Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Komputer

<< < (3/9) > >>

Vaturas:
Tu podziękowania dla Sitha !!! Ja mam 13 lat i nie mam zamiaru być zbanowany bo jakiś dzieciuch w moim wieku pisze rożne przekleństwa i nie ma szacunku dla innych userów !!! Przyznałem się do mojego wieku bo myśle że na tym forum nie ma dyskryminacji !!! Jeśli się mylę to mam problem ale nie podzielam zdania innych osób !!! Nie powinno być ograniczników wiekowych gdyz niektórzy nie dorośli do korzystania z rożnych dóbr typu Gothic !!! Niestety nie ma innej możliwości niż ograniczniki !!! Komp jest to maszyna, która może uzależnić osoby słabe psychicznie !!! Sam miałem taki problem, ale roczna przerwa od kompa mnie od tego uwolniła !!! Teraz staram sie i udaje mi sie nie wpaść w nałóg !!! Komp jest nie dla dzieci !!!
Z poważaniem
Vaturas

DeadFish:

--- Cytat: Vaturas ---Tu podziękowania dla Sitha !!! Ja mam 13 lat i nie mam zamiaru być zbanowany bo jakiś dzieciuch w moim wieku pisze rożne przekleństwa i nie ma szacunku dla innych userów !!! Przyznałem się do mojego wieku bo myśle że na tym forum nie ma dyskryminacji !!! Jeśli się mylę to mam problem ale nie podzielam zdania innych osób !!! Nie powinno być ograniczników wiekowych gdyz niektórzy nie dorośli do korzystania z rożnych dóbr typu Gothic !!! Niestety nie ma innej możliwości niż ograniczniki !!! Komp jest to maszyna, która może uzależnić osoby słabe psychicznie !!! Sam miałem taki problem, ale roczna przerwa od kompa mnie od tego uwolniła !!! Teraz staram sie i udaje mi sie nie wpaść w nałóg !!! Komp jest nie dla dzieci !!!
Z poważaniem
Vaturas

--- Koniec cytatu ---

No i prawidlowo, przynajmniej sie nie podajesz za jakiegos szesnastolatka, tylko walisz prosto z mostu. I bardzo dobrze. Tylko moglbys nie walic tyle wykrzyknikow  

momo:
Jaśli chodzi o barierę wiekową ti jak dla mnie kompa można by spokojnie udostępniać od 8-9 lat ale bez neta. Internet to niebezpieczne narzędzie, i nie chodzi tu tylko o spamowanie, czy zaśmiecanie netu, ale zawarte są w nim treści które kompletnie mogą zniszczyć psyhikę. Także neta udostępniłbym gdzieś od lat 12 pod warunkiem, że zachowuje się w miare rozsądnie.

Ret Sam:
Sam muszę przyznac że mam dopiero rocznikowo 12 lat.Rok temu dostałem neta i gdy to powiedziałem na Gothic Site to mnie wyśmiali  .Myślę że komputer może miec dziecko od 9-10 lat(sam miałem gdy miałem 5 lat  .Neta można mu udostępnić od 11-12 lat.Rodzice przeważnie podłączają netano i zaczyna się nałóg...

Z wyrazami szacunku...

MenThor:

--- Cytuj ---Sam muszę przyznac że mam dopiero rocznikowo 12 lat.Rok temu dostałem neta i gdy to powiedziałem na Gothic Site to mnie wyśmiali sad.gif .Myślę że komputer może miec dziecko od 9-10 lat(sam miałem gdy miałem 5 lat biggrin.gif .Neta można mu udostępnić od 11-12 lat.Rodzice przeważnie podłączają netano i zaczyna się nałóg...

Z wyrazami szacunku...
--- Koniec cytatu ---

Z całym szacunkiem, ale uważam, że twoja wypowiedź tu jest co najmniej niestosowna. Pamientam jak na Gothic.zyw wkleiłeś nie swoje opowiadanie i zostało to odkryte. Pamiętam jak na gothic.gee chciałeś podpisać się pod nie swoim newsem, który brzmiał słowo w słowo tak samo jak orginał, pamiętam jak kolesiowi ukrałeś nick, pamiętam jak mówiłeś, że mój kumpel dał bana twojemu koledze na gg, pamiętam jak na GE waliłeś orty, że aż szczenka opadała, więc nie mów takich rzeczy. To nie twoja wina, że jeszcze nie dorosłeś do internetu.Zakładasz masę nikomu nie potrzebnych for. Jesteś, że tak powiem, podręcznikowym przypadkiem dziecka neostrady. Powtórze to jeszcze raz to nie twoja wina, tylko twoich rodziców, że założyli ci internet i pozwalają ci kożystać. Dzieci (bo dwunastolatek to dla mnie dziecko) nie widzą prucz internetu świata, nie rozwijają swoich zainteresowań a często przestają się uczyć, cóż to smutna prawda i nie pisz tu odpowiedzi w stylu, że to nie wiek jest najważiejszy, tylko staraj siętrochę zmądzrzeć...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej