odpychajcie Polacy kogo chcecie
--- Koniec cytatu ---
Czyli kogo?

--- Cytuj ---Ale jak bedzie wojna nikt wam nie pomoze!Dlatego upadliscie na swiatowej!
--- Koniec cytatu ---
A o NATO i ONZ słyszałeś? A o Unii Europejskiej?

--- Cytuj ---Ale jak bedzie wojna nikt wam nie pomoze!Dlatego upadliscie na swiatowej!
--- Koniec cytatu ---
Tak? A ja myślałem, że po prostu najechali na nas Rosjanie wyganiając z naszego kraju niemiaszków i okupując nasze państwo. Upadliśmy na drugiej wojnie światowej? Kolejna propaganda ze strony rodziców? Druga wojna światowa, alianci w Warszawie zrzucali nam z samolotów amunicje i broń. Niestety większość broni nie była zdatna do użytku w wyniku spadku ze zbyt dużej wysokości. Nasi lotnicy pomagali Anglikom, pomagali na froncie. Potem nastąpiła "ÂŻelazna kurtyna", drogie dziecko.

Elrond Ñoldor:
Ja nie jestem rasistą, no może nie do końca. Dla mnie nie ma znaczenia czy ktoś jest polakiem, szwedem :F, anglikiem czy chińczykiem. Nie obchodzi mnie również jaką ktoś wyznaje religię. Jedyne co mnie odpycha od innych ludzi to "złe" zasady moralne. Ale o jakich to nie powiem...
Nie nawiedzę, jako całego narodu tylko Niemców. Czemu? O tym teraz nie napiszę ;f

Moco Innosa xD. Czy nie dałbyś na luz? Powiedz, co możesz powiedzieć o grupie ludzi, no może nie o grupie, o całym narodzie polaków, jeśli nie masz o nich zielonego pojęcia? Mogę się założyć te te swoje śmieszne "argumenty" wziąłeś z jakiegoś nędznego forum, albo z jakiegoś innego niejasnego źródła. Nie ważne są poszczególne jednostki, ważny jest cały naród, ale zwykle te perełki, czarne owce  zawsze się wywyższą i kierują krajem... A później jest tak jak jest...

krassus:

--- Cytat: Moc Innosa ---jestescie popieprzeni(przepraszam)
mieszkam w Szwecji wy byscie tu chyba nie wytrzymali murzyni i zydzi tu normalka gdyby akurat oni byli sa z calego swiata!bolivia,afryka,rosja,europa,ameryka,wyspy...Tu nikt nic nie powie durnie!Kogo obchodzi ze jest inny czarny!Znam czarnych ktorzy sa lepsi od was polakow!I wlasnie takie myslenie doprowadzilo ze wasze panstwo się rozwala!
Nie chcecie nikogo to nie macie ludzi do pracy!Ale się nie wymigacie na szczescie beda z Ukrainy,Chin i trochę z Angli i moze zobaczycie ze to sa normalni ludzie nie jak wy i ze jest dzieki nim pozytek!Pracuja dla waszego panstwa!
A teraz najwazniejsze:
Odpychajcie Polacy kogo chcecie!Ale jak bedzie wojna nikt wam nie pomoze!Dlatego upadliscie na swiatowej!
Strzelajcie do murzynow ale wtedy jestescie ZACOFANI BO WIEKSZOSC PANSTWA PRZYJMUJE KAZDEGO I IM POMAGA BEDZIECIE ZACOFANI!!!
--- Koniec cytatu ---
Więc stwierdzasz że bogate państwa Europy są lepsze i je trzeba naśladować? Zgadzam się z Tobą! Trzeba popierać takie akcje jakie są właśnie w tym momencie w państwach Europy zachodniej! Francja uniemożliwia napływ imigrantom z państw arabskich! Społeczność Niemiecka coraz częściej i głośniej również tego domaga się od swego państwa.

http://www.vlaamsbelangantwerpen.be/Film/Image/t-shirt.gif
Francuzi w dodatku mają zamiar wyrzucić tych którzy już do ich państwa przyjechali

Nie wspomnę już o Szwajcarii w której nastroje społeczne są przedstawiane przez ten plakat. Chcę dodać że ten plakat jest plakatem wyborczym jednej z partii startujących w tych wyborach.

Nie mówię tutaj o wąskich grupach ludzi ubierających się w białe szaty z kapturami. Mówię tutaj o ruchu społecznym popieranym przez polityków którzy mają na myśli dobro swojego państwa. Nie są to również nieliczni politycy lecz coraz liczniejsi. Na koniec. Nie jestem rasistą i nie sądzę że ludzi należy oceniać poprzez kolor skóry czy wyznanie. Jednak zbyt duży napływ ludności spoza granic państwa może doprowadzić do kryzysu w państwie. Jako przykład można podać Francję w której toczy się regularna wojna policji z ludźmi z dzielnic biedy, dzielnic zamieszkałych w zdecydowanej większości przez nie Francuzów.

Moc Innosa:

--- Cytat: krassus ---Więc stwierdzasz że bogate państwa Europy są lepsze i je trzeba naśladować? Zgadzam się z Tobą! Trzeba popierać takie akcje jakie są właśnie w tym momencie w państwach Europy zachodniej! Francja uniemożliwia napływ imigrantom z państw arabskich! Społeczność Niemiecka coraz częściej i głośniej również tego domaga się od swego państwa.

[a href=\"http://www.vlaamsbelangantwerpen.be/Film/Image/t-shirt.gif\" target=\"_blank\"]http://www.vlaamsbelangantwerpen.be/Film/Image/t-shirt.gif[/a]
Francuzi w dodatku mają zamiar wyrzucić tych którzy już do ich państwa przyjechali

Nie wspomnę już o Szwajcarii w której nastroje społeczne są przedstawiane przez ten plakat. Chcę dodać że ten plakat jest plakatem wyborczym jednej z partii startujących w tych wyborach.

Nie mówię tutaj o wąskich grupach ludzi ubierających się w białe szaty z kapturami. Mówię tutaj o ruchu społecznym popieranym przez polityków którzy mają na myśli dobro swojego państwa. Nie są to również nieliczni politycy lecz coraz liczniejsi. Na koniec. Nie jestem rasistą i nie sądzę że ludzi należy oceniać poprzez kolor skóry czy wyznanie. Jednak zbyt duży napływ ludności spoza granic państwa może doprowadzić do kryzysu w państwie. Jako przykład można podać Francję w której toczy się regularna wojna policji z ludźmi z dzielnic biedy, dzielnic zamieszkałych w zdecydowanej większości przez nie Francuzów.
--- Koniec cytatu ---

przynajmniej ty wiesz o co tu gra
i nie powiedzialem ze wszyscy polacy sa tacy ale jest takich coraz więcej jezeli ten co tu napisal taki nie jest to bardzo dobrze!Anglicy nie do pracy ale gdybys poszperal o innych miastach bys zauwazyl ilu tu ich jest na stale choc sam nie iem czemu sa w Angli lepiej

Respev:
Moco Innosa, a do mojego posta dlaczego się nie ustosunkowałeś? Brak argumentów? A może brak znajomości historii? Powtarzam, skąd masz informacje, że wysyłamy wojska do Azji i strzelamy do murzynów (lol)?

--- Cytuj ---i nie powiedzialem ze wszyscy polacy sa tacy
--- Koniec cytatu ---
Tak, tak, to ciekawe co to tu robi:

--- Cytuj ---Odpychajcie Polacy kogo chcecie
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej